Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem csoda bazz+!
Én meg egy Pannyganééét!
Láttam már élőbe, nagyon szerelmetes lettem beléjük.
Én meg az 1.2es Monstert. Gyakorlatilag csak az jöhet a mostani helyett majd eccer...
Na jó, azé az új multistradat lehet elviselném másodiknak a csörgőkigyóval együtt, de csak piros szinben!
Putri!
Az ilyen, már a gyárban beledobnak egy marék vasgolyót. Lehet darálni is tud menetközben kukoricát, mákot vagy mittoménmit.
Mèg papucsra sem telik...
Semmi rendellenes nincs a videon csak az hogy a more nem hord cipőt.
Az már azé tényleg tulzás, na :))
Ha igazán szart akartok Ducati.
Minek mikor ott a kuplung meg a gáz?
Sose dudáltam még ....ja, de. Egyszer az idök során, de akkor is kár volt. Ez pont nem fog visszatartani:)
Igazándiból csak a tiédre gondoltam
az index megszokható...de a DUDA retek szar !!! Hüvelyk újjal felfelé dudálni ??? Normális?
cimborámat is befertőztem R1100R vett.....de sokszor piszkálom hogy gyerek motor a felnőttek géessel járnak
Hat az index az mindben.
De azé csak szar az, vagy nem?
Persze,csak birizgalom a bejemveseket.
Ez a béemvés sztori is túl van fújva.....régebben cserélgettük a motorokat (quadokat,atv-ket) hogy a másik is tapasztaljon a másik tipust illetően (nem kellet regisztrálni az adott márkakereskedőnél) 2007 körül cseréltem egy motoros sráccal a sóskuti pályán egy exc 400-ra...valami öreg yz volt éppen.....a különbség óriási volt a ktm javára.
Minden szar,ami a delikvensnek éppen nem nincs.
Kivéve a BMW.
Annak szar a KTM akinek nincs
Könnyeket csalsz édesanyád szemeibe , szavaiddal. Boldoggá teszed, h rá is gondolsz egyúttal.