Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remélem mindenki kihasználja a jobb időt.
pont, hogy te írtad korábban, hogy még most kéne valamit csinálni.
Jó az a kis gép, a 160-as. Szépen lehet vele hegeszteni, könnyen gyújt ívet. Szerintem megéri az árát, a ventilátor néha beszarik rajta amit gariban cserélnek.
faternak van egy 30 éves hetra az még mindig jó de a fene nem cipeli oda vissza
eddig elvoltam a praktikeressel, kicsit bénán varrt de sosem érdekelt hogy néz ki a varrat
csak most hogy megmakkant akkor ha már veszek inkább egy invertert
co gép lenne a legjobb de avval meg baszakodni kell a palack cserékkel+ ugyanaz mint a hetra hogy nehezen mozgatható
pl egy konditermet csinálok a tetőtérben aztán oda felvinni egy 50+ kilós hegesztőgépet nem az igazi......
szóval marad az inverter
igazándiból nem a pénz számít, hanem az hogy működjön, egy haver vett egy olcsót és ha kint hideg van el sem indul, előtte be kell vinni a szobába 2-3 órára hogy beinduljon
meg azért nem évetne 2x kelljen javítani
mert ha mondjuk 60 ezer egy nagyon tuti akkor arra is van pénz.... de az 50 a lélektani határ
awi nem kell remeg a kezem úgy se lenne szép, ha meg nem szép sok értelme nincs az egésznek
Wish, aliexpress, ebay: welding inverter
Jófogáson is érdemes körülnézni.
Szerintem csak a kerítést akarja meghegeszteni.....
Iszonyat hülyék vagytok "m"agyarok, ilyen egy bulshit nép szerintem nincs a világon. De ti folytassátok sok sikert, bár számomra értelmetlen, hogy mit akartok elérni.
Ha nagyon rá akarod szánni magad akkor awizni is lehet vele, bár majd kioktatnak megint hogy azzal ugyan nem lehet awizni...
Jó, nagyon jó.
Ha jön az öreg sámán majd megmondja jó e vagy sem. n nem értek hozzá, fater hagyott rám valami hobbi gagyi hegesztőt.
leejtettem a praktikeres kütyüt aztán azóta nem működik
olyan kicsike madzagon jött a villany hogy fel kellett tennem egy állványra ami persze elborult.......mint utána az agyam.......
esetleg még ez a könnyebb játékos van még versenyben:http://hegesztescentrum.hu/heg...
csak kurvára nem értek ezekhez........ a melóhelyivel faszán tudok hegeszteni de az fél éves fizetésembe kerülne, olyat azárt nem veszek
Ezzel szebb lesz a kapu
hegesztő gépet akarok venni, ez milyen lehet? http://hegesztescentrum.hu/heg...
max 50 ezeret szánok rá........
Én is úgy szoktam. Bökök pár lyukat azt glettelem is be egyből! De csakis vasárnap délben, meg a nagyobb ünnepekkor.
A fogászaton gyökér kezelés is?
minden kipipálva akkor most mi jön? ja már a szomszédokat is keltettem egy kis ütvefúróval, úgy is kell azt nagyfaluhelyen
Azért annak örülök, hogy nem valami bonyolult műszaki problémán töritek a fejeteket, így szombat reggel ! Szép jó reggelt , jó egészséget motorostársak ! !
Vagy utána visszasunyni...
a reggeli dugástól csak egy jobb van ha az ember végre nyugodtan tud aludni féltízig..
Baszassuk neki!
Menjünk motorozni!
Ma láttam bp-en az első női laptopszervizt az is valami pinktop, vagy mi a fasz nevű