Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez esetben csak 60 ezret szánnék a gumira
a mostani ktm gépen is kb ennyibe van a szett, vagy egy kicsit több mert dobtam bele 2 vastag belsőt is a köcsögök 10 rugót krtek darabjáért
csak 800ezer.
ezek a dolgok a viccesek
egy több millás motornál avval szarolnak hogy a 3500 forintos olajat vegye meg van a 2800forintost
ugyanez a gumival is
ha nekem van 8 millám motorra akkor van 80 ezer gumira is......
mert pl egy 130 ezres xt600on ha már spórol az ember az olajcserén 500 forintot akkor örül mert abból kap másfé liter benzint és tud kerülni egyet a faluban ingyen
Amúgy jó történet.
Azóta is utálja a kormányt.
Az orbánét.
Legalább tudom miért.
Megvette élete álmát az R6R-t nyócmisiért, aztán talált rá valami ócska gumit (valójában nem emlékszem, hogy mitas volt-e?) ami újonnan került 20e/pár és kérdezte jó lesz-e rája?
Mondtam neki, hogy a rája az egy hal de egyébként se tegyen nóném gumit élete álmára mert meg fogja bánni. Kicsit kacagtunk rajta, azóta sértődékeny a lelkem.
Asszem a kormányt is átugrotta vele de nem az orbánét.
Dióbélben ennyi.
Mert a többiek addigra már a díjátadón voltak.
Mi volt a történet, miért csak magában úszott?
Mondjuk én a kisfeszültségű egyenáramban vagyok otthon (autóvillamossági szerelő vagyok), az ipari, hálózati technika elég távol áll tőlem. Durva az a 22k tekercsellenállás.
Max. érintkezőáram 10A
Átkapcsolási feszültség max 380V AC, max 125V DC
Reléverzió miniatűr, ipari
Szerelés foglalat
Tekercs ellenállása 22kΩ
Kapcsolás ideje 15ms
Külső méretek 29 x 13 x 29mm
Visszakapcsolás ideje 10ms
Tekercs teljesítményfelvétele 900mVA
Üzemi hőmérséklet -40...70°C
Relé sorozata G2R-1-S
Érintkezők ellenállása 30mΩ
Átkapcsolási teljesítmény 2500VA, 300W
Kivezetési raszter 5.2mm
Tekercsáram 4.7mA
csóri...
A Knezy fegeteges,betegre rohogom magam mindig.
http://youtu.be/I-nlBOBwu8M
A relé tekercsével párhuzamosan van a tokban egy 22kOhm-os ellenállás? Nem hiszem, hogy magának a tekercsnek van ekkora ellenállása.
Nekem erről a Jamaicai bobcsapat jut a fejembe.
Na mostmar mondja el valaki ezt a mitas-os sztorit mert lemaradtam mint a neger uszo a vizes veben.
ott még a káposztában is a kosuth rádió szólt, ha meglepte a harmat néha megszólalt
Hú ezt aztán nagy kötekedés volt a részemről! Megint mindent felveszel!
Amíg ment a Solti adó, csinálták azt a környékbeliek, hogy egy lambda feles drótot kihúztak rákötöttek egy 220-as izzót, másik felét leföldelték és világított
Csak aztán nem bírta kakaóval az adó és vadásztak az ilyenekre.
Nem lehet hogy ráálltál a Kossuth rádió hullámhosszára a LED csíkod hosszával? Vízállás jelentést nem szoktad hallani a lámpa felől ?
Ma motoroztam........most jöttem meg, kissé hűvös, de szerencsére rövid karika volt.
Ez a film állat, mikor először láttam még nem mulattam annyit mint sokadszorra.
Anno engem oltogattál,hogy mindent felveszek.Most,ismét Te jelentél meg,hogy kötekedj! De,sebaj,inkább ez,mint a latyakos motoros!
Népszerű mint a cicafing motoros.
Az úgy teljesen OK szerintem.
Ez az Ő kicsiny fejükben él így,de áldásom rá,vállalom ezt a nevet!
az bizony. aztán azért az nem kevés az izzó meg 100ohm alatt van
Te meg a MITAS-os motoros, ha jól sejtem.....