Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szántani, ültetni??? Ki van zárva :)
Nincs,de attól nem tudsz ilyen kúriaahogy beteg lenni.
Ősszel célszerű beszántani a földet a kukoricának,burgonyának,majd célszerű elültetni a fokhagymát,vöröshagymát,lilahagymát.A mulcsot betekarni szalmával,falevéllel és egész télen fogyasztani a hagymát,fekete retket,zöldséget céklát............én ezt teszem...erről van videó legények ? Szeretettel.
ja és fejpajzsot is kell venni valami 0,000000000001 s alatt elsötédedőt
ehhez a buzi erőgépekhez kelleni fog legalább 2 kéz
Feljonnek érdekes videók.
Beteg az ipse alapból.
http://youtu.be/3xXdCQpXNag
Hát az emeletre akkor se cipeld fel , akkor inkább kérj kölcsön egyet , nem kell venni !
én úgy látom hogy az 50 év felettiek agymosottak a 30-50 évesek belefáradtak az egészbe a 30 alattiak meg zombik
többségében
pl én már beleszrok az egészbe nekem tökmindegy hogy a szar jobb felét kenik a pofámba vagy a bal felét
igazándiból sose tudott az ember tények alapján választani, mert sosem volt egy "igazság" sem hihető
vettem egyszer 5 kiló pálcát aztán kitartott minimum 10 évig
ellenben múlt évben elégettem egy másik 5 kilósat
össze akarok hozni pár izom hozó gépet aztán nem akarok a hetrával baszakodni
szóval nem sokat hegesztek de ha nekikezdek akkor azért sokszor nyomom 4-5 órát is folyamatosan
körbenézem fronius téren drága az mind
túl sok pénzt nem akarok beleölni, mert akkor inkább elhozom a hetrát az 3.2 pálcával is elbír órákig, amikor csónakot hegesztettem akkor az egyszer kapcsolt be nála a hővédelem
annyit meg nem akarok már hegeszteni hogy többszázezret beletoljak, öreg is vagyok dagadt is meg lusta is
Ennyire sarkosan nem fogalmaznék, mert már több, mint ezer éve fenn maradt y kárpátmedencében. Inkább rossz döntések és rossz oldalra állás eredménye a mostani állapot, valamint az elmult rendszerben azért komoly népnevelés zajlott amit nem könnyű átlépni azoknak akik beleszülettek. Akik meg hatalomra kerültek folyamatosan vissza éltek ezzel a helyzettel.
Vloggerbol ez nem rossz.Hogy a fenébe tud ilyen tűéles lenni a kép a YouTube on,hogy nem rontja le.
http://youtu.be/S6gsneU9-LY
Iweldet.
Konkrétan ugyanaz a gyártó csinálja az idődet is meg az alphaweldet.Csak más a külső.
Jo az már mind, ha nem ejted le vagy nem megy tele fémporral. Egy kaptafára készülnek.
Lehet, de amin vitáztunk tartom most is. Elvileg mindfel, akár a trafóssal is tudsz ahogy,te használod. Ahhoz nem kell inverteresnek lenni. A koppintósod hetra 100-on is működik.
Aszongya öcsém az alphaweld jó.

http://hegesztogepek.info/term...
Nem igazán kell csodálkozni azon, hogy itt tartotok.. nem folytatom, mert magatokra veszitek és durciztok az igazság miatt.
Nagyon helyes, tucc élni
Én estefele megyek termelni, ne hogy már jó legyen a 7vége
De addig is xbox-ok egy keveset
Használtan nincs messze tőle ! Nekem transpocet 1400 van awizni is lehet vele ! Volt palackom is meg Fronius awi kábel is , de azt eladtam mert nem volt kihasználva ! Nem tudom mennyit akarsz hegeszteni , de a hatásfok % -okra figyelj , amúgy mindegyik jó lehet míg tart a gari ! Ha hosszabb távon és gond nélkül szeretnél , csak is Fronius !
Látjátok ez itt a probléma, a saját sorsotokkal nem foglalkoztok. Én nem látom véletlennek, hogy a magyar egy bukott nemzet.
Én bratyóval majd estefelé pizza & sör & pálesz lesz a menű...
de az nem 50 ezres kategória
Igen, lemostam a kocsit
Jahh és megsimogattam a darázs buksiját
Ittam 3felest és 2 millert, szóval én kihasználom a jó időt
Vegyél egy használt Froniust ! Ezer élet meg egy hét !