Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi az a 22 KOhm ??! Nem a tekercs ellenállása az ?
Ejj,de nagyon népszerű lettem azzal a gumi kérdéssel. A cicafing a nagy betűs "motoros",Te meg a bunkó motoros,de nem haragszom.
A motorosok.
most nézem a relé adatait 22 kilo ohm, nem is csoda hogy nem megy át rajta semmi sem
Ne-mááá! Te már csak hisztizel! Nem is világit, csak szívatsz bennünket!
Kozmikus energia! Most már inkább azon kéne agyalni,hogy hogyan lehetne a teljesítményt növelni!!
Regéld már el nekem,hogy kik,komolyan érdekel.Leragadtál a márkánál,de a miértjét még most tudod!
Extra szűz olívaolajjal egy salatat en is.
és még mindig világít az a kurva ledcsík pedig be van egy relé kötve söntnek, holnap beteszek egy izzót is az off ágába
Kutyát se. De ha egyszer így hívnak!
várjávárjáááá... az olajat is csípi

Úgy látom kezded szokni a bmw "fílinget"
Remenytelenek a bejemvesek.
indexet én se szoktam használni csak ha van a környéken valaki
itt vidéken a pusztulatba sok értelme nincs
múltkor indexeltem hogy lefordulok balra mégis rámelőzött egy köcsög bmw-s....
szóval ennyi erővel kár is volt használni
na persze, csak akkor használom, ha nem látnak, mert nálam számít a külsőség
le akarsz buktatni, hogy még annak is sz@r vagyok, mert használom? úgy kellett maszekban stikában beszereltetnem, mert a szalonban lebuziztak, hogy az gyárilag nem kell bele...
Az index megy?
nem-nem, a faszság a "tisztesség" nevében azokat is el kell fogadni, akiknek már sok az Anettka TV. Ebből is látszik, hogy ez egy liberális fórum, mert amúgy már a legtöbb felhasználót bannolták volna, csak az elmúlt oldalak alapján. Nincs itt igazság, egyik sem jobb a másiknál, mindneki csak a saját szemszögét hangoztatja és néha meg már fullba megy a kretén. Ininek sztem teljesen igaza van, a szésőség szélsőséget szül és aki ezt kiváltja, tűrje is, bármely "oldalon". Ahelyett, hogy motoroznánk és söröznénk egymással.... Mondjuk én sem megmondó, sem mérvadó nem vagyok, itt sokkal nagyobb királyok és királylányok vannak nálam, én csak pofátlanul mozizom és néha ész nélkül ugatok. Nem motorozom 18C alatt, tehát nem vagyok valódi motoros, ráadásul BMW-m van, tehát kötsög is vagyok.
Az univerzum szólitott most meg, csak hallanom kell a szavát..
http://youtu.be/IE1KxI1eFfs
Szóval jó vezető vagy!
Velencei tó! Szezonyitó !
én szeretek veszélyesen élni, nem földelek semmit sem
majd engem fognak.......
Basszus ez mikor is volt? Már nem is emlékszem.
#MotorosVandor - 2018 Évad nyitás
Beszélek kicsit a tavalyi évről, és arról, hogy mennyi JÓ videóval fogom idén a feliratkozóim meglepni! Drukkoljatok, hogy mind meg tudjam csinálni!

http://youtu.be/F_54a4qA1eg
Itt se volt valami jó idő de kibirtuk!