Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de azt mar javitottak a terden,ilyen nem kell.csak nemdohanyzo serulesmentes.
Van neki Az egyiknek ott az ormánya az avatárján
tegyel hozza ket szumatrai feher torpeelefantot.
Vigyázz! A testedet akarja!
Végre egy reális csere
van még lent a garázsban 1,5 zsák maradék csemperagasztó, cserélhetünk ha gondolod
De nem én keresem őt. Ha a hornet topicba írok, jön utánam és ír ő is...
Baszki ez is huzza a belét,csak kevesebb a kraft.
Én ezzel a letiltás dologgal úgy vagyok, hogy ha becsukom a szemem attól nem búlik el a baj. Senkit sem tiltottam le.
Nincs olyan hülye akitől ne lehetne tanulni.
Nem készültek fel a fanatikusokra ja és mert a Honda sosem romlik el
Nekem sikerul,azt se tudom miaz a gobike magazin,nincs buukom,max amit latok a mester videoibol.
Itt meg ami van atlepem.
Nehez megtenni ezt?
Nem.
ha zavar miért nem tiltod le?
én nem látom mit majomkodik aztán nem is zaklat fel
Engem nem irritál és tény hogy felpörgette a fórumot
A facsén a havas kép a következő szöveggel lett felvezetve : "Oké.... Most már az én gumim is csúszik!!!!
Igen, figyelem. Feljövök ide, vagy a kommentjeit látom vagy a képeit. Már a facebookon is őt látom pedig engem letiltott.
Mint írtam már, nem lehet róla nem tudomást venni mert mindenhol a képembe nyomják.
Vegyel mar valami motort.
Tudok egy patent cbr-t.
Ti olyanok vagytok Zolival mint a Barátok közt...évente 1x benézek és még mindig ugyanaz megy
Mindig is tudtam hogy egy beteg labilis idegzetu fasz vagy akinek jolesik ha valakit virtualisan rugdoshat.
Felolem ha ettol kieled ezen vagyad rugdosd nyugodtan.
De nem fog valtozni semmi.
Megjegyzem te figyeled minden rezduleset.Ha mar gorbe tukor.
Görbe tükör, bocsánat.
Minden nap ? Nézegesd már meg a dátumokat hogy mikor szólok hozzá, elhiszem hogy neked összemosódnak a napok hisz itt beszéled ki magad mert amúgy a kutyával sem tudsz beszélni.

Arról nem is beszélve hogy te vagy az az ember aki mindig ellentkell mondjon, ha én most dicsérném, biztos hogy te lennél az első aki belém áll hogy irritáló.

Ha engem zavar ez a rózsaszín majom, had beszéljek róla, plene hogy nem én vagyok itt az egyetlen. Amúgy is, mi a faszért zavar az téged hogy engem zavar? Nem vagy köteles elolvasni amit írok. Forditott tükör...
Egyik nagy ceg sem tart weben dugattyut ehhez a lomhoz a wossnerol.Ra kell kerdeznem.
Ez rendben van,jogod van hozza.Viszont ha mindennap vele foglalkozol szerinted elmegy?
Vagy valtozik valami?
Gobike magazin... mosto lvasom a kommenteket, nem csak mi vagyunk páran akiket irritál ez a rozsaszín majom.
Nade mindenki mast mond.
Gyurubol gondolom lom az alapmert kell ha dugo marad?
Veled is csak tobben vagyunk. .
És a válasz: "Ecsegi Szandra meg rinyálhat a fb-on meg a sportmotoron ;) megcsinálni még sem tudja, azért rinyál"
Hiába no, aki kemény, az kemény