én nem töltök vissza semmit, teli vagyok zsetonnal
a ktm motor se ment 500km távot múlt évben mégis ledobom az olajat azon a 10 ezren már semmi sem múlik
ez a mini pulya a pálinkás pohárból itta a tejet abból vastag 1 decis kialakításúból
de kb az első héttől miután otthon volt
méregették és nem sokat evett, elég kis vakarék volt és elfáradt, meg amúgy is tök lusta
aztán csöcsre fel, majd fejőgép beindít és pohárból utántöltve
pár hónapig ez volt a menü
utána betömegelt izmosabb lett aztán szívogatja az anyucit rendesen, szegény lánynak már ki van az összes bordája
Én mit csinálok másokkal?A kis kedvenced szándékosan kiprovokálja az utálatot.Más felületeken is ennyire szeretik,ahogy olvastam,és ez nem lehet véletlen.Na,de hagyjuk,változás úgysem lesz itt.
Van itatopoharam is. Az se kell ennek a szarosnak, csak a cici. Vegul is megertem, se azert bassza meg
Hat a Zuram is valoszinuleg a kinti szelben fazott meg. 0 hangja, takonykor, szoval most par lepest tartjuk tole... igy havat lapatolni se engedem, majd megcsinalom en, ha a Toki elaludt....
Most pentek es szombat este is baratok voltak nalunk. 2 napnyi vedelest is ki kell pihennie
Nekem is nagyon szar a jobb térdem. Most kaptam rá egy kencét. 2 napja kenem. Még ugyan nem szűnt meg de a fájdalom változott. Éles belenyilalóból. Tompább lett. Hogy haaznál e vagy csak placebó hatás azt nem tudom. De ha frankó és működik akkor majd mondom.
a ktm motor se ment 500km távot múlt évben mégis ledobom az olajat azon a 10 ezren már semmi sem múlik
Ötölés-hatolás hogy lehetne megúszni kis munkával olcsón a kompresszó növelését.
Gombokért kupec gombokért jeligére.
Egyébként itt kivetted, vagy visszaraktad az erőművet?
de kb az első héttől miután otthon volt
méregették és nem sokat evett, elég kis vakarék volt és elfáradt, meg amúgy is tök lusta
aztán csöcsre fel, majd fejőgép beindít és pohárból utántöltve
pár hónapig ez volt a menü
utána betömegelt izmosabb lett aztán szívogatja az anyucit rendesen, szegény lánynak már ki van az összes bordája
Én nem vagyok bátor.
Most jön a matek.
Mindenki tegyen fel magáról pár serdülő kori képet
Vinnyogva röhögni ér
Én mit csinálok másokkal?A kis kedvenced szándékosan kiprovokálja az utálatot.Más felületeken is ennyire szeretik,ahogy olvastam,és ez nem lehet véletlen.Na,de hagyjuk,változás úgysem lesz itt.
Hat a Zuram is valoszinuleg a kinti szelben fazott meg. 0 hangja, takonykor, szoval most par lepest tartjuk tole... igy havat lapatolni se engedem, majd megcsinalom en, ha a Toki elaludt....
Most pentek es szombat este is baratok voltak nalunk. 2 napnyi vedelest is ki kell pihennie