A férfi ember mind kétütemű /résvezérelt / Legalább is az egészségesebbje ! Ezt egy két kutyatestű egyed ki is használja , és akkor kezdődik az ugatás ! Amikor aztán kezdődik a marakodás , meg belefuthat olyanba , hogy nyüszítés a vége , meg szaladunk a rendőrért ! Ha ez egy férfi egyed lett volna , már a tökeit is letépték volna a kezdeti lendületnél ! Mára talán normalizálódni látszik a helyzet , tedd magad túl , mert csak teleszarod a fórumokat , és az emberek java részt csak ezt látják , és a hölgyekkel nagyon de nagyon toleránsak !
Cicuka!Mi lesz a következő lépés?Jelenleg ott tartasz,hogy megkérted az egyik ismerősödet,hogy fenyegessen meg engem+még a szüleimnek is írjon.. Ez egy hatalmas bravó! De,tényleg,le a kalappal.
De,most már vigyáznom kell,meg a teremtőmnek is (ezt írták).
Vadi új kb 500km van benne
Azért latyakban lényegesebben szarabb
Minél csendesebb a,gumi annál szarabb a hóban
Kb 15-20fokos emelkedő a kapubejárónk alig ment fel, télivel meg sem kapar, a téli csak ónos esőben hezitál így
Ráadásul a garázsban van a felnire szerelt szinte új téligumiszett
Előre kiterveltem veszélyeztettem többezer ember életét, ezért a pokolban fogok megrohadni.....
Bár ha nem ezért akkor másért
Ma kőkeményen bűnöztem, esett kb 5 centis hó és nyárigumival mentem benne
Még előztem is egy mammert aki úgy gondolta szűk 30 az megfelelő ezen a szép fehér reggelen
De,most már vigyáznom kell,meg a teremtőmnek is (ezt írták).
Eztán jönnek a kecskeemberek.
Én is nagyot néztem reggel, mikor felhúztam a redőnyt. Tegnap este melóból hazafelé semmi jelét nem mutatta.
Azért latyakban lényegesebben szarabb
Minél csendesebb a,gumi annál szarabb a hóban
Kb 15-20fokos emelkedő a kapubejárónk alig ment fel, télivel meg sem kapar, a téli csak ónos esőben hezitál így
Előre kiterveltem veszélyeztettem többezer ember életét, ezért a pokolban fogok megrohadni.....
Bár ha nem ezért akkor másért
Gyónd meg büneid
Mi lett volna ha
Még előztem is egy mammert aki úgy gondolta szűk 30 az megfelelő ezen a szép fehér reggelen