Jaja,ez nem is olyan rossz.A motech bonyolultabb es dragabb,de ha leveszem a tanktaskat siman leold es mehet a menet.Viszont a tankon lesz egy vezetek.
Ezen meg figyelni kell hogy kihuzza az ember ha.leveszi a taskat,viszont tuti olcsobb.
hol itt a probléma? 2 powerbank, amíg az egyik töltődik az ülés alatt a másikat használod, aztán csere. és fel is találtad a wireless power transfer-t a kormány és az ülés között
Ez egy jo combo.
Nekem nem volt 20k-s powerbankom csak egy 10k-s.
Igaz a motorban van egy gyari usb csak az eszement angolkák betettek a hatso ules ala.
Így mivel nem akartam se kormanyra usb-t se bekotni egy can-bus rendszerbe wayteq kinai fix gagyitoltot beszereztem az swmotech tanclock electric tankringjet.
Csak elotte ledumalom a 800 as szerviznel hogy bele lehet rakni garivesztes nelkul.
Huhh,van ket akku a hero 3 hoz,meg van egy beepitett akkuval rendelkezo sim hero HD,ez mar minimum 3 port.A gps jobb ha fullon van ez a 4.es a powerbank 5. nek.Ha viszem a tabletet visszanezni a felveteleket meg felloni ownCoud ra a szallason.
Hugyozóshoz, Érden doberdón kukások mindhárman, két hátsó két irányba, sofőr kiállva a nyitott ajtó felé engedi el persze mindezt menet közben, ez a kollektív szellem.
Ha csíped az ilyet, akkor van neked egy jó sztorim. Kis haverom váltig állította, hogy menet közben le tud hugyozni a motorról, be is próbálta, sikerült is egészen addig, amíg nem csökkent a nyomás, onnantól jutott mindenhova, lábszárra, oldal deklire, mi meg szarrá röhögtük magunkat rajta.
Mondjuk a telefont en ha lehet a sajatjaval toltom igy nekem csak a kamera, sisakbeszelo van amit kell toltsek, a sisakbeszelot raer kb 2naponta a kameraba meg van 3akksim amiket cserelgetek, menetkozben toltok kettot mindig.
Az ipse aszondta tracking nelkuli csomagkent adta fel tehat nem tudja hol van.Igy meg nehezen fogja megtudni hogy megkaptam.Ha meg igen kifizetem.
Most lapitok mint az uregi nyul.
Azért ebben ne legyél biztos, hogy ingyen van! Volt már nekem is, hogy a magyar posta itt ült rajta két hónapig! Az elado már rég visszautalta a pénzt, majd két hét múlva kihozták a csomagot! Az Ali meg levette a visszautalt manit! Jogosan végül is! Csak a két konvertálás nekem kábé hatszázba fájt! Két hét alatt itt volt magyarba, itt meg két és fél hónapot ültek rajta!
A piwerbankon van két nyomorult port,és a tanktaskaban van egy halom cucc,jártam úgy hogy a motor adtad közben kihúztam és nem vettem észre.Jobb mindent felcsapnam töltőre a szálláson,a bank meg vész esetére ott van.
Lassan jött,mar tavaly ide kellett volna érnie,emailben kivertem a balhét,felajánlotta hogy visszaadja a pénzt.
Egy hete megjött a zsozso.
Ma meg a cucc.
Simán be a 220-ba,onnan az elektronika megoldja az 5 voltot mint a sima telefontöltőn.
Csak itt van 4 sima és egy gyorstolto.Tele a tököm a szalllasokkal,kevés a konektor,kamera,tel von GPS,egy kazal töltőt vittem.Mostmar nem kell.
Ezen meg figyelni kell hogy kihuzza az ember ha.leveszi a taskat,viszont tuti olcsobb.
Ocsemet egy eve atqurja egy kocsog kinai elado folyamatosan.Ez karma.
Nekem nem volt 20k-s powerbankom csak egy 10k-s.
Igaz a motorban van egy gyari usb csak az eszement angolkák betettek a hatso ules ala.
Így mivel nem akartam se kormanyra usb-t se bekotni egy can-bus rendszerbe wayteq kinai fix gagyitoltot beszereztem az swmotech tanclock electric tankringjet.
Csak elotte ledumalom a 800 as szerviznel hogy bele lehet rakni garivesztes nelkul.
- tanktáskába 20 000 mAh-es powerbank (tudja a Qualcomm Quick Charge 3-at)
- esti töltéshez Promate POWERhub (2x1A / 2x2.4A)
Most lapitok mint az uregi nyul.
Küld mi kell honnan.
Egy hete megjött a zsozso.
Ma meg a cucc.
Simán be a 220-ba,onnan az elektronika megoldja az 5 voltot mint a sima telefontöltőn.
Csak itt van 4 sima és egy gyorstolto.Tele a tököm a szalllasokkal,kevés a konektor,kamera,tel von GPS,egy kazal töltőt vittem.Mostmar nem kell.