ez esetben csak 60 ezret szánnék a gumira
a mostani ktm gépen is kb ennyibe van a szett, vagy egy kicsit több mert dobtam bele 2 vastag belsőt is a köcsögök 10 rugót krtek darabjáért
ezek a dolgok a viccesek
egy több millás motornál avval szarolnak hogy a 3500 forintos olajat vegye meg van a 2800forintost
ugyanez a gumival is
ha nekem van 8 millám motorra akkor van 80 ezer gumira is......
mert pl egy 130 ezres xt600on ha már spórol az ember az olajcserén 500 forintot akkor örül mert abból kap másfé liter benzint és tud kerülni egyet a faluban ingyen
Megvette élete álmát az R6R-t nyócmisiért, aztán talált rá valami ócska gumit (valójában nem emlékszem, hogy mitas volt-e?) ami újonnan került 20e/pár és kérdezte jó lesz-e rája?
Mondtam neki, hogy a rája az egy hal de egyébként se tegyen nóném gumit élete álmára mert meg fogja bánni. Kicsit kacagtunk rajta, azóta sértődékeny a lelkem.
Asszem a kormányt is átugrotta vele de nem az orbánét.
Dióbélben ennyi.
Mondjuk én a kisfeszültségű egyenáramban vagyok otthon (autóvillamossági szerelő vagyok), az ipari, hálózati technika elég távol áll tőlem. Durva az a 22k tekercsellenállás.
Amíg ment a Solti adó, csinálták azt a környékbeliek, hogy egy lambda feles drótot kihúztak rákötöttek egy 220-as izzót, másik felét leföldelték és világított
Csak aztán nem bírta kakaóval az adó és vadásztak az ilyenekre.
Nem lehet hogy ráálltál a Kossuth rádió hullámhosszára a LED csíkod hosszával? Vízállás jelentést nem szoktad hallani a lámpa felől ?
a mostani ktm gépen is kb ennyibe van a szett, vagy egy kicsit több mert dobtam bele 2 vastag belsőt is a köcsögök 10 rugót krtek darabjáért