Konkrétan a Kínából rendelt motyót 12. 13-án rendeltem, 28.-án itt volt az országban. Ezután pihent január 6.-ig, mire elért hozzám. No jó nyilván az ünnepek jól meglassították az itthoni kiszállítást.
talán azért mert már minden egyes értéktárgyukon kölcsön van....
régóta lélegeztetőgépen vannak, igaz hogy egy nagyon fasza lélegeztetőn de akkor is csak mesterségesen vannak életbetartva
biztos van
de egy kis fos lemez kályha egy darab szart se ér, amíg fűtesz addig meleg van kialszik a tűz hideg van
egy ilyen ákom-bákom faházban nincs ami tartsa a hőt
mert ha kiraksz 6-8-sok mázsa kőből egy kandallót meg mellé a kémény belső rész is ennyi az már tartja a meleget
de ha van szolga aki mindig pakolja a tüzet műküdhet a lemezkályha
az bonyolult
egyrészt kell egy kályha, akkor a fának tároló mert kályhában szarul ég a vizes fa(kint is de ott lehet tömegelni)
plusz megcsinálni úgy a kalyibát hogy se a kályha se a kémény ne gyújtsa fel, emiatt sokkal nagyobb helység kell
a hálózsáknak meg mindegy hogy hány fok van van olyan is ami -25 fokban is életben tart
plusz akkor nem lenne ennyire "természetjárós"
én ilyen dolgokat csináltam 10 éves kor alatt csak puska nem volt
még vermet is ástunk az állatok befogására de beleesett a szomszéd kutyája aztán elég rútul elpicsáztak minket
ettől már csak akor vertek jobban össze amikor telinyomtuk nyílvesszővel a szomszéd fólia sátrát, anyám fakanállal vert mert már fájt a keze annyit kaptam
onnan se ér ide gyorsabban mint kínából
Departed
CHICAGO, UNITED STATES
Hétfőre németben lesz.Szerintem.
Addig még csak nem.
régóta lélegeztetőgépen vannak, igaz hogy egy nagyon fasza lélegeztetőn de akkor is csak mesterségesen vannak életbetartva
http://youtu.be/g5I8b9fGccs
Meg némi pink.
http://youtu.be/dvz0XL8dm6I
de egy kis fos lemez kályha egy darab szart se ér, amíg fűtesz addig meleg van kialszik a tűz hideg van
egy ilyen ákom-bákom faházban nincs ami tartsa a hőt
mert ha kiraksz 6-8-sok mázsa kőből egy kandallót meg mellé a kémény belső rész is ennyi az már tartja a meleget
de ha van szolga aki mindig pakolja a tüzet műküdhet a lemezkályha
egyrészt kell egy kályha, akkor a fának tároló mert kályhában szarul ég a vizes fa(kint is de ott lehet tömegelni)
plusz megcsinálni úgy a kalyibát hogy se a kályha se a kémény ne gyújtsa fel, emiatt sokkal nagyobb helység kell
a hálózsáknak meg mindegy hogy hány fok van van olyan is ami -25 fokban is életben tart
plusz akkor nem lenne ennyire "természetjárós"
én ilyen dolgokat csináltam 10 éves kor alatt csak puska nem volt
még vermet is ástunk az állatok befogására de beleesett a szomszéd kutyája aztán elég rútul elpicsáztak minket
ettől már csak akor vertek jobban össze amikor telinyomtuk nyílvesszővel a szomszéd fólia sátrát, anyám fakanállal vert mert már fájt a keze annyit kaptam
mondjuk egy kalyhaval?
ha nincs szél akkor jobb kint