Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne mond már hogy megszűnik a fűtés a kocsidba ha utánfutón motort viszel
Idén átigazolok a filmezős ligába. Faszán összepattintottam a kamerát meg a sisakot. Meg beszereztem egy kellően minőségi hardvert is a dologhoz. Már csak pár apróságot kell levadásznom hozzá hogy ne legyen körülményes a használata és mehet a videózás. DE VLOGOLÁS AZ NEM LESZ. Előre szólok.
Lehet még kapni, én az unixnál vettem eddig.
Liqui moly adalékát sokáig használtam, aztán eccercsak beszüntették vagy iyesmi. Pedig az nagyon jo kis cucc volt.
No azéé.
Néha fényképezz.
Rendben értettem este hazaérek elkezdek bepakolni
Mindig csak a kifogások.
De míg leérek odáig paripával lefagy a tököm
Szicíliában vagy marokkóban pont jó idő van egy kis csapatásra.
A grafitost használom mai napig motorba, szgk-tgk-ba, a liqui-moly-nak olyan adaléka van, itthon a fimol olyan.
Részemről pukkadjanak meg az ezen az égövön élő jegesmedvék. Én viszont fázom és nagyon mennék már motorozni szóval JÖJJÖN VISSZA A JÓ IDŐ!!!
a jegesmedvék ilyen hőfokban jobban izzadnak minnt te júliusban a szőlő kapálás közben
Badacsonyban most 2 fok C van , úgyhogy egyelőre nincs strandidő ! B+!a sánta kutya!
pedig biztos jó lett volna a gumis olaj
2t motoron én már a grafitos olajat teszteltem, sokkal faszábban váltott utána, a gumissal biztos mégjobb lett volna
5 ezerért nekem is jó lenne az 1000 net, mondjuk én szétosztanám az egész utcának
Most néztem, a jelenlegi upc-s 50 megás tehát még a 100-as nagy előrelépés lenne nemhogy a 2000-es.
Na én pont ezért választottam a nagy netet mert 5500 Ft lesz az 1000-es net meg a kábeltévé (2 leállás van a díjban) Ezen felül lakótárnak van HBO-sra befizetett használaton kívüli beltérije és tányérja szóval az egyik TV-t arra kötjük rá a másikat meg a kábelre. A nettel elvileg sávszélesség baj nem lesz és kábelezni sem kell mert van a ház előtti oszlopon megfelelő kábel a dologhoz. Így könnyebb. Amúgy ez fura számomra nagyon. Mert eddig odahaza a 20 megás sem jött el a kábelen csak a 10 és a TV is bepixelesedett nem egyszer szóval elég fura lesz ez. Már ha stabil lesz és fasza.
Közben uaz folytatás, megtörtént a nagy generál bár nem úgy ahogy az első terv szólt hanem úgy, hogy a csapágyas motor alapméretes volt míg a szétszedett az 0.25-ös így volt egy nem belevaló csapágy így a sérült csap madzagolós módszerrel "felcsiszolásra" került és rá lett téve a szűkebb csapágy, de hát attól szorult a főtengő így a hajtókar két fele közé távtartóként rézlemez lett beiktatva ami némi forgatgatás után elkezdett forogni, mondjuk beinditásnál még ahogy melegedett megszorult párszor, de egyre ritkábban és így mehetett dolgozni a jóformájú és ezt napok óta teszi az erdőben.........mivel csendesre sikerült a tákolás így az öreg értékelése szerint nem igényelte a gumis olajat a legnagyobb sajnálatomra.....
nálunk a 30as a maximum, mert 1 emberért nem cserélnek ki sokszáz méter kábelt, így is az utolsó elosztóról húzták be a 4 erest a 2 eres helyett
de igazándiból a 10es nethez képest csak a torrent letöltés lett a gyorsabb semmi egyében nem lehetett észrevenni(10es 1,3 a 30as 3,2 letöltési maximum)
így most 4 gépen+ 5 telefonon teljesen faszán megy minden még ha a youtube megy mindegyiken akkor se szaggat
Jelenleg a tv-re fizetünk 13-at hbo-val 5 beltérivel + a net 6 rugó, de ezt az újat közel 8-ért kínálgatják a tv mellé és azt már sokallom, a meglévőnél nem akarok többet fizetni, igaz, hogy ez már "csak" plusz 2 rugó lenne, de már így is elérte nálam a küszöböt.
nekünk 3600 a digi és 6000felé van a 30as net
szóval kb 10ezer a tv meg a net
a tv-ből anyámék fizetnek 3000ezret mert inkább ők nézik, ha rajtam állna rég megszüntettem volna a netből a szomszéd fizet 3 ezeret
így szűk 4 ezer a tv meg a net, ami azért vállalható
Nekem is tanyanet van (Invitel, 60/5 Mbit-es). Egyszerre általában csak egy gép megy, szóval a sebessége számomra teljesen megfelelő.
Én mindig az otthoni szintjét szabom meg. az 9000 Ft volt és egy igen gyenge 10 megás ADSL net van benne meg a kábeltévé. Így megszabtam egy 8000 Ft-s határt és abban mindent amit csak lehet.
Ja, igazából csak erre használom, már rég nem játszok semmit. Épp ezért kérdem mert a jelenlegi upc-s adsl is elég csak sokszor szarakszik ezért váltottun k a tv-nél is és most váltanánk netet is, de ez a 2000-esnek mondott jóval drágább mint a meglévő.
Őszintén? Szerintem nem sok. én is csak azért vállaltam az 1000-est mert nem volt semmilyen és 5500 Ft-ből úszom meg havonta ezt kábeltévével együtt. Maradva a logikánál 1000 mega az garantált 250 mega. ami egy HD dvd esetében olyan 20 másodperc, ha az egész sávszélesség a tiéd. 2000-nél ez a fele. azaz 10 sec. De szerintem hogy egy HD dvd méretű film esetében a letöltés 10 sec vagy 20 sec az szerintem édes mindegy. Persze ha legalább 6-8 eszköz osztozik a neten már lényeges lehet.