Ja, végül is igen, kellemes egységes a külseje. Természetes, hogy különböző az emberek szépérzete . Amit nem értek, hogy miért kifogásoltad a Triumph gyári kipuffjának formavilágát, mikor a Hondán ugyanolyan kaliberű rettenet van. Mint sok más motoron is mostanában.
Szerencsére nem vagyunk egyformák. Fura is lenne mindenkinek ugyan olyan motorja lenne
Nekem határozottan tetszik hogy a blokk alatt dobozon belül elintézik a kipufogót és nincs látványos dob. Kellemes egységes a külseje.
Mondjuk majd kérdés lesz hogy esésnél mi sérül a dob helyett
A régebbi 650-eseknél fikázták a hangját a gyári rendszerrel, nekem azok is bejöttek, kellemesen duruzsoltak, bár tényleg elég jellegtelen volt.
2017-esnél már erre sem lehet panasza senkinek. Kellemesen agresszív és karakteres a dorombolása, ugyan akkor nem vészesen hangos, csak ha kihuzatom, akkor meg nem is baj.
Nem tudom nézted e a motorodat, de azon több a plasztik, mint ezen.
Másik hogy ki volt az a hülye aki ilyen hurkatöltőt rakott arra a jó kis blokk alá bújtatott kipufogóra? Gondolom azért hogy "jobb hangja" legyen.
Jó mocika az
De nem is rángatja a láncot 3000-es fordulat alatt, mert ebben beindul mind a 4 henger
Baszki az nincs 100 ló meg csak 64 Nm.Mindezt 11e-nél tudja csak.8000 alatt az életképessége mint egy 3 hetes döglött hal.
Jó kis motor az a Triump, de el ne áruld Zolinak mert így is túl nagy az arca
Nekem határozottan tetszik hogy a blokk alatt dobozon belül elintézik a kipufogót és nincs látványos dob. Kellemes egységes a külseje.
Mondjuk majd kérdés lesz hogy esésnél mi sérül a dob helyett
A régebbi 650-eseknél fikázták a hangját a gyári rendszerrel, nekem azok is bejöttek, kellemesen duruzsoltak, bár tényleg elég jellegtelen volt.
2017-esnél már erre sem lehet panasza senkinek. Kellemesen agresszív és karakteres a dorombolása, ugyan akkor nem vészesen hangos, csak ha kihuzatom, akkor meg nem is baj.
Sokat motorozok, és fárasztó a nagy hang.
Másik hogy ki volt az a hülye aki ilyen hurkatöltőt rakott arra a jó kis blokk alá bújtatott kipufogóra? Gondolom azért hogy "jobb hangja" legyen.
Olyan mint a tévészpotban a teszkós esmara divat motorban.