Nosztalgia...trapper farmer csupa kék volr ugy fogott mint a zodd festék csak kékken .tisza cipő,parget ing ,szimat szatyor,szalon sör meg köbányai,meggy likőr,almabor és még sorolhatnám
Akkoriban ezeket a rockbandának nevezetteket igazából kevesen tartották zenének, inkább egyfajta lázadás volt no meg a buli, ma meg a nosztalgia miatt lettek újra felkapottak, de ha tényleg odafigyelve hallgatja az ember akkor...........hááát...... .....nem véletlenül volt másoknak nagyobb koncertjük.....
Nagyon úgy néz ki, hogy nem a fázis zavar be, hanem a "külső " nagyfrekvencia!
Jó néhány éve, egy konfekcionáló gép szívatott! Minden látható ok nélkül, és rendszertelenül megállt! Nullázott a munkafolyamat közben bármikor! Újból kellett indítani! Volt,hogy kétóránként, volt,hogy fél oránként, mikor hogy! Persze szétszedve, összerakva , hiba nem találva! Aztán másnap újra! Mire rájöttem, hogy ezt akkor csinálta,ha az antisztatizálo áthúzott a fegyverzetre! Ha csak picit akkor nem,de ha egy kicsit erősebben, akkor azt a program elektronikája nem vette jó néven!
amúgy szerintem ha tennék középre is egy söntöt meg a végére is akkor már szinte nem is világítana mert most azért sokkal halványabb most már csak 5/2-ed szentjános bogár fénye van
Igyekeztem a sok szar közül a minőséget,kvalitit és a zen mélységet hozni ne csak pink utálat legyen.
Ha 12-kpörnyékén vagy legalább 11,5 lenne belevágnám de itt 11 alá is megy a nyomás.
Marad a fűrészpor gépzsír kombó.
bár a mostaniak se sokkal jobbak...
Jó néhány éve, egy konfekcionáló gép szívatott! Minden látható ok nélkül, és rendszertelenül megállt! Nullázott a munkafolyamat közben bármikor! Újból kellett indítani! Volt,hogy kétóránként, volt,hogy fél oránként, mikor hogy! Persze szétszedve, összerakva , hiba nem találva! Aztán másnap újra! Mire rájöttem, hogy ezt akkor csinálta,ha az antisztatizálo áthúzott a fegyverzetre! Ha csak picit akkor nem,de ha egy kicsit erősebben, akkor azt a program elektronikája nem vette jó néven!
tegyél ilyet bele, és megjön az erő
Ha 12-kpörnyékén vagy legalább 11,5 lenne belevágnám de itt 11 alá is megy a nyomás.
Marad a fűrészpor gépzsír kombó.
http://youtu.be/TDtT0E_71ck