Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az az összecsukhatós fűrész az fasza, az tetszik
a többi olyan műmájerkedés, pl a lámpát meg tudja gyújtani gyufával de a tábortüzet nem
a lámpát a tűzből vett kis faággal kellett volna meggyújtani autentikus módon
ez valami hipszter gyerek zöldbe öltözve
ki kell írni egy lapra hogy forgószék összeszerelés 1500ft és senki sem fog zaklatni
Egen,azafasza amikor jon be aru,mondjuk egy fel 7,5 tonnas,meg van ket erdeklodo akinek arajanlat kell,mikozben egy harmadiknak idopontra kell leszervezni a hazhozszallitast.
Es a tetejebe meg egy hoki forgoszeket se tudok dobozban eladni mert nrm ert a szereleshez a delikbens vagy lusta igy azonnal rakjam neki ossze gratisz.
Jo most januar van,mindenki csak néz.
Ja, az más:)
A problem hogy 9-6 ig helyhez vagyok kotve.Es van amikor egyszerre 3 dolog megoldasa kozben meg bejon ket telefon meg valakinek azonnal ki kell adni raktarbol valamit.Ez a zsongoorkodes,utana meg ket orat a kutya se mondja hogy ő nek vagy itt.
Neked kibaszott sok időd van:))
Nem adsz el belőle?
Szoktam nezni ilyen elmelyulos termeszetben jarosakat is.
http://youtu.be/w1136Hr74n0
nekem nem kell mondani mindig voltak földek-állatok
mi gyúrtuk a tésztát, befőtt-lekvár, disznók, nyulak tyúkok minden szar volt
ha számol az ember egyik se éri meg
van most is pár tyúk itthon de nemigen olcsóbb a tojás, hiszem sose annyit eszk az ember mint amennyit venne
ez kb az az eset ha 1 csoki 60 forint 100 csoki meg 3000, azt hiszi az ember mekkora üzlet, és 3x annyit eszik belőle
amúgy ez a dolog is sánta hogy azt eszem amit termelek nincs vegyszer benne stb, hiszen a földbem már annyi fos van hogy azt nem lehet elkerülni
stbstb
ez csak olyannak jók akik el is hiszik ezeket, kb mint a vallás van aki abban talál megnyugvást van aki másban
Persze hogy nem. Önámitás, szüleim munka mellett csinálták. Jo volt, mert volt mindig tojás, hús, zöldség, takarmány az állatoknak stb. De ez még messze van az önfenntartástól. Előnye, ha szereti csinálni az ember akkor idő töltés, tudod mit eszel, meg kevésbé függesz a botoktól. De anyagilag idöarányosan nem éri meg, meg mindezek mellett rengeteg olyan.kiadás van amihez kell a pénz. Pl akár a motorozáshoz :) lucernával nem megy:)
nálunk lassan már kocsma sincs
itt vidéken minden elhal
mostanában nem eszek lisztes termékeket így ezek még annyira sem hiányoznak
a csirkát meg utálom, mondjuk holnap sült szárny lesz a kaja azt még el tudom ropogtatni
régennem az egyik kocsmában adtak fasza hamburgert a fullos cucc neve maffia volt abban is volt minden, kb 1 kilós volt
ha mentünk pecázni 4-5 ilyennel kihúztam egész nap
Havi egyszer simán jó.Nálunk csak KFC van.Az jóval drágább.
itt a kihozatal a lényeg nem kell a sok büdös csöves között sorban állni
én a szamócás(lehet málnás volt) öntetes vanilia fagyin kívül még semmit sem ettem a mekiben, a krumpli száraz, a hambi fura ízű
mondjuk vagy 6-7 éve a lurdy közelében se voltam szóval azóta nem ettem fagyit se, ott eszegettünk hajdanán a vonatra várakozás közben
Volt,de nem minden étteremben,és nem hozták ki.
Az M3 bevezetőn lehetett ezt így,de én csak menűket löktem.És a pulton odaadták.
A bökdösős fal ugyanez volt.
fél hektárból nem lehet megélni
nekünk 1 hold kukoricaföld volt abbó megnőt 2 disznó 2 mázsa fölé
annyi kukorica lett csak eladva ami fedezte a szántást-vetést
olyan 30 hektár felé már ki lehet hozni egy önfenntartó minimális életvitelt
Most a halat igyekszel úszni tanitani .... itt száltam ki.Boldog napot
Maradok a saját dolgomnál,próbáltam,vagyis fater,nem jött be.
Más ember más vágyak,más célok.Jó ez így.
amúgy tök fasza hogy kihozzák a kaját, ilyen nálunk is van? mert amit eddig láttam mind sorbanállós volt
Fél hektár,gazdálkodás jószágok,kemencében sült ételek,disznóvágások,gyümölcsszezon lekvárfőzés.......tehát az ÉLET és nem fogsz unatkozni
igen, te eléldegélsz a te kis világodban, teljes nyugalomban buzerálod a földed és eszed a termését.
de sajna ennyi föld nem jutna mindenkinek, és ha mindenki a földet akarná turkálni azt vennéd észer hogy a te kis földed szét lenne osztva még 300 felé és éhenhalnál, a többivel együtt
Én uncsiból nézem.Jobb mint a tévé.
Én most is az vagyok a nyolc milliárd mellett.
A juhtubegyetem szörnyszülött gyártó intézmény....boldog boldogtalannak ad teret...ilyen mélységet nem éltünk még...de eleink sem.
ez kb addig volt célszerű amíg 2 miliárd alat volt a föld népessége, 1 miliárd alatt akár önfenntartó is lehetett volna kis okosságokkal még évezredekig
wattafukk