Ősszel célszerű beszántani a földet a kukoricának,burgonyának,majd célszerű elültetni a fokhagymát,vöröshagymát,lilahagymát.A mulcsot betekarni szalmával,falevéllel és egész télen fogyasztani a hagymát,fekete retket,zöldséget céklát............én ezt teszem...erről van videó legények ? Szeretettel.
én úgy látom hogy az 50 év felettiek agymosottak a 30-50 évesek belefáradtak az egészbe a 30 alattiak meg zombik
többségében
pl én már beleszrok az egészbe nekem tökmindegy hogy a szar jobb felét kenik a pofámba vagy a bal felét
igazándiból sose tudott az ember tények alapján választani, mert sosem volt egy "igazság" sem hihető
vettem egyszer 5 kiló pálcát aztán kitartott minimum 10 évig
ellenben múlt évben elégettem egy másik 5 kilósat
össze akarok hozni pár izom hozó gépet aztán nem akarok a hetrával baszakodni
szóval nem sokat hegesztek de ha nekikezdek akkor azért sokszor nyomom 4-5 órát is folyamatosan
körbenézem fronius téren drága az mind
túl sok pénzt nem akarok beleölni, mert akkor inkább elhozom a hetrát az 3.2 pálcával is elbír órákig, amikor csónakot hegesztettem akkor az egyszer kapcsolt be nála a hővédelem
annyit meg nem akarok már hegeszteni hogy többszázezret beletoljak, öreg is vagyok dagadt is meg lusta is
Ennyire sarkosan nem fogalmaznék, mert már több, mint ezer éve fenn maradt y kárpátmedencében. Inkább rossz döntések és rossz oldalra állás eredménye a mostani állapot, valamint az elmult rendszerben azért komoly népnevelés zajlott amit nem könnyű átlépni azoknak akik beleszülettek. Akik meg hatalomra kerültek folyamatosan vissza éltek ezzel a helyzettel.
Lehet, de amin vitáztunk tartom most is. Elvileg mindfel, akár a trafóssal is tudsz ahogy,te használod. Ahhoz nem kell inverteresnek lenni. A koppintósod hetra 100-on is működik.
Használtan nincs messze tőle ! Nekem transpocet 1400 van awizni is lehet vele ! Volt palackom is meg Fronius awi kábel is , de azt eladtam mert nem volt kihasználva ! Nem tudom mennyit akarsz hegeszteni , de a hatásfok % -okra figyelj , amúgy mindegyik jó lehet míg tart a gari ! Ha hosszabb távon és gond nélkül szeretnél , csak is Fronius !
ehhez a buzi erőgépekhez kelleni fog legalább 2 kéz
Beteg az ipse alapból.
http://youtu.be/3xXdCQpXNag
többségében
pl én már beleszrok az egészbe nekem tökmindegy hogy a szar jobb felét kenik a pofámba vagy a bal felét
igazándiból sose tudott az ember tények alapján választani, mert sosem volt egy "igazság" sem hihető
ellenben múlt évben elégettem egy másik 5 kilósat
össze akarok hozni pár izom hozó gépet aztán nem akarok a hetrával baszakodni
szóval nem sokat hegesztek de ha nekikezdek akkor azért sokszor nyomom 4-5 órát is folyamatosan
körbenézem fronius téren drága az mind
túl sok pénzt nem akarok beleölni, mert akkor inkább elhozom a hetrát az 3.2 pálcával is elbír órákig, amikor csónakot hegesztettem akkor az egyszer kapcsolt be nála a hővédelem
annyit meg nem akarok már hegeszteni hogy többszázezret beletoljak, öreg is vagyok dagadt is meg lusta is
http://youtu.be/S6gsneU9-LY
http://hegesztogepek.info/term...
Én estefele megyek termelni, ne hogy már jó legyen a 7vége
De addig is xbox-ok egy keveset
Jahh és megsimogattam a darázs buksiját
Ittam 3felest és 2 millert, szóval én kihasználom a jó időt