Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szántás vetés aratás mulcsos földgazdálkodás,baromfi tartás,üsző bornyú,hátasló tartás...stb nem kimondottan megfelelő kezdeményezés a feltűnő életvitelhez és a kimagaslóan nagy létszámú közzösség kialakitásához...egyenlőre....illetve jelentős anyagi háttér kialakitására sem megfelelő (nem is ez a cél) ez a fajta életvitel úgyhogy továbbra is teszem a dolgom csendben,és ha igény van rám vagyok.
Ahogy más is, még ha nem is kíváncsi rá senki.
Megkímélt jármű gondos gazdától eladó.
11 perctől lendülnek bele istenigazából a srácok.

http://youtu.be/AZ568FbPjqg;t=575s
Nem akar,elmondja a véleményét,ha befogadásra talál jó,ha nem az is.
Oké,de akkor miért akar itt mindenkit megtéríteni?Ahogy látom szinte senki sem vevő rá,vagy csak nem írják.
földhöz kell verni
Kis segítség kéne...................megszorult a teástermoszon a kupak.
Nos megint csak szerintem nem is célja a közönség szerzés.
Nem is kell feltétlenül közönség ahhoz, hogy jól érezze magát.
mert nem is akar?
Én nem baszogatom,de miért erőlteti ezt ennyire?A régi rammstein sokkal jobb volt,ez az új nem igazán talál magának közönséget.
Persze mert új motorgya van azt bárimangó.
Tulképp hárman. A többi csak buziskodott
Sőt...Téged hasra fektetve temetnek el...ha felébredsz lefelé ássál...
Én szeretnék abban hinni hogy ha kinyúvadok akkor lesz ez a mennyország örökélet meg s többi faszaság, sokkal jobb ebben hinni mint hogy megdöglünk és elrohadunk a földben
De sajna nem tudok hinni....
A magvas gondolatokra csak annyit tok.......bazireg nem ettem jo fagyit.
Nem vagyok egyik vallásnak a képviselője és nem álltam be egyik vallás mellé sem..... ! Az ateista nem tudja mit utasit el a vallásos nem tudja hova állt be és miért...de ennyi ez nem üzenőfalas irogatós téma részemről.....
Nem értek egyet TENET-el de mindenkinek szíve joga úgy gondolkodni ahogy akar. A hit egy érdekes dolog. Én pl mélyen ateista vagyok de senkit nem ítélem el azért amiben hisz.
A disznót azért csak megcsináltuk örök emlék Pár sort irtam az adatlapomra azoknak akik nem tudnak hova tenni vagy tudnak de nem értik vagy értik de mégsem.......
Úgy ismerős.
De csak látásból
Nem vettem eszre,...........azt mondod?
bassus.
Még a zzr fórumból ismerős ha jol gondolom
Akkor csak jol tudtam