ogerg.Neked hiába is mondom,úgysem érted meg.De,amikor kussoltam,akkor szólt bele a magánéletembe.Aztán arra kelek,hogy megfenyegetnek.. Én állok elébe,nem bújok el,de akkor jöjjön is ki miklósra az a tag,aki még a szüleimet is belevonja ebbe az egészbe.
Még mindig csak azt tudom kérdezni,hogy,akik galériák formájában cikizték pinkit,azokat miért tűrte?Én,belinkeltem egy általa írt véleményt (ami nyilvános volt),és ezzel vérig sértettem.. De,hajrá Achmed,jöhetsz elzárni a benzincsapomat..
Ha van rá lehetőséged , márpedig a lakóhelyed szerint tuti , le kell matekolni , ha humánusan akarod , szedd össze az irományokat aztán jelentsd fel a hugygerincet a picsába ! HA IGAZ amit írtál ez a leghitványabb legótvarabb dolog a világon , mikor a családot fenyegetik ! / Sajnos tapasztalat /
Ha igaz, amit írt akkor most nem ő a hunyó. Ja és nem védem, mert tényleg csúnyán beszélt vele, de másokat felkeresni a ismerősei családja körében sem normális. Mindkettőnek abba kellene hagyni.
Ilyenre én is emlékszem.
Még mindig csak azt tudom kérdezni,hogy,akik galériák formájában cikizték pinkit,azokat miért tűrte?Én,belinkeltem egy általa írt véleményt (ami nyilvános volt),és ezzel vérig sértettem.. De,hajrá Achmed,jöhetsz elzárni a benzincsapomat..