Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

'reggelt
Ez jutott hirtelen eszembe.
Nem szarozik!
Vannak akik ezt a lábleérős dolgot érdekesen oldják meg.

http://youtu.be/smxpP5BsFR8
Hétig megyünk,ott hátradőlök picit
Meg egy es siman megvan a pokercsapat.
A tájékozódás nálam is gebasz a villanytérkép plusz kavarás...ezért van az öreg enduró...valahogy kivisz valahova.GPS csak azért van mert előre látom a kanyariveket de másra nem használom...a harmadik gyermek érkezését várva egy darabig még arra sem fogom
Ah,egyenlore összebutoroztam a kis szurkevel.Jo csacsi,csak a pakkot nehez lesz felkotni,a rendszamtarto muanyag.
Mindig is csak atlagos voltam,a fagyit viszont atlag felett szeretem.
Ezert en csak fagyizni megyek,de mndig rohadtul eltevedek es europa hegyesvolgyes reszein lyukadok ki.
Nemis ertem hogyafraszba tudok igy barhova eljutni.
vagy veszel egy ilyet és elviszed egy cipészhez hogy hozza össze a motoros csizmáddal
lehet sámlit is lehet bérelni napi 10€-ért
Vannak jó motorosok,kevésbé jó motorosok és a szerények.....te a harmadik vagy
hát azért egy ilyet nem vállalnék be, inkább gyűjtök lét és megyek urasan
itt az is csak 500€ ami azért nem 2000€ szóval a kötsög lehúzós Szardíniára menjen a faxom
Nekem a labam se er le.
Nem gs csak egy tiger 800 at probaltam.
Nagy is meg motorkazni de tudok.
Marad a fagyizosmotor.
Letét biztositás.......mondjuk az ezerkettest élveznéd ..befertőz hazajössz és veszel egyet
Ahogy neztem eleg szadon ertelmezett a patika allapot.
jó nekem Andalúzia is, ott olcsóbb. ahol a videóban bérelték a srácok, mondjuk a BMW 1200GS 5 napra 420€~130eFt,
Lehet Lalinak van otthon pár újraélesztő gépe ügyesbe...ha azokat eladja akkor egy 1200 GS OK
Mondtam hogy nem olcso.
Es ebben meg nincs a biztosito osszege.
Csak megdöbbentett a bérleti dij,és a letét...bár sokmiliós motorok de akkor is.Jobb futóműves nagyrobesz olcsón kihúz ott lehet vele csapatni majd haza és elad..Lallernak tök mindegy mivel megy jól megy........
Gárgára!
https://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_atlantic_500-12407904

Ezzel hajtogathacc..a sérülés meg tök mindegy úgyis tükörig döntöd