Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt mondta hogy tölgy
röplap
Nem tudom,de volt
Az meg hogy?
Eperfa hordó?
Kallódott 20 volt a rendszerben azon a részen amit villany mester csinált
Relézve egyből fasza lett minden
Nem csak hordóban volt aztán palackozta a mester!
M3-at sozzak. Legalabb is az Godollonel biztosan. Es a sok paraszt idiota 60-nal elozi oket .....
Jól néz ki, valami ágyas féle?
Unalmas?Igazad van,napi szinten irogatok ide..
Jó étvágyat az ebédhez!
Ez állat jó!
Sanyi, az itt a baj hogy már nem lehet átsiklani felette. Ha a galériákat nézem ott van, ilyen pink kalandok, olyan pink kalandok. Ha ide beolvas az ember egyszmájlis komment, vagy ha ír valamit akkor magát deklámozza, dicséri.

Igen, zavaró és már irritál. Had nyilvánítsa már ki a véleményét. Ennyi erővel azt is kérdezhetnék hogy na és Téged miért zavar hogy őt zavarja ?
Hogyne. ezek nem jappánok amikre SOHA nem kell költeni mert totálisan gondozásmentesek az idő végezetéig, ezért van olyan sok lelakott lefosott szar ugye.
Persze, ha írunk rá valamit, akkor meg besértődsz......
Este tettem fel...
Valaki feltehetne már 1 féldecit meg egy sört így ebéd előtt. Legalább had csorgassam a nyálam ha nem ihatok.
Dobok fel témát: BMW Ducati...
Ez igaz!
Engem az nem zavar ha feleslegesen sóznak az annál inkább ha egyáltalán nem, holnap hajnal 3-kor indulok és gáz lenne ha az autópálya le lenne fagyva, inkább sózzanak mint állat hisz tél van. Ha csak egy balesetet megelőznek vele akkor már bőven megérte.
Nálunk az éjszaka sózták az utat. Eddig nyoma sincs a hónak, sőttmajdnem süt a nap.
Rossz nyelvek szerint azért van így, hogy fel tudják venni a pénzt.
Ritka unalmasak vagytok,te is meg a pink is.
Valahogy rendezték már le felnott módra.