Mondjuk itthon sem különbek
Ismerős rendelt hátsó szárnyat a Vectrájára, hogy egy kicsit pimpelje. Megjött a cucc, a csomagon egy bakancs talpnyoma, a szárny meg kettétörve
Most már értem hogy miért nem volt soha egy ép csomagom sem.
Szerintem a feladók tudják ezt, mert elég jól be szekták csomagolni, így a cucc még soha nem sérült.
Mi ennyit nem tudtunk baromkodni, elég szigorú ellenőrzés alatt voltunk, meg aránylag keveset voltunk összezárva, de akkor éjszaka az egész század fél-illegálban elpályázott vedelni, másnap reggel meg imitáltuk a vigyáz állást a kommandant előtt.
annyira nem veszes.Viszont most raztak gatyaba a 800/1200 as szeriat,jovore moto2 beszallitas szerintem hamarosan kihoznak egy daytona 765-ot emiatt.
szoval 2025 ig tuti nem faragnak egy kb 900 kobcentis felidomos felig utcai feli enduros sportgepet.
Honvédségnél brutálabb buli volt, egész körlet a földön feküdt a röhögéstől
Volt némi eszmefuttatás hogy a fing éghető-e
Aztán a tettek mezejére kellett lépni
Egyik érezte hogy jön a puki gatya le sztán segget felfelé tartva várta hogy kibújjon.a másik meg gyufával a kézben
Aztán amikor érezte hogy itt áll a lyuk előtt meg lett gyújtva a gyufa, a kémény közelében tartva oldalról
Aztán lassan jött az áldás, a gyufa végig égett ls a feje ráesett a zacsira
Aztán az elég forró volt
Vinnyogott mindenki, az égett zacsis azért mert fájt, mi meg a röhögéstől....
van a tiger sport 1050.
a tiger 800 kurvasok alapveto motorikus kulonbseg van a streethez kepest,nem csak elektronikaban,sokkal hoszabb a loket mas vezermutengely.
Sokkal nyugisabb laposabb eroleadas,mas a vaz.
Csókoltatom a társaságot