Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez jappán ennyi!
Ezt ki kérem magamnak! Ez Honda. Ez legjobb esetben is túlárazott!
Úristen!
Hasonlóan szép és szimpatikus hölgyek, az ő oldalukra mehetnének a pink galériák, ott lenne rá fogadókészség.
Engedd el 2014 vagy mikor kezdték ezt a sportosnak mondott mocikát gysrtani de nem voltak képesek belerakni egy normális villát meg normális féket...

Jó mocika az
Az nem is motor ami nem rángatja igaz akkor sem ha ért a lovas a géphez amin ül.
Szerintem a mestermű simább mint a te leárazott kegyelem kenyered.
Mondja a rovar dizájnos
De nem is rángatja a láncot 3000-es fordulat alatt, mert ebben beindul mind a 4 henger
A pink még hagyján! Ezekre nézni is, csak három kiló kenyérrel lehet!
Most komolyan egy halarcú normál teleszkópos úszónyerges plasztikfelfujtat hasunlítunk egy mesterműhöz? . .

Baszki az nincs 100 ló meg csak 64 Nm.Mindezt 11e-nél tudja csak.8000 alatt az életképessége mint egy 3 hetes döglött hal.
Szórakozásból cikizzük egymást.
Jó kis motor az a Triump, de el ne áruld Zolinak mert így is túl nagy az arca
Ja, végül is igen, kellemes egységes a külseje. Természetes, hogy különböző az emberek szépérzete . Amit nem értek, hogy miért kifogásoltad a Triumph gyári kipuffjának formavilágát, mikor a Hondán ugyanolyan kaliberű rettenet van. Mint sok más motoron is mostanában.
Szerencsére nem vagyunk egyformák. Fura is lenne mindenkinek ugyan olyan motorja lenne

Nekem határozottan tetszik hogy a blokk alatt dobozon belül elintézik a kipufogót és nincs látványos dob. Kellemes egységes a külseje.
Mondjuk majd kérdés lesz hogy esésnél mi sérül a dob helyett

A régebbi 650-eseknél fikázták a hangját a gyári rendszerrel, nekem azok is bejöttek, kellemesen duruzsoltak, bár tényleg elég jellegtelen volt.
2017-esnél már erre sem lehet panasza senkinek. Kellemesen agresszív és karakteres a dorombolása, ugyan akkor nem vészesen hangos, csak ha kihuzatom, akkor meg nem is baj.
Nekem ha zavaróan hangos, berakom a dB-killert.
Ezek a hangos herélt kipufogok meg soha nem vonzottak.
Sokat motorozok, és fárasztó a nagy hang.
2017-esnek van. Szerintem kicsit sok is.
Sőt, hangja, szaga sincs - mint a szűzlányok fingjának
A "nem látszik" kategória
Az idomos hornet gyári kipufogója melyik kategória? Talán a "szépnek mondott"?
volt itt út valahol, csak eléggé látványos volt a domboldal és megmásztuk
Látod ezért nem kell berúgni motorozás előtt, megint jól eltévedtél, még az utat sem találod
nekem ez az élőhely jobban bejön. csak itt nincs fagyi
És hogy legyen egy normális fotó a rendes élőhelyén is
Nem tudom nézted e a motorodat, de azon több a plasztik, mint ezen.
Másik hogy ki volt az a hülye aki ilyen hurkatöltőt rakott arra a jó kis blokk alá bújtatott kipufogóra? Gondolom azért hogy "jobb hangja" legyen.
Most ugye erről a bamba,sivár műanyagtenger csigacsáposról beszélünk szépségről?
Olyan mint a tévészpotban a teszkós esmara divat motorban.