Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem értem mit szenved ennyit, nem hogy örülnél hogy ingyen világít
Jún.28 Volt fesztivál Iron Maiden ott leszek(ünk)!
A kevert az volt az igazi!
Nosztalgia...trapper farmer csupa kék volr ugy fogott mint a zodd festék csak kékken .tisza cipő,parget ing ,szimat szatyor,szalon sör meg köbányai,meggy likőr,almabor és még sorolhatnám
Egy hiba forrással kevesebb!
most már leszarom, le is veszem azt a plusz relét onnan
Akkoriban ezeket a rockbandának nevezetteket igazából kevesen tartották zenének, inkább egyfajta lázadás volt no meg a buli, ma meg a nosztalgia miatt lettek újra felkapottak, de ha tényleg odafigyelve hallgatja az ember akkor...........hááát...... .....nem véletlenül volt másoknak nagyobb koncertjük.....
viccesek ezek a régi rokkerek
bár a mostaniak se sokkal jobbak...
http://youtu.be/su7p9GL5NO8 Ez is jó volt megvan az összes lemez.
Sajnálom, hogy élőben nem láthattam őket, visszamennék egy jó koncertre.
Azért Egely urat vagy húsz éve megszívatták a fiatalok a gabona körrel rendesen!
Nagyon úgy néz ki, hogy nem a fázis zavar be, hanem a "külső " nagyfrekvencia!
Jó néhány éve, egy konfekcionáló gép szívatott! Minden látható ok nélkül, és rendszertelenül megállt! Nullázott a munkafolyamat közben bármikor! Újból kellett indítani! Volt,hogy kétóránként, volt,hogy fél oránként, mikor hogy! Persze szétszedve, összerakva , hiba nem találva! Aztán másnap újra! Mire rájöttem, hogy ezt akkor csinálta,ha az antisztatizálo áthúzott a fegyverzetre! Ha csak picit akkor nem,de ha egy kicsit erősebben, akkor azt a program elektronikája nem vette jó néven!
amúgy szerintem ha tennék középre is egy söntöt meg a végére is akkor már szinte nem is világítana mert most azért sokkal halványabb most már csak 5/2-ed szentjános bogár fénye van
Több mint 30éve csápoltam rá azé az nem most volt
Szólj Egelynek hogy csináltál nullponti energiás gépet
Vagy csak csípőset sz...ik.
ne legyél spúr
tegyél ilyet bele, és megjön az erő
Igyekeztem a sok szar közül a minőséget,kvalitit és a zen mélységet hozni ne csak pink utálat legyen.
Ha 12-kpörnyékén vagy legalább 11,5 lenne belevágnám de itt 11 alá is megy a nyomás.
Marad a fűrészpor gépzsír kombó.
Ne viccelj már, aki kicsit is képben van a hazai rock terén, az nem felejti el, míg él, alap zenekar a témában.
Őskövület .csoda hogy emlékszik rá mèg valaki egyáltalán!
a csíkot nem fogom szétvágni
Csak ennyit mondhatok:
http://youtu.be/TDtT0E_71ck
Mondom, amig a 230-as oldalt basztatod semmi nem fog történni.