Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már megint mérgezve a galéria ! Nee máááá !
Azt tudom hogy van benne anyahajo de tankhajora nem emlekszem.
Remélem nézitek a Top Gun-t ! Most megy az ominózus Kawa jelenet !
Nagyon sok szerszám webshop netto árakat ad meg. Figyelni kell. Aki áfát elszámol, annak a netto a fontos.
sose lehet tudni.....
ezeket az inverteres szarokat amúgy se egészséges fullra terhelni, mint a pc táp ha a 350es 300w-on meg gyors elszáll de ha a 500as van 300w terhelve akkor az örök élet
Milyen vastag anyagot akarsz hegeszteni amihez kell az állandó 180amper ?
észrevettem
ha beteszed a kosárba már ott az áfa
Aszongya ocsem lehuzos a ceg,netto ara van a weblapon,index hegesztes forumon mondtak.
azért 20 év alatt jó sok minden változott
akkor a 600w mikró volt a legnagyobb fogyasztó a lakásban, most kb ennyi fogyaszt a gyerek pc komplexuma
most meg csak a szárító meg 3200w...... szegény konnektor 1-2 éveket bír csak a fürdőben már azon agyalok felteszek egy "380as" aljzatot
Ja, kb.
Émász elmű terüeten, de eonnál sem kell ÁVK, de kell pl földelés. Most már csatlakozó keresztmetszetet is nézik, ha csak 10-es max 25 A vagy méröhely szabványositás. Nálunk 14,500 körül jön ki a szolgáltato, ingyenesként csak az uj bekapcsolás van.
ez a bemenő vezetéktől is függ, csak akkor teszik fel ha bírja, nekem 25-re lett a vezeték csinálva, akkor még a légkondi csak egy álom volt
ha tennék vastagabb vezetéket a 32es biztosítékkal akkor már a kerítésbe építhető és a föld alatt elvezetett kialakítással szerelnék csak be
ez meg súlyos 100 ezrek lennének
hajdanán avval varrtam az 1mm lemezt is, csónakot hegesztettem, nagyon szeretttem mert kurva sokáig elég volt a pálca a vékony pálca sokkal kevesebb centit bírt és minden kezdéskor vagy ereszett vagy nem
igaz azt a hetrával 80amperral, ha végre meglett az ív nagyon fasza volt
Nekem anno semmit nem kellett fizetnem érte ("DÉMÁSZ", Kalocsa), csak egy Fi-relét kellett felszerelnem előtte, addig nem voltak hajlandók hozzá nyúlni. A légvezeték megfelelő volt, így nem is problémáztak többet. Ha már Fi-relét szereltem, egyidőben feltettem a túlfeszvédőt ("villámvédőt" is.
A díjmentes csak idézőjelben. Asszem ott eon szolgáltat, de ott is vannak műszaki feltételek és vélhetően kiszállási dij a szolgáltató részéről.
Elég lesz, a husz viszont határeset és csak vékony pálcánál.
Pedig a 3,25-tel jobb hegeszteni otthoni házi barkácsban. Vastagabb, jobban tölti a varratot, relativ kevesebb fogy belőle, nem kell külön gyök, külön takaró varrat (házibarkácsról van szó).
Ha a házba bejövő vezeték elég vastag, akkor díjmentesen 32A-esre tudod cseréltetni a bejövő kismegszakítót / villanyórát az áramszolgáltatónál ("Alanyi" jogon ennyi jár). Én vagy 5-6 éve csináltattam (klíma miatt, de akkor végülis nem volt pénzem venni, csak idén szeptember elején lett beüzemelve egy akciós Whirlpool)
20 amper áll rendelkezésre
gondolom vékony pálcával ez sem vesz fel többet
2,5től meg nem tolom vastagabbal
Ennek már nem biztos hogy elég lesz a 32A-es bejövő kismegszakító.....
Na most a linkelttel baszathatod 24 órába 3,25-össel ! / ha tudja is azt amit odaírtak ! /
alapból elég lenne a kisebb is néha csak ilyen pár centis varratokat csinálok
de pl nyáron amikor a kerítést csináltam nem egyszer megállt a hegesztő, mert egymás után mentek a pálcák nagyüzemben
mondjuk ilyen az elmúlt 10 évben 2x volt csak
Ahogy írni tetszik ! Látom utána néztél a dolgoknak !
végül ez a gép felé sodródom:
http://hegesztescentrum.hu/heg...
evvel azért már folyamatosan lehet olvasztani a pálcákat a kisebbeknél szünetet kell tartani
usps el rendelt gumiszerrlofej 1-1,5 het alatt a kezemben volt.Usakbol.