Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Èn meg haza, kajálok azt menek unokákat zülleszteni!
Én nemsokára megyek dolgozni.
Kúrva unalmas...
egy relével, és így nincs rövidzár, mindkét mozgásérzékelő azt az egy relét kapcsolja
Az nem jó,mert amikor a másik oldalról kapcsol akkor zárlat!
Engem nem a motorja/haja színe, stb, zavar, hanem az hogy olyan magas lóról osztja az észt. Miért kell? Nagyképűnek lenni számomra nagyon ellenszenves dolog.
a végét elbasztam, szóval egy bizonyos fokig vissza lehet fogni némileg ezeket az ellenérzéseket, mármit a kinyilatkozás terén

pl az "utáljuk a cigókat" téma se kerül fel minden nap, csak ha valaki bedob egy linket, akkor egy kicsit lángol a téma és elalszik, de attól nem lesz kevésbé ellenszerves a téma
Egyik szakmai fórumon úgy van, hogy tiltás mellett törlésre is jelölhetsz felhasználót, indoklással. Ha 10 ilyen javaslat van az admin akkor megnézi van e alapja, mert ugye ő meg tudja nézni egyénre a hozzászólásait, és ha van alapja a közösség ellenes magatartásnak, nem csak szimplán összefogtak valaki ellen, akkor törli.
Azt mondja nagyon jól működik a rendszer. Fél év alatt kihullott az összes troll és végre rendes szakmai élet lehet ott, mindezt úgy hogy a moderátorok és adminisztrátoroknak nem volt túl sok munkájuk ezzel, mert a közösség végezte a szűrést a bomlasztó egyénekre.
üde színfolt.... vannak csajok akik üde színfoltok pl gyurgyalag és társai
és vannak extrém színfoltok.....
amivel még mindig nincs baj, csak aki extrém az viselje is el hogy ellenérzést vált ki sok emberből, hiszen minél extrámebb valaki annál kisebb az a réteg aki azonosulni tud vele
ezt az ellenérzést nem lehet kordában tartani, pl van aki a buzikat nem kedveli van aki a cigókat van aki a tetovált testékszeres embereket stbstsb a sor végtelen
ezeket az ellenérzéseket egy bizonyos fokig kordában lehet tartani, de amikor kéretlenül az ember arcába tolják napról napra-vagy hétről hétre akkor elfogy a türelem
Az egyik a bőrszín, a másik a haj/motor szín miatt támadják.
Sőt cicát a neme miatt is. Szerintem sok sovinisztát ez is irritálja hogy cica sok téren tökösebb mint ők.

Régen amikor nő még elvétve sem motorozott, megjelent egy motoros csaj, mindanyian felháborodtunk, hogy nekünk már csak a prosztata megnagyobbodás marad mint férfias dolog ha a csajok is elkezdenek motorozni. Az értelmesebbje rájött hogy a motoros lányokkal nincs semmi gond. Egyrészt üde színfoltjai a motoros társadalomnak, másrészt az igazi férfi nem attól lesz az, hogy a lányok nem motoroznak.

Az ilyen fajta internettes zaklatókat ezen paragrafus alapján szokás büntetni.
http://buntetojog.info/kulonos...
ajánlottak másik féle kapcsolást, hogy a relé mozgó lábra kell tenni a szalagot és az off állásokat rövidre kell zárni
szóval amikor nem kap áramot a relé akkor a szalag rövidre van zárva, de én már nem akarok létrázgatni meg bujkálni a poros részeken
ott ahol hozzáfértem felcsaptam egy relét pluszba aztán bekaphatja....... többet nem szarozok a 230v-os rendszerrel
A relé le fogja söntölni, az biztos!
Értem a problémád, hogy a másik érzékelőnek is kell táp! Kíváncsiságból, egy próbára csak, hogy akkor is világit -e!
el kell vezetni a fázist valahogy a ledszalag másik végére ott a második mozgásérzékelő(a ház 2 vége)
arról a feléről nem tudok áramot venni mert az másik biztosítékon van és amikor mindkét mozgásérzékelő bekapcsol össszezárná a 1 biztosítákot
na mindegy, most már kurvára túl van bonyolítva az egész......de nem szedem szét mégegyszer
Tuti, hogy a fázis kavar egy kevés indukciót a mozgásérzékelő fogyasztása miatt! Egy próbát a kíváncsiság miatt is megér, hogy leveszed a fázist ami a közös csőben megy a másik érzékelő tápjaként!
mosmá le is van tiltva még az atyauristen is. a sportmotor igastram vagy mi a faszom lett meg fészbúk meg mittoménmégmi.. ez a fejlődés.
remélem lesz jútúb lájv is majd csöcskidobós szimszonmosásról is meg mekkorát szartam lájv is! "ezaz gyerünk csinájjuk meg"-csakhogy klasszikustol idezzek
Ne vedd fel a kesztyűt

Az elérendő cél határozza meg a tetteket, ebből következik hogy a tettek alapján lehet tudni kinek mi a célja.
Ha valaki nem akarja látni miket írsz, az tilt/figyelmen kívül hagy.
Ha valaki provokálni akar, akkor támad, mert azzal védekezést vált ki, így pedig fogást talál rajtad. Ha nem válaszolsz erre nincs lehetősége.
Ha valaki építő kritikát akar bárkivel szemben megfogalmazni, akkor azt barátságosan fogja közölni, nem szitkozódva.

Ennyire egyszerű a szűrés kinek érdemes válaszolni.
Én mindent értek.
Azt viszont rohadtul mulattat hogy tud ennyire felidegelni iegy exhibicionista ennyire felidegelni ilyen mennyiségű dühös fejlődésben visszamaradt csecsemőt.
Az igazság az hogy kivülállóként rohadtul szórakoztat és untat is egyszerre ez a cicaharc.
Szóval jó emocionális kör.
Csak így tovább.
Ha valamelyik agyatlan egyszer elborul és elássa majd a sitten nézze tovább két kancigány közt a fos oldal lécci.
semmi nincs, épp most lellenőriztem, ez 1000% pont azért lett mindkét végén leválasztva a led gerinc vezeték 1-1 kőtáramkörös relével (a mozgásérzékelő csak a fázist szakítja meg)
szerintem a fázis kavarhat be egy csőben megy a led gerinc vezetékkel 20+méter hosszan
de olyan halványan világít hogy cak full sötétben látszik, most felcsattintottam még egy relét söntnek majd este megnézem mit csinál
a motocomletnél láttam ilyet de ha nincs esztergálok neked ilyet
elnézést kérek férfitársaim nevébe akik nem tisztelik legalább a nőt
más regekkel trollkodni nem egyszerű ám, hihetetlen felkészülést igényel a többfajta személyiség kialakítása
én már ezeken régen túl vagyok, néha le is kellett írni milyen "extra" szavakat kell használni (pl megminden) mondatszerkezeti hibákat és milyen helyesírási hibákat kell ejteni avval a személyiséggel
szóval okosan trollkodni nem könnyű feladat, de vannak olyan skizó személyiségek akinek ez simán megyűrégen a wapos korszakban lehetett jókat oltogatni, én már akkor is telefon +pc kombóval toltam aztán 4-5 csevegő progi volt megnyitva különböző névvel
1000x jobb bulik voltak mint a legfaszább sas kabaré
szóljál! viszek rendes fényképezőt
ide vezet ez a fene nagy egyenjogúság.....
eddig csak a nők hitték el hogy egyenjugúak a férfiakkal , de most már a kezdik a férfiak is azt hinni
aztán megy az ego harca mindkét oldalról
régen minden szebb volt .......
Valaminek kell ott lennie, amit nem vettél észre.
A kapcsolási rajzod alapján teljesen le van választva a LED köre, tehát ez alapján nem világíthatna.