Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

UP

bakker, ez a megfogalmazás nem jutott eszembe, de eddig a legtalálóbb

"A programozás után itt is kiérdemelted a MOTOROZÁS ANETTKÁJA cimet :D Van egy hired a motorosoknál is.:D"
olyan a nő mint a világegyetem idővel arányosan mindig tágul
szóval akkor még kisebb térben fértél el
pl amikor ilyen 15 évesek voltunk négyen is elfértünk a szimón ha nagyon kellett, de 3 ember még szinte kényelmesen
most meg a hasam a tanksapkánál a seggem meg hozzáér a csomagtartóhoz
Mikor meg nem lehetett nagy jogsim az XBR-en utas voltam. A Zuram azota is mondja, hogy olyan jol lesulyoztam a segget...
Mai napig nem ertem, hogy a picsaba fertunk fel ketten arra a pici motorra?!
nekem mondod?
amikor a gizda haverék mentek fel a hegyre a mindenféle atomerős és modern exc motorokkal, és alig bírtak felmenni mert kapart rázta a seggét ide-oda(nekifutni nem lehetett)
én betettem az lc4-est egyesbe negyed gázon szépen felkocogtam utánuk aztán csak ott álltak tátott szájjal hogy is van ez
azért nem mindegy hogy egy 100 kilós motoron van egy 60 kilós gyerek vagy egy 160 kilós motoron ül egy 150 kilós rendes ember
persze van rutin meg az évek de a súly többet nyom
Na latod, valamiért mar megeri dagadtnak lenni
sok málha +nagy segg persze hogy tapadt szegény kicsi gs
Ez fergeteges! Vannak még ilyen aranyköpések?
Ja a letaposott hó nem tapad . Én is mikor még lelkes voltam felmentem a Bükkbe, a főút jó volt mert leszórták, de az erdészeti út az északi oldalon havas, nem voltam boldog, egy részen meg ahol a nap megsütötte, korcsolyapálya volt, ráadásul enyhén lejtett, fékhez hozzá se lehetett nyúlni mert azonnal elveszett volna az a tapadás is ami volt, még a támasztó lábam is csak csúszott. De aztán valahogyan sikerült átevickélni ahol már tapadt egy kicsit.
Valahol csak ki kellett próbálni az új légpityut:)
En reszben frissebb hoban mentem meg szimpla latyakos részen Semmeringen. Jeghez csak 2700 m-en volt szerencsem Val D'Iserenel, de egyszer se zakóztam szerencsere.
Hoban motorozashoz nem kell akkora tudomany. 2x volt hozza szerencsem, csak en altalaban tura alkalmaval es megvolt malhazva a GS.
Ha nekem ment, barkinek mehet. Az elso ilyen alkalomhoz 3000 km-rel a seggemben volt szerencsem. Ja es fos Michelin volt rajta, ami meg szaraz uton is csuszott, mint a fene a masiknal mar fasza Dunlop volt
Kezdesz befeszülni és egyre jobban csúsztatsz ...... mert biztos havas az út
Ez a hóban motorozás külön műfaj.
Kis 125-el viszonylag sokat mentem hóba. Fent a hegyen, főldúton kivállóan lehetett korigálni.
Ugyanakkor melóból hazafele egyszer elkezdett havazni, fél óra múlva tükör jégre taposták az autók. Na ott csinálhattam bármit csúszott még egyenes úton is. Letettem a lábam kicsúszott az is.
Háromszor tettem le a kormányt 400 m en.
Úgy tudtam felállítani ha nekitóltam a járdaszegélynek a kerekét.
Attól féltem hogy valaki megcsúszik és megtapos. De végig röhögtem magamon.
amúgy én eddig kb minden télen verettem a hóban, régen a szimó kerekére vékony kutyaláncot tekertünk fel és úgy verettük, sokszor a küllők között telibe volt tömve hóval
utána a crossgumikkal nem kellett baszakodni a lánccal, friss hóban nagyon állat menni
de csak földutakon mezőn stb
mentem aszfalton is de az még érdekesnek se volt monható.....
Én tesó? miért, ha azt mondom hogy évekig, nem pont hóban hanem mindenféle útviszonyok között szaros nedves hókásás úton akkor mi van?
ja. minden relatív
Mennyit motoroztál hóban? No csak azért kérdezem, mert a leírtak nagyon távol állnak a gyakorlattól
ne legyél kizáró másokkal, attól mert buzi vagy mocskos dög, még lehet hüjje
Engem az autósok idegesítenek, de amikor motorral vagyok akkor simán elmegyek nekik azt jólvan.
Így van, kinek így kinek úgy feldobja a napunkat, én nem sorolom a próféták közé, hanem a lelkesek közé.
emgem még most is idegesítenek a hülyék és ez nagyon zavar.
főleg azért mert rajtam kívül mindenki hüjje
ja nem......mert a targoncások buzik, a nők meg mocsok dögök
a tudás ott hogy meg kell tanulni csúszós úton is közlekedni, anélkül hogy odaverje magát, gázt adni fékezni, hogy ne csússzon meg a kerék, érzékelni a csúszáshatárt, a dűtést hogy meddig lehet dűteni kanyarban hogy még ne csússzon meg, milyen féltávot kell tartani hogy ne csókolja seggbe az előtte levőt, vagy mennyire kell figyelni hogy a lámpa ha pirosra ált, meg tudjon állni a csúszós szaron, jó az.
Én mindenkit buzdítok arra, hogy találja meg azt az élményt, mint amit nekem is ad a motorozás. Ha Ő ezt megtalálta az tök jó... de lehet ezt úgy is művelni, hogy nem csinál közben "Krisztusból bohócot" Önjelölt prófétákkal tele van a padlás, komolytalan is, viszont szórakoztató, Nincs min napirendre térnem, nekem feldobja a napjaimat...
Maszatolunk - maszatolunk?
Most komolyan, miben nyilvánul meg ez a tudás? Már ami a hóban motorozást segíti?
én írtam is hogy tudás és szerencse is kell.
Tényleg Te ott voltál tesó?
És szerinted a hóban motorozáshoz köze nincs a szerencsének és csak a tudás számít?