Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenhol rárepültek a bányászokra , mégpedig az adócsalás miatt , ezért is értéktelenedik el a bitcoin , és szabadulnak a "szarrá égetett " bányászgépektől ! Most lehet "olcsó" vidikártyát venni , ha szerencse , akkor működik is még egy darabig !
mit lehet itt tenni??
a szöveg túl sok volt, nem fárasztottam magam vele
Ez úton kérek minden Kedves Fórum felhasználót amennyiben érdemben tud segíteni bármilyen formában kérem ne tartsa magában! Elérhetőséget megtaláljátok. Köszönöm!

https://m.coincolors.co/2018/0...
Az szlovak fele ózd-miskolc kornyeken a hatar ketoldalan a kis falukban.........hijnye mintha bangladesi utcakep lett volna csak azok tobben vannak egy kupacban es dolgoznak nem kinn allnak sz ut szelen.
mi egyszer voltunk egy cigányfaluban, nem emlékszem pontosan merre de a legelvontabb baz megyei putrisor nem volt olyan gázos
és ahogy hallották a motor hangokat csak jöttek elő mindenhonnan, kicsik-nagyok vegyesen, mintha szétrugdosnál egy hangyabolyt
tök bizarr volt......
Most a fene tudja ha kinyirtok se tudom de volt egy nagyvaros a tura vegefele,talan kolozsvar,na ott ahogy beertunk olyan 8.keres igazan lepusztult ipari putrinegyeden mentunk at hogy nem sok kedvem lett volna a lom hondat letamasztani mert talpalhattam volna haza.Ezt sugallta az epuletek nyujtotta gettohangulat.
jó persze vannak helyzetek ahol nem egyszerű, de lábbal lehet emelni elég erőset
én már rúgtam le magamról motort nem egyszer meglepően könnyű volt
bár amikor hátrafelé teleredett a lábfejem és akkor esett rám a motor bajban voltam én is.....
Egyszer már itthon feldöntöttem a Mecsekben álló helyben, akkor - sértetlen csuklóval - fel bírtam állítani.
A jobb oldalán feküdt, bent a kövek között...
fekve lábbal fel kellett volna lökni a támaszra, ha azon az oldalon fekszik akkor szopi mert előbb a másik felére át kell billenteni
Egy időben az volt hogy a magyar csajok gyönyörűek, de most már máshogylátom, itt mindegyik lusta lett, híznak el, felhúzzák ezzeket a tüdőnadrágokat és agyon vannak sminkelve. Montenegróban meg azt néztük hogy a helyi vagy legalábbis ugyanazt a nyelvet beszélő csajok nagy része nagyon jó. Nem dagadtak, nincs narancsbőr. nincsenek agyonsminkelve bár soknak olyan a feje mint egy csávónak és az öltözködésük is olyasmi mint ami ittvolt kb 3-5 éve.
Amikor porckorongsérved van, és megrántod a derekadat, a jobb csuklódra esel úgy, hogy utána az orrodat nem bírod megtörölni, a bal sípcsontoddal meg esés közben akkorát rúgsz a bukócsőbe hogy 2 hónap alatt múlt el teljesen a kislabdányi dudor róla, akkor örültem hogy egyáltalán valahogy kimásztam a vas alól. Többet nem bírtam csinálni sajnos... nem bírtam meg sem mozdítani a vasat. Szégyellem, ez van: egy öreg, beteges sz*r vagyok, na...
a gs500at nem tudtad felemelni?
próbáltad 2 kézzel?
kezdenek hízni a román csajok is
kb 10 éve voltam kint először akkor feltűnk hogy nem lóg a háj rajtuk, lényegesebben több volt a kibuggyanó háj nélküli lány mint itt
mostanra kezdik behozni a lemaradást
A román az pásztor... :D bár amilyen vegyes nép lehet van jó és rossz is de a szememben egy pásztor nép marad aki az esztenán kellene őrizze a jószágokat viszont van nagyon sok gyönyörű román nő....

Na mindegy, egyszer látogass el Montenegróba. Lehet rakok fel egy kedvcsináló galériát ha már ennyien töltöttek fel képeket.
Én viszont tök egyedül járok csavarogni Erdélybe mostanság, és a nem magyarlakta részeken néhol benne a zabszem a seggemben: ha esetleg valahol balesetet szenvedek (vagy csak megállok ahol nem kéne), akkor a gyanús külsejű helyiek fejbe vágnak egy baltával és elásnak, a motort pedig megtartják maguknak fotócuccal, tablettel, telefonnal, navival együtt. Szerencsére eddig soha semmilyen atrocitás nem ért senki részéről sem (sőt amikor a nyáron eltaknyoltam és a motort sem bírtam talpra állítani teljesen elhagyatott részen, akkor két echte román fickó jött egy furgonnal tíz perc múlva, és első intésemre segítettek)
Most csak a rendőrre gondoltam, nem az átlag polgárra Egyébként, el kell menni Fostam én is nagyon először, alattam egy 1milliós motor, haverom alatt egy 4,5milliós, hát mondom megölnek minket, aztán igazából mindenhol kedves emberek voltak (Bosznia-montenegró). aztán voltunk Albániában, 4motorral a 4 motor összértéke kb 7millió, na mondom itt tényleg lelőnek, aztán a nagy bálna merciből az ember, akin természetesen aranyóra, karkötők, nyakláncok és még 3 ilyen az autóban.... bámult a körforgalomban ahol persze mindenki arra ment amerre akart, azt mondja "nice bike" és majdnem belement az előttelévőbe.
Ja. Simán lelő, belök a bokorba, és elmegy a motoroddal. Ebben az évszázadban már nem fog elő kerülni a holttested.
Mondom én hogy a balkánra kell menni motorozni ott nincs pénz erős motorra, de ha mégis megállítanak, annyit fizetsz amennyire jól tudsz alkudni
Nekem volt ilyen. Mégsem vettem el...
Úgy néz ki, hogy a ködös Albionban durvábbak a játékszabályok.
ha jól értem, egy jelöletlen motorral egy azonoíthatatlan csávó mások életét veszélyeztetve, megkülönböztető jelzés nélkül gyorshajtva, a motorosok között előre szlalomozva leinti azokat... aha értem
Ezek a titkos szolgálati módszerek sértik az emberi jogaimat.
Kibaszott tolvajokat kapják el inkább így.

Amúgy meg jelöletlen motornak meg nem állok.