Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugye-ugye! A kis büdösbogár milyen fasza kis galerit rakott össze
Vasárnap nincs nyitva a posta....
éééééééééééééééés még mindig világít a ledcsík
pedig rátettem 2db 40es izzót söntnek, a 0,15v feszültség leesett 0,01 voltra és még mindig gerjed annyira a cucc hogy világít
most már feladom
A Zoli nem xadomazoista.....
Zoli, vagány a galéria!

A másik, ha már a mestertől tanulsz, miért nem xadozod meg azt a hondát? Azt mondják akár leszakadt szelepeket is javítja
Nem csoda, ekkora celőkèvel!
De jó hogy nem vagyok ott tag, csak rontanám a statisztikát
Pontosan. 90% agyhalott de elvárja, hogy teljes értékű emberként kezeljék.
Teljesen igazad van.
Csak a teljes nepesseg lekepezess kicsiben.
Na akkor csak leesik mindenkinek lassan, hogy kuka az egész.
Ilyen a facebook-os SV csoport is. Olyan 1400 tagból talán 10-et tudnék mondani, aki nem csak vett egy motort, hanem ért is hozzá. A brigád fele meg teljesen retard.
Nos a kultúra más nézőpontból. Kimaradva az utóbbi napok adok-kapokjából megnéztem itt a fórumon 61 db kérdez, felelek bejegyzést.

Hát elszomorító. Mosolygok azon, hogy valaki márka specifikus dolgokat kérdez miközben van saját topikja nem kevés bejegyzéssel. Aztán csodálkozik, hogy nincs válasz. Persze az is érdekes, hogy mennyire nem ismerik a fórumot:
- valamit keres vagy kínál - erre ugye külön rész van az Apró menüben.
- vagy miközben válaszolok privátban még külön megkérem, hogy illő lenne válaszolni, hogy köszönöm. Mert ugye ha én rátudok fordítani 5 percet a keresésre (mondjuk pihenésképpen) akkor tőle is elvárható lenne egy köszönöm, kb 5 sec. ráfordítással.

És akkor a statisztika:

61 db bejegyzést néztem meg (ráértem, esik a hó). Ebből 30 kérdésre egyáltalán nem érkezett válasz (kb a fele). 28 esetben jött válasz, de a kérdés feltevő még arra sem méltatta a válaszolókat, hogy megköszönje vagy egyáltalán jelezze, hogy a válasszal megoldódott-e a probléma.

És végül 61 esetből 3 esetben kapott valaszt, amit a kérdező meg is köszönt.

És ezek után csodálkozik valaki, hogy nincs válasz a kérdésére, ha azt sem várhatjuk el tőle, hogy megköszönje?
Aszittem ganyélé!
Nem, trágyadomb!
szerintem a mariska a legfaszább, de némelyik 1-2 perces is nagyon ütős
Oviba mi vót a jeled füles szatyor
Ez most kivételesen szar a Petitől.
Vagy vastagabb??!
azért aki keres az talál is kedvenc babettünk (szinte) főszerepben
http://youtu.be/VbqEaLgvw6k
De a cigánynótát meg a cigánypecsenyét szeretitek
Haggyámá, népszámláláskor alig akadt pár cigány nemzetiségi család, aztán rá félévre meg valami rászorultsági dolognál annyi lett hirtelen hogy azt se tudtam honnan kerültek elö. Meg az azémeréncigánvagyok duma ha nem kap valamit azonnal.
az a jópofa, hogy a cigányok egymást is cigányozzák. én is cigányozom őket a 6 kerben... lehet azért tehetem meg, mert én is az vagyok?
http://youtu.be/Aicdfl1-bi8