Személyeskedés,gyűlölködés mentes válaszokra igazán kiváncsi vagyok.Számtalan vélemény okfejtés szól arról hogy mit NE miért NE és egyáltalán szar az egész.......a kérdésem csupán hogyan tovább hogy élhetőbb életet tudhassunk magunkénak. ........ Néhány sorral arréb tettem fel a kérdést utalva a személyeskedés mellőzésére.....láthatóan egyes fórumozó-k belevitték a beszélgetésbe a fájdalomtestüket igy sajnos erősen elkanyarodtak az alapkérédéstől.Szeretném ha válaszokat kapnék az alap kérdésre.
Laca most ott nézett el a kecske két szarva között, hogy azt hitte irigylek bárkitől is bármit, meg hogy én egy lakás lepusztító, nem fizető albérlő vagyok. Ez egy egészen új kitaláció rólam, de szíve joga milyen képzelgések játszódnak le az agyában.
Minden esetre megkímélhetne a téveszméitől, főleg úgy, hogy amiről írtam az (remélhetőleg) nem rá vonatkozott.
...Laci bácsi megint nagyon eltévedt és összekever engem valakivel...
Látom magadra sikerült venned, akkor ezek szerint te is tenyeret dörzsölve vártad a temetést és az öröklést.
Ha esetleg a szokásos gőgöd mögül kinézve értelmeznéd a leírtakat (esélytelen), akkor talán észrevennéd, hogy az árak csok-ra hivatkozott felcsapásáról írtam, nem arról, hogy jajj kinek és mi van a birtokában.
Volt kérdés, hogy miért és kiknek nem adod ki? Nem...
Nem a mondandót szűrted le, hanem csak buta kötekedési alapot kerestél...ismét.
És te?
Reggel óta vergődsz, hogy ez így gusztustalan meg így szemétség, meg röhögve várják hogy meggebedjen a nagymama. Mert szerinted mit kéne? Gyújtsuk fel, ha már örököltünk, nehogy nekünk jobb legyen mint neked?
Pedig simán nem kötelező semmi. Kereslet kínálat van. Ha nem vennék meg, nem lenne ilyen az ár.
Én pl. ezért is nem adtam ki mert nem volt kedven az ilyen gyökerekhez akik a főbérlőt valami rohadék burzsujnak nézi irigykedve.
Temperáló fűtés ment, és legalább nem lett lepusztítva.
Sajnos van sok példa akinek muszáj volt Józsi, mert mondjuk itthon nem boldogult, de ha éppen a kalandvágy hajtotta az is az ő dolga. Az viszont gusztustalan amikor bejön az élet és lenézőn durrog vissza az itthoniakra.
Meséld el hol láttál vergődést...
A tények azok, hogy egy épület a fűtetlenül állásban értékét veszti évről évre, téli pára beszivárgás, falakban rekedés, fagyás, stb. Ezen kívül arra utaltam, hogy a sok barom fejébe vette, hogy "gyün a csóóóóók!" ezért mindenkinek +10-20 milka lesz a zsebében, ezért értéken felül hirdeti a szarját.
Na ez a nevetséges, továbbra sem az, hogy "mese habbal" nélkül szakmai szemmel nézek egy épületet.
Minek is veszed magadra te is azt, ami nem a te eseted.
KO az ipse.
Minden esetre megkímélhetne a téveszméitől, főleg úgy, hogy amiről írtam az (remélhetőleg) nem rá vonatkozott.
Ha nem akarsz wsüllyedni csak havi egyszer csinálj ilyet.
Hát hol a nagy motoros szeretet-összetartás?
Ne viselkedjetek így, mert le lesztek tiltva
Látom magadra sikerült venned, akkor ezek szerint te is tenyeret dörzsölve vártad a temetést és az öröklést.
Ha esetleg a szokásos gőgöd mögül kinézve értelmeznéd a leírtakat (esélytelen), akkor talán észrevennéd, hogy az árak csok-ra hivatkozott felcsapásáról írtam, nem arról, hogy jajj kinek és mi van a birtokában.
Volt kérdés, hogy miért és kiknek nem adod ki? Nem...
Nem a mondandót szűrted le, hanem csak buta kötekedési alapot kerestél...ismét.
Reggel óta vergődsz, hogy ez így gusztustalan meg így szemétség, meg röhögve várják hogy meggebedjen a nagymama. Mert szerinted mit kéne? Gyújtsuk fel, ha már örököltünk, nehogy nekünk jobb legyen mint neked?
Pedig simán nem kötelező semmi. Kereslet kínálat van. Ha nem vennék meg, nem lenne ilyen az ár.
Én pl. ezért is nem adtam ki mert nem volt kedven az ilyen gyökerekhez akik a főbérlőt valami rohadék burzsujnak nézi irigykedve.
Temperáló fűtés ment, és legalább nem lett lepusztítva.
A tények azok, hogy egy épület a fűtetlenül állásban értékét veszti évről évre, téli pára beszivárgás, falakban rekedés, fagyás, stb. Ezen kívül arra utaltam, hogy a sok barom fejébe vette, hogy "gyün a csóóóóók!" ezért mindenkinek +10-20 milka lesz a zsebében, ezért értéken felül hirdeti a szarját.
Na ez a nevetséges, továbbra sem az, hogy "mese habbal" nélkül szakmai szemmel nézek egy épületet.
Minek is veszed magadra te is azt, ami nem a te eseted.