Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, ezt értem, csak fura volt hogy a trafó után az inverter sokkal kisebb amperen végezte ugyanazt.
Persze, csak vagy nem okéztad le vagy nemtom.
most vettem észre, hogy megvannak ezek a galáriák valahol csak tényleg gecíííííííík
a céges is 60 felé már szépen olvaszt, 80 körül a 6os lemezeket megvarrja
Az inverter egyenárammal dolgozik, de van ahová azért kell a nagyobb áram - persze nem zártszelvényhez. A hegesztőáramot meg a pálcának a dobozán nézd meg.
Nem vagyok hegesztő, csak itthoni barkácsoló. Most ősszel hegesztettem először inverterrel a szomszedomnál. Itthon trafóval a 2,5 pálcához kellett a 70-80A. A szomszédba az inverter 60A-nál kiégette a hármas zártszelvényt lyukasra, 50A-rel tudtam vele dolgozni. Inverteres hegesztéshez kisebb amper elegendő ezekszerint? Tudja valaki a választ? Mert ha igen, felesleges inverternél a 200A teljesítményűt megvenni.
tehát akkor én nem vagyok szimpatikus a vezetőségnek
de miért?
az senkinek.Mgnyom ok es kiloep,ott a galeri.
Nem véletlen !
nem az hogy nem jelent meg, a mentést hiába nyomkodtam semit se csinált
buzi banda ez
Mer neked nem lehet:) le van védve
hetvegen buliznak az elbiralok.
Na jó......megnézem.helyetted:))))
amúgy ez fura mert nekem nem töltött fel galériát
a képeket feltöltötte de nem akarta menteni se pc-ről se telefonról
pedig kitaláltam én is egy tökfasza pink témát
....lebuktam....
Á kizárt...... legalábbis ez.elsőség :)))
Ebben csak annyit tévedsz, hogy nem, hogy pasit hanem senkit nem küldenék sehova mert egy fórumot arra használ amit engednek neki, nem vagyok én senki pont ahogy más sem, hogy előírjon bárkinek bármit, Te is azt csinálsz amit akarsz és Ő is no meg én is addig amíg engedik, nem az enyém a fórum, hogy előírjam kinek mit lehet.
Igy se nézted meg:) 0 a nézettsége még
Ebay?
Igy is
Télleg?
Mint ahogy párat még akik lukat neszelve nyáladzanak neki ! Ha pasi lenne már elküldtétek volna az anyjába pink szín nélkül is !
Pont te nem nézed meg ? Az első vagy akit értesít privátba hogy dobáld a pozitívot !
ilyen polcot vajon hol lehetne venni?
Kösz, hogy szóltál különben a büdös életben nem nézem meg, jó ez a gerilla marketing.