Kis átalakítással akár tengeralattjárónak is lehet használni a gépet.Nem?
Na most tényleg.Ahol a lentebbi elvérző járgány elpöfög nem fog elmenni a 800-as?
De.
Tudsz olyat ahol nem?
Persze.Tudok olyat ahol egyetlen motor sem megy el.
Ezért is linkeltem user videót.Lehet látni hogy nem reménytelen terepen.Persze cross pálya 5 méteres ugratókkal meg 70 centis farönkökön triálozva,esetleg egy takacsek féle motorhúzó bajnokságra nem jó.
Nagyobb részben egy ilyesmi endúrózás gumi és pilóta függő.
Pláne hogy a bogyó által linkelt árokpart se egy nagy kihívás keresztben normális gumival.
Keressek olyat amin felmegy kívülről a falon a toronyházba?
Hidd el ahol ez az xt elmegy ott egy XC800-is elmegy.
Ahova 110 kilós 450-es kell oda meg azzal megy.
a görcsös markolásban igen. de a kis és a gyűrűs ujjam mindig fogja...az utcain egy ujjal fékezek,kuplungolok. de azért mondtam,hogy nem minden motorra elég. ilyen bokorugrókat még nem vezettem.
arra van a hüvejkujj
ha támasztod mindkét oldalt sok bajod nem eshet, nem kell a kormányt markolni mert elfáradsz
max ha valami vadabb felfelébe téped akkor kell kapaszkodni nehogy leess
ha megiszok 8 sört nekem is így szokott menni
ilyen helyen még 1x sem akadtam fent még a ténérével sem
igaz annyi eszem van hogy ahol nem tud felmenni ott be se próbálom, voltam ilyen szűk helyen már de ott kicsit rézsút mentem neki és nem lett gond
itt a gyerek elég ügyes, csak szar a gumija és kikapar
Ez a felület igen szűkös hogy kifejtsem a valódi okot,okokat és ha nekikezdek igen messziről érkezem és igen lassan.Mellesleg a gépelés sem ..... az élő szó inkább.
A terepet én másnak érzem. Ott nem nagyon van alternatíva a ktm mellett. De utcán amikor a srác fizikai tulajdonságai nem illenek egy motorhoz, amit azért nem cserél le mert a gs a motorok királya, en azt sznobnak nevezem holott nekem semmi bajom a gs-sel, ha egyszer megöregszem lehet én is veszek
Jól tetted...de ő is csupán társaságra vágyik és ezért még arra is hajlandó hogy egy tárggyal azonosuljon.......a bányába is igen sok a vasalt öltönyös hárommilliós kátéemes....némi sajnálatot érzek irántuk,de többnyire egy mosollyal nyugtázom a látottakat.
Azert azt meg kell hagyni hogy a bmw tulajok jó nagy része öntelt sznob...
Van egy ismerősöm, gs-t vett, nagy neki a motor, nem ér le a lába. Azt mondja de más motort nem vehet mert ez a motorok királya. Nem reagáltam rá...
Na most tényleg.Ahol a lentebbi elvérző járgány elpöfög nem fog elmenni a 800-as?
De.
Tudsz olyat ahol nem?
Persze.Tudok olyat ahol egyetlen motor sem megy el.