Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Putri mind...
csak annyit tudok erre mondani, amit lesi barátom szokott ilyenkor: "lehet ebből újat is kapni" bemész, kiválasztod, kifizeted, hazaviszed és semmi probléma... nincs visszatekerve, nincs szétgyalázva, nincs bóvli olcsó csingcsung bárdis alkatrészekkel telerakva stb. ja hogy ebben az országban mindenki 1m-ért gondolja megélni a 15m-es életérzést, és bár tudja hogy 400e-ről tekerik neki vissza a frissen polírozott szar, azért megveszi, majd szidja... hát akkor így járt, csak saját magát okolhatja. Winkler Robi mondta egyszer egy új Phaeton tesztjénél: "aki 5 személyes autót akar, vegyen suzukit"
Az nem, mert abból az a top
Nem 17, hanem 47% bocsesz!
Nekem se konkurenciához menek alkatrészért vőmnek van 17% kedvezménye, bagóért van alkatrész. Igaz évek óta csak a kopó fogyó egy-két szilent amit kell cserélni műszakikor.
+e
Csak amikor szóba kerül ez az autómárka, egyébként szembe nem jutna.....
Egy 2-300-ezres swift pont nem porlad miszlikbe?
Ezt már nagyon sokszor mutattad.
De legalább megismerte a BMW-s életérzést!
Gondolhatod bevásárolt a legaljáról.
A BMW fikázást leszámítva igazi lúzer lehet.
Közel 30 éves autó, és azon rinyál hogy 300-at rá kellet költenie?
Ott mellette áll a Suzuki, az való ennek, bár gyanítom azoknál is jönnek elő a problémák ilyen idősen.
Ez állat jó! De köszi idén kihagyom jövőre fogom cserélni...
https://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/520/bmw_520i-12504127
Most vegyetek BMW-t, nagyon megéri
https://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/520/bmw_520i-12504127
És ezen cseréltek hengerfej csavarokat
Először azt olvastam sohajapán!
Sohanapján,a 650f teszgazdaságos műanyg vacak, hornetutánzat.Eldobható felhúzós játék.
Tipikus főnök. Hárítani akarod a felelősséget, hogy hivatkozhass arra hogy mi mondtuk, ha probléma lenne belőle.
Kend körbe szilikongumival, de pirossal ám ó vastagon hogy jobban tömítsen a hengerfej, aztán szereld össze olyan csavarral amit találsz. Honda úgy is jobb lesz mint az angolkóros motorod
Veletek is csak többen vagyunk.
Szervizkönyv előírása az irányadó
Én nem cserélném, ha amúgy semmi baja
Az astrába is vetettek új hf csavarokat
Nem tudtam úgy befogni a satuba hogy el tudjam szakítani mindig elforgott
Utána megcsisuzpltam egy kicsit és egy méteres toldóval sikerült eltörni a csiszolásnál
Az biztos nem tört volna el.....
Most is úgy állok be lámpa elé, hogy hagyok helyet majd egy kocsihosszt igaz nem sok a motoros, de hamarosan...
Azért valljuk meg, motorosként a tükörből is jóval előbb kiszúrjuk a sporttársakat, mert figyelünk rájuk, ezért nincs is gondunk azzal hogy váratlanul felbukkan mellettünk a "semmiből".
Gyakorlatilag?