Fel se vedd István. Annyira engem sem érdekelt a típus, aztán a fiam 2,8-as gépét kipróbáltam és rájöttem hogy bármennyire is tartom én rendben az Astrát, attól az még csak egy közlekedési eszköz marad, ha pedig az élményautózást keresem el kell kérnem a fiamtól az E46-ot...
Tudod mi a durva? Ezek ezt vér komolyan veszik.
Több elméletet futtatnak párhuzamosan, hogy miért és hogyan titkolják előlünk a bolygó laposságát.
Kedvencem tőlük az, hogy azért nem folyik le a szélén a víz, mert egy hatalmas jégperem veszi körül a lapos földet, amit mi sarki jégtakarónak képzelünk. A Háttérhatalom Zrt. meg eltérít mindenkit a kamu mágneses mezőkkel, vagy ha tényleg megtalálnák a Föld peremét, akkor megölnék őket.
Viszont ha jól emlékszem szervezkednek valami akcióban, hogy expedíciót indítsanak a bebizonyításra...nagy erőkkel biztatjuk őket, biztosan remekül helytáll majd a maroknyi fotel-tudós és elméleti felfedező, de az Antarktisz nem kegyelmez.
Hármas bmw kocsiról van szó
Attól fillérbaszóbb kocsi nincs a világon....
Esetleg egy nagyobb motoros retro e30 faszán megcsinálva, az még talán tetszene
Anno a Zuram is gondolkodott BMW-ben, de megmondtam, hogy barmilyet is vesz, lehet csilli villi ultrafasza, en abba a szarba bele nem ulok..... Szerencsere letett rola.
sógor a4 autója tetszik, hihetetlen patent állapot teljesen karcmentes és 700ért vette
akitől vette vett egy újabb a4-et aztán ettől többet költött már rá
asszony unokatesója nemrég vett egyet, én még arra se éreztem ingerenciát hogy menjek vele egy kört
azárt megpróbálom lebeszélni róla.....hátha sikerül.
ezek közül mindegyik jó, csak használtan odafigyeléssel kell venni... mondjuk 3-as bmw-m még nem volt, de majd beszámolsz nekünk, amikor feszítesz benne ha a gyerek megengedi
Több elméletet futtatnak párhuzamosan, hogy miért és hogyan titkolják előlünk a bolygó laposságát.
Kedvencem tőlük az, hogy azért nem folyik le a szélén a víz, mert egy hatalmas jégperem veszi körül a lapos földet, amit mi sarki jégtakarónak képzelünk. A Háttérhatalom Zrt. meg eltérít mindenkit a kamu mágneses mezőkkel, vagy ha tényleg megtalálnák a Föld peremét, akkor megölnék őket.
Viszont ha jól emlékszem szervezkednek valami akcióban, hogy expedíciót indítsanak a bebizonyításra...nagy erőkkel biztatjuk őket, biztosan remekül helytáll majd a maroknyi fotel-tudós és elméleti felfedező, de az Antarktisz nem kegyelmez.
Attól fillérbaszóbb kocsi nincs a világon....
Esetleg egy nagyobb motoros retro e30 faszán megcsinálva, az még talán tetszene
Csak aztán el ne kobozd a gyerektől
olyan kene amire Buknak a kismuffok.
de az nem a 320d.
akitől vette vett egy újabb a4-et aztán ettől többet költött már rá
azárt megpróbálom lebeszélni róla.....hátha sikerül.
Bele se fer,nem nagy a 3-as.
Minimum egy x5 kell.
esetleg egy a4 ha csóróbb kocsi kell