Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az biztos hogy nagyon gyors egy 3 centis varrat max 2 másodperc
A palackon kívül még az a,szar hogy,nehéz
Barkácsnál nem árt 8-10 méter munkakábel főleg ha kint vagy a pusztában....
Én nyugdíjazásom előtt 11 évig CO-hegesztettem, és ha most lennék fiatal, akkor ilyen gépet vennék. Nagyon jó varratokat lehet csinálni nagyon vékony lemezeken is , de most már maradok az inverternél. Csak ahhoz a qrva CO-géphez kell széndioxid-palack. Igaz roppant preciz varratokat lehet készíteni, és nagyon gyorsan. Beütőm volt minősített voltam.
ezt is néztem csak kicsi az ablak
https://timarszerszam.hu/iweld...
Az Iweldet, Esabot istenítik, de az ára is magasabb.
Hát ára alapján akár jó is lehet.
Szerintem érdemes belefektetni még ha keveset használod is. 50 körül már kapsz használhatót, ha nincsenek nagyratörő terveid egy 160-200 A-os elegendő többnyire.
ezt nézegetem: http://hegesztogepek.info/term...
ez nem tűnik rossznak
anyáméknál úgy lehet a padlásra feljutni hogy van egy alu létra ami 120 kilót bír, ez nekitámasztva a befőtt tároló polcnak majd a legfelső polcról fel kell mászni a padlásra ami még kb 50-60 centi
nagyon tuti volt a buli, egrészt majd beszartam másrész a létra is harmadrészt a polc még csak-csak kibírt de trafóval együtt már nem és a létráról kellett kb vállmagasságig emelni a hetrát
nagyon tuti buli volt, mindezt 1 centi varratért
Automata pajzs ügyben is járd körül a témát gyakorlottabb hegesztőknél, hogy melyik a jo. Ami nekem van sem a legjobb állitólag, de amennyit én hegesztek ahhoz megteszi.
evvel miért szarolnak?
kilakatolják műszakira, de a következőre elrohad, mint anno a zsigulik
Azért cuppantam rá a témára, mert azt a buzi nehéz trafót kölcsönadtam apósnak egy hete és filózom egy házi barkácsra alkalmas inverteren. A trafónál lelki gyakorlatokat kellett tartanom, ha le kellett vinnem a kertbe mert a sportszelet becsúszott a gatyeszba, a szemem dülledt tőle. Az én derekam se 20 éves már.
a melóhelyen hegesztettem párszor az inverterrel, szóval tudom hogy sokkal jobb mint a gagyi trafó
csak eddig sóher voltam mert ment a régi cucc
aztán ha kell venni inkább valami használhatóbbat akarok venni
plusz még egy automata pajzsot is mert néha kellene egy plusz kéz is.....
Nem volt rajta töltő.
Nem is pontos, az biztos. Csak az a csillag alakú tekerő az elején, minimum, maximum jelzés, középen kb csak saccolni tudod. Ezek a mai komolyabb gépek digitális kijelzéssel sokkal jobbak, pontosabban szabályozhatók.
Most ilyen bajod nem lesz, ma taknyolgattam célszerszámot, 55amperral 3x2es laposvas.
a miénk a kapcsolós kivitel, a 70amper sosem működött a 85 amperen a kettes pálca már szépen olvadt, a kettőfeles nem volt az igazi a 100ason jó volt minden csak néha belecseppent a varrat a zártszelvénybe
ez volt a baja a praktikeres cuccnak is vagy ragadt vagy elolvadt minden
Azon nem tudsz pontos áramot sem mérni sem beállitani gyári kialakitásában.
nekünk kék van
a piroson volt a 24 voltos töltő? mert valamelyiken volt
jó az a hetra de buzi nehéz, pl egy létrán felvinni a padlásra elég macerás
Régi piros Hetra.
na erre nem csinál semmit
Igen, van bennük valamiféle ívgyújtó elektronika, az ív kiépülése után visszaveszi az ampert. Sokkal könnyebb vele ívet fogni új pálcával.
A trafó miyen gyártmány? Az áramot honnan nézted le rajta?
nyomtam a mentést mint vak a poharat de nem csinált semmit
mondjuk a céges olyan hogy ha lekoppintod elveszi az áramot és nem tapad, de ha nagyobb ívet húz az ember emeli az áramot
az nagyon tuti kis műszer csak kurva drága