Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha csak ide irkálsz meg elolvasod a hireket, akkor nem sok.
nekünk 30al tölt le 3al fel, aztán 2 háztartásba van megosztva kb mindenre elég
a mobil itt a gányban 10-12 feltöltést szokott hozni, de ha emberibb környezetben van akkor 20 is lehet
gyors letöltés csak a torrenthez kell vagy ha szétosztod 100 gépre, a weblapok elérésénél én nem vettem észre hogy bármi gyorsabb lett volna a gyorsabb vezetékes nettel
2000-es netet akarnak most ránk beszélni nem túl olcsón, van értelme?
Nekem UPC-s a számom meg a netem is. Nem tűnik valami acélosnak. Kb olyan a tempója mint az otthoni 10 megás ADSL netnek. El lehet vele lavírozni de nem valami acélos. Ezért preferálnám a kábelnetet mert ott 1000 mega lesz elvileg ami egy garantált 250 mega/s letöltést biztosít.
Gyereknek olyan a net(a gyors is kevés lett) hogy a felefon ossza és a gépben van egy eifi kártya
Ha nincs család az sem rossz megoldás mert 6ezer a korlátlan net amiben van 50perc beszéd is aztán ahol van közel a torony 5x gyorsabb mint a vezetékes ahol messzebb csak 2x
Nálam azzal jöttek hogy mindenki le volt betegedve de igazából nagy ívben leszarom. Nekem is kell majd új kábelt behúzni mert 1000-es netet köttetek így a sima kábel nem jó. Valószínűleg üvegszálat kell majd behúzni. De már kezdek magamba fordulni hogy már 3 hete se net se kábel TV. Megnéztem már kb 200 Gb filmet. De már kezd a tököm tele lenni vele. Úgy érzem magam rendes net meg zümmögő szar televízió adás nélkül mintha legalább 1 karomat meg egy lábamat kirántották volna a helyéről. Kéne alkatrészeket is rendelnem de ezzel a kibaszott mobilnettel (amivel még csak barátkozom jelenleg) biztos neki nem kezdek. Még a végén berendelek valami szart aztán nézegethetem utána éveket a polcon mert soha meg nem szabadulok majd tőle.
Nekünk 2 nap alatt végeztek a gyorsabb nettel
Első nap nagy lendület, és rájöttek hogy a vezeték alkalmatlan. Összecsomagoltak és másnap jöttek kosaras kocsival aztán meglett fél nap alatt
Amikor az első net jött felkészültebbek voltak oszlopot is le kellett ásni mégiscsak pár óra,volt a feladat
Helló mindenkinek. Ma végre ha minden igaz lesz végre rendes net is odahaza és végre nem ezzel a rohadt mobillal kell felmenni a netre ha valamit akarok. Ez a hét egyenlőre jól kezdődik. DE HA nem lesz meg ma akkor valakinek a belső szerveit csúnyán kitaposom a helyéről. (dec 23.-án rendeltem meg amúgy)
Akár helyszini kiszállással is, de megy a távgyógyitás is:))
Ebben mindenkepp kikerem a szakerto segitseget.
De kiválóan el tudom rontani:)
Azt nem mondtam higy értek is hozzá:))
Koszi,persze minden segitseg jo.Bar nem leszek gyors,sokat szuttyogok,rengeteget altatom a projecteket,es nem vagyok kozel sem hozzad.
Mivel van mivel motorozni igy ez csak mellekes jatek.
Az igen könnyen szokitt menni faluhelyen. Segitsek é, ha nem boldogulnál?
Akkor igy marad:)))))
Ez ket eve tudom,akkor le lett cserelve minden folyadek,szuro.
A teleszkoprol is azota tudom hogy rozsdas.Ott kiboritottam a budos trutymot,beboritottam az uj olajat.
Most talan elfosta a balos.De csak picit.
Ami fura hogy az utolso uton a teljesen leszervizelt fek elkezdett razni de csak kis sebessegnel.Csattog mint egy hulye rakollo.
Mindegy,mindent kikuralunk es lesz egy jo youngtimerem.Lehet villantani.
De baszod, egész szezonban úgy használtad hogy rá se néztél a légszűrőre? Minden motoromnál azzal kezdem hogy olajcsere, levegőszűrő csere legyen az bármilyen tiszta, eddig egyikben sem volt zsírúj szűrő. Kivéve a ktm, abban a gyári 09-es színéből valós 7000et futott szűrő volt.
Szeretnem en megoldani.
Hatha elbaszom.
"Trappert vettem - trippert kaptam!"
Tasihoz
Ha mész szólj, megyek veled és odanavigállak
Nekem az tetszik hogy siman ment,egesz evben.Ment,dudalt,vilagitott,olajst nem eszi kirivoan,valami 220-at vitte,fogyasztas nem sok 5,5-6 kozt,fust nincs.
Kedvezménnyel egy szar 3ropis papírszűrőn spórolt az a hadi barom!
Nem volt tul folyas.A tank follogat,karbi rakot modszerrel a ket karbi kozti benzin atvezeto T eloszto csovek O gyűrűje mallott szet.
Vettem O gyurut es felnapig csopoges nelkul allt a karbi tizliter benzinnel.
Ugy vettem a motort hogy utolag szetszedve egy belemokolt autolegszuro lett sziloval kikent tomitessel rogzitve.
Csak a CBR legszurojen van az elejen ahol a papir vegeter egy forditott L alaku perem,oda a Gianni gyerek nem tudottszilot nyomni.No a karbi kornyeken volt soderszeru finom megkovesedett anyag.
Gondolom ez intezte el a kompressziot.
Vagy szerzek csereblokkot vagy felujitom.
Kell egy majdnem veteran gep a portara.Palyamotornak.
Csak hogy legyen ellenparja az ujnak.
hozd el ... megnézem ... de 2.5 bár sok ......... ráadásul minden hengeren ..ott kopás lesz vagy kráteres szelepek .. volt neked karbi tul folyásod ... az simán csinál ilyet .. ha jo a motor állapota ... mindenkép le kéne venni a tetejét sokal okosabb lenél , a mérések pedig ...olyanok hogy 2 egyforma müszer nincs ebben az országban ...........