Idén átigazolok a filmezős ligába. Faszán összepattintottam a kamerát meg a sisakot. Meg beszereztem egy kellően minőségi hardvert is a dologhoz. Már csak pár apróságot kell levadásznom hozzá hogy ne legyen körülményes a használata és mehet a videózás. DE VLOGOLÁS AZ NEM LESZ. Előre szólok.
pedig biztos jó lett volna a gumis olaj
2t motoron én már a grafitos olajat teszteltem, sokkal faszábban váltott utána, a gumissal biztos mégjobb lett volna
Na én pont ezért választottam a nagy netet mert 5500 Ft lesz az 1000-es net meg a kábeltévé (2 leállás van a díjban) Ezen felül lakótárnak van HBO-sra befizetett használaton kívüli beltérije és tányérja szóval az egyik TV-t arra kötjük rá a másikat meg a kábelre. A nettel elvileg sávszélesség baj nem lesz és kábelezni sem kell mert van a ház előtti oszlopon megfelelő kábel a dologhoz. Így könnyebb. Amúgy ez fura számomra nagyon. Mert eddig odahaza a 20 megás sem jött el a kábelen csak a 10 és a TV is bepixelesedett nem egyszer szóval elég fura lesz ez. Már ha stabil lesz és fasza.
Közben uaz folytatás, megtörtént a nagy generál bár nem úgy ahogy az első terv szólt hanem úgy, hogy a csapágyas motor alapméretes volt míg a szétszedett az 0.25-ös így volt egy nem belevaló csapágy így a sérült csap madzagolós módszerrel "felcsiszolásra" került és rá lett téve a szűkebb csapágy, de hát attól szorult a főtengő így a hajtókar két fele közé távtartóként rézlemez lett beiktatva ami némi forgatgatás után elkezdett forogni, mondjuk beinditásnál még ahogy melegedett megszorult párszor, de egyre ritkábban és így mehetett dolgozni a jóformájú és ezt napok óta teszi az erdőben.........mivel csendesre sikerült a tákolás így az öreg értékelése szerint nem igényelte a gumis olajat a legnagyobb sajnálatomra.....
nálunk a 30as a maximum, mert 1 emberért nem cserélnek ki sokszáz méter kábelt, így is az utolsó elosztóról húzták be a 4 erest a 2 eres helyett
de igazándiból a 10es nethez képest csak a torrent letöltés lett a gyorsabb semmi egyében nem lehetett észrevenni(10es 1,3 a 30as 3,2 letöltési maximum)
így most 4 gépen+ 5 telefonon teljesen faszán megy minden még ha a youtube megy mindegyiken akkor se szaggat
Jelenleg a tv-re fizetünk 13-at hbo-val 5 beltérivel + a net 6 rugó, de ezt az újat közel 8-ért kínálgatják a tv mellé és azt már sokallom, a meglévőnél nem akarok többet fizetni, igaz, hogy ez már "csak" plusz 2 rugó lenne, de már így is elérte nálam a küszöböt.
nekünk 3600 a digi és 6000felé van a 30as net
szóval kb 10ezer a tv meg a net
a tv-ből anyámék fizetnek 3000ezret mert inkább ők nézik, ha rajtam állna rég megszüntettem volna a netből a szomszéd fizet 3 ezeret
így szűk 4 ezer a tv meg a net, ami azért vállalható
Én mindig az otthoni szintjét szabom meg. az 9000 Ft volt és egy igen gyenge 10 megás ADSL net van benne meg a kábeltévé. Így megszabtam egy 8000 Ft-s határt és abban mindent amit csak lehet.
Ja, igazából csak erre használom, már rég nem játszok semmit. Épp ezért kérdem mert a jelenlegi upc-s adsl is elég csak sokszor szarakszik ezért váltottun k a tv-nél is és most váltanánk netet is, de ez a 2000-esnek mondott jóval drágább mint a meglévő.
Őszintén? Szerintem nem sok. én is csak azért vállaltam az 1000-est mert nem volt semmilyen és 5500 Ft-ből úszom meg havonta ezt kábeltévével együtt. Maradva a logikánál 1000 mega az garantált 250 mega. ami egy HD dvd esetében olyan 20 másodperc, ha az egész sávszélesség a tiéd. 2000-nél ez a fele. azaz 10 sec. De szerintem hogy egy HD dvd méretű film esetében a letöltés 10 sec vagy 20 sec az szerintem édes mindegy. Persze ha legalább 6-8 eszköz osztozik a neten már lényeges lehet.
Néha fényképezz.
2t motoron én már a grafitos olajat teszteltem, sokkal faszábban váltott utána, a gumissal biztos mégjobb lett volna
de igazándiból a 10es nethez képest csak a torrent letöltés lett a gyorsabb semmi egyében nem lehetett észrevenni(10es 1,3 a 30as 3,2 letöltési maximum)
így most 4 gépen+ 5 telefonon teljesen faszán megy minden még ha a youtube megy mindegyiken akkor se szaggat
szóval kb 10ezer a tv meg a net
a tv-ből anyámék fizetnek 3000ezret mert inkább ők nézik, ha rajtam állna rég megszüntettem volna a netből a szomszéd fizet 3 ezeret
így szűk 4 ezer a tv meg a net, ami azért vállalható