Én ezzel a letiltás dologgal úgy vagyok, hogy ha becsukom a szemem attól nem búlik el a baj. Senkit sem tiltottam le.
Nincs olyan hülye akitől ne lehetne tanulni.
Engem nem irritál és tény hogy felpörgette a fórumot
A facsén a havas kép a következő szöveggel lett felvezetve : "Oké.... Most már az én gumim is csúszik!!!!
Igen, figyelem. Feljövök ide, vagy a kommentjeit látom vagy a képeit. Már a facebookon is őt látom pedig engem letiltott.
Mint írtam már, nem lehet róla nem tudomást venni mert mindenhol a képembe nyomják.
Mindig is tudtam hogy egy beteg labilis idegzetu fasz vagy akinek jolesik ha valakit virtualisan rugdoshat.
Felolem ha ettol kieled ezen vagyad rugdosd nyugodtan.
De nem fog valtozni semmi.
Megjegyzem te figyeled minden rezduleset.Ha mar gorbe tukor.
Minden nap ? Nézegesd már meg a dátumokat hogy mikor szólok hozzá, elhiszem hogy neked összemosódnak a napok hisz itt beszéled ki magad mert amúgy a kutyával sem tudsz beszélni.
Arról nem is beszélve hogy te vagy az az ember aki mindig ellentkell mondjon, ha én most dicsérném, biztos hogy te lennél az első aki belém áll hogy irritáló.
Ha engem zavar ez a rózsaszín majom, had beszéljek róla, plene hogy nem én vagyok itt az egyetlen. Amúgy is, mi a faszért zavar az téged hogy engem zavar? Nem vagy köteles elolvasni amit írok. Forditott tükör...
Nincs olyan hülye akitől ne lehetne tanulni.
Itt meg ami van atlepem.
Nehez megtenni ezt?
Nem.
én nem látom mit majomkodik aztán nem is zaklat fel
A facsén a havas kép a következő szöveggel lett felvezetve : "Oké.... Most már az én gumim is csúszik!!!!
Mint írtam már, nem lehet róla nem tudomást venni mert mindenhol a képembe nyomják.
Tudok egy patent cbr-t.
Felolem ha ettol kieled ezen vagyad rugdosd nyugodtan.
De nem fog valtozni semmi.
Megjegyzem te figyeled minden rezduleset.Ha mar gorbe tukor.
Arról nem is beszélve hogy te vagy az az ember aki mindig ellentkell mondjon, ha én most dicsérném, biztos hogy te lennél az első aki belém áll hogy irritáló.
Ha engem zavar ez a rózsaszín majom, had beszéljek róla, plene hogy nem én vagyok itt az egyetlen. Amúgy is, mi a faszért zavar az téged hogy engem zavar? Nem vagy köteles elolvasni amit írok. Forditott tükör...
Vagy valtozik valami?
Gyurubol gondolom lom az alapmert kell ha dugo marad?
Hiába no, aki kemény, az kemény