Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az. De mint minden sztereotípiának, van némi valóságalapja.
Sztereotípia
Hogy tudod megszokni, hogy amikor az Astrában ülsz akkor indexelsz, amikor átülsz a másikba, akkor meg "nem szabad", "nem illik"?
Fel se vedd István. Annyira engem sem érdekelt a típus, aztán a fiam 2,8-as gépét kipróbáltam és rájöttem hogy bármennyire is tartom én rendben az Astrát, attól az még csak egy közlekedési eszköz marad, ha pedig az élményautózást keresem el kell kérnem a fiamtól az E46-ot...
Tudod mi a durva? Ezek ezt vér komolyan veszik.
Több elméletet futtatnak párhuzamosan, hogy miért és hogyan titkolják előlünk a bolygó laposságát.

Kedvencem tőlük az, hogy azért nem folyik le a szélén a víz, mert egy hatalmas jégperem veszi körül a lapos földet, amit mi sarki jégtakarónak képzelünk. A Háttérhatalom Zrt. meg eltérít mindenkit a kamu mágneses mezőkkel, vagy ha tényleg megtalálnák a Föld peremét, akkor megölnék őket.

Viszont ha jól emlékszem szervezkednek valami akcióban, hogy expedíciót indítsanak a bebizonyításra...nagy erőkkel biztatjuk őket, biztosan remekül helytáll majd a maroknyi fotel-tudós és elméleti felfedező, de az Antarktisz nem kegyelmez.
Nem engem zavar, hogy Opel Astrával jársz hanem nálad okozok gondot mi nem azzal vagy egyéb más márkával.
Remélem N, vagy P betűkkel kezdődő rendszámmal, csippeve'
Hármas bmw kocsiról van szó
Attól fillérbaszóbb kocsi nincs a világon....
Esetleg egy nagyobb motoros retro e30 faszán megcsinálva, az még talán tetszene
Mutasd meg neki ezt a képet
Az előbb látszottak a csillagok, aztán megint sötét lett A búbánatos bárcabitorló búvalbélelt szr téli idő !
De butus vagyol...
Na legalább a bömcsi adu lesz a zurad kezében
Annál szarabb csak a Ducati fel ne ülj rá soha.
Anno a Zuram is gondolkodott BMW-ben, de megmondtam, hogy barmilyet is vesz, lehet csilli villi ultrafasza, en abba a szarba bele nem ulok..... Szerencsere letett rola.
Legalább a fiad nem olyan izlèstelen fillèrbaszó!
Jó lesz az a. 3-as neked se legyen jobb mint másnak
Csak aztán el ne kobozd a gyerektől
Mar a fene tudja mi a jo.
olyan kene amire Buknak a kismuffok.
de az nem a 320d.
sógor a4 autója tetszik, hihetetlen patent állapot teljesen karcmentes és 700ért vette
akitől vette vett egy újabb a4-et aztán ettől többet költött már rá
asszony unokatesója nemrég vett egyet, én még arra se éreztem ingerenciát hogy menjek vele egy kört
azárt megpróbálom lebeszélni róla.....hátha sikerül.
mint pocok a lisztben?
Bele se fer,nem nagy a 3-as.
Minimum egy x5 kell.
ezek közül mindegyik jó, csak használtan odafigyeléssel kell venni... mondjuk 3-as bmw-m még nem volt, de majd beszámolsz nekünk, amikor feszítesz benne ha a gyerek megengedi
azért egy hármast nem nevezném annyira rendes autónak, akkor már inkább egy passatot vennék
esetleg egy a4 ha csóróbb kocsi kell
Ha lapos lenne,akkor a macskák mindent lelöknének....
végre ülhetsz majd egy rendes autóban is