Jó az a kis gép, a 160-as. Szépen lehet vele hegeszteni, könnyen gyújt ívet. Szerintem megéri az árát, a ventilátor néha beszarik rajta amit gariban cserélnek.
faternak van egy 30 éves hetra az még mindig jó de a fene nem cipeli oda vissza
eddig elvoltam a praktikeressel, kicsit bénán varrt de sosem érdekelt hogy néz ki a varrat
csak most hogy megmakkant akkor ha már veszek inkább egy invertert
co gép lenne a legjobb de avval meg baszakodni kell a palack cserékkel+ ugyanaz mint a hetra hogy nehezen mozgatható
pl egy konditermet csinálok a tetőtérben aztán oda felvinni egy 50+ kilós hegesztőgépet nem az igazi......
szóval marad az inverter
igazándiból nem a pénz számít, hanem az hogy működjön, egy haver vett egy olcsót és ha kint hideg van el sem indul, előtte be kell vinni a szobába 2-3 órára hogy beinduljon
meg azért nem évetne 2x kelljen javítani
mert ha mondjuk 60 ezer egy nagyon tuti akkor arra is van pénz.... de az 50 a lélektani határ
Iszonyat hülyék vagytok "m"agyarok, ilyen egy bulshit nép szerintem nincs a világon. De ti folytassátok sok sikert, bár számomra értelmetlen, hogy mit akartok elérni.
leejtettem a praktikeres kütyüt aztán azóta nem működik
olyan kicsike madzagon jött a villany hogy fel kellett tennem egy állványra ami persze elborult.......mint utána az agyam.......
esetleg még ez a könnyebb játékos van még versenyben:http://hegesztescentrum.hu/heg...
csak kurvára nem értek ezekhez........ a melóhelyivel faszán tudok hegeszteni de az fél éves fizetésembe kerülne, olyat azárt nem veszek
Azért annak örülök, hogy nem valami bonyolult műszaki problémán töritek a fejeteket, így szombat reggel ! Szép jó reggelt , jó egészséget motorostársak ! !
eddig elvoltam a praktikeressel, kicsit bénán varrt de sosem érdekelt hogy néz ki a varrat
csak most hogy megmakkant akkor ha már veszek inkább egy invertert
co gép lenne a legjobb de avval meg baszakodni kell a palack cserékkel+ ugyanaz mint a hetra hogy nehezen mozgatható
pl egy konditermet csinálok a tetőtérben aztán oda felvinni egy 50+ kilós hegesztőgépet nem az igazi......
szóval marad az inverter
igazándiból nem a pénz számít, hanem az hogy működjön, egy haver vett egy olcsót és ha kint hideg van el sem indul, előtte be kell vinni a szobába 2-3 órára hogy beinduljon
meg azért nem évetne 2x kelljen javítani
mert ha mondjuk 60 ezer egy nagyon tuti akkor arra is van pénz.... de az 50 a lélektani határ
olyan kicsike madzagon jött a villany hogy fel kellett tennem egy állványra ami persze elborult.......mint utána az agyam.......
esetleg még ez a könnyebb játékos van még versenyben:http://hegesztescentrum.hu/heg...
csak kurvára nem értek ezekhez........ a melóhelyivel faszán tudok hegeszteni de az fél éves fizetésembe kerülne, olyat azárt nem veszek
max 50 ezeret szánok rá........