Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gombokért?
megnezem.Gepmuhelyt tudsz ajanlani?
esetleg dugo beszerzessel egyutt.Akire ra lehet bizni?
Ja az 10-10,5 kozt van 13-13,4 helyett barban.
Nekem egy dugó gyűrűvel, csapszeggel 29eFt-ra jön ki/kedvezményes ár/
Ennyi !!!!
Kompresszió tanya nyelven !
Az mi?
Egy cégérrel több, simán vállalható
Mewnnyi most a konyi benne ?
Ezt nem tudtam hogy a bardi tud tulmeretes dugot.
Mert wisecot lAttam de az darabja 45e.
Ez qrva jó ! Ilyeneket olyan szívesen néznék vidin ! Ekecselni valamit , vagy bármit , ami a ketzed ügyébe kerül a szarkupac körül ! Király !
Fasza,a bontott blokk egyre vonzobb.
vagy a furas,uj dugoval.egyre jobb.Valami olcso csodaszer?A kanna benzinen kivul?

https://m.ebay.com/itm/Honda-C...
Emelt kompresszióhoz viszont muszály a hajtókar csapágy csere is , de csak mérés után az is , mert aztán ott is elmegy az olajnyomás ! szóval elő a mitutoyókkal ! Ez amúgy egy külön szakma !
Előző héten bontottunk meg egy uaz-t mert kopogott, előre lehetett tudni mi a baj, de azért megnéztük és a harmadik hajtókar csapágy volt igen szar, a többi még alig lógott azoknak még nem volt hangja, igaz a haver mondta, hogy egy ideje kopog, de azért még volt munka az erdőn így kijárt vele csak nem pörgette. A megoldás lesz érdekes mivel nem akar pénzt költeni így egy másik blokkot bontottunk meg amiből ki lett véve egy csapágy aminek a mérete sem ugyanaz, de az nem baj, ki lesz beilagolva és állat lesz míg egy helyi szaki tanácsára a motorolajba autógumiból köszörűvel leszedett gumidarabok kerülnek amik miatt állítólag nem fog kopogni mert ugye a gumi csillapít.....vazz, erre már olyan kíváncsi vagyok, hogy akkor is megcsináljuk ha rögtön beáll a motor, ezt szeretem ebben a vidéki világban, mindenre van ilyen megoldás.....
Megértem!!! En tudom élvezni. Ezért van teli gumi is. Kinek mi. Nincs ezzel baj!
Vagy akár hordós és az se sokkal jobb.
A Wössner dugók elég profi cuccok kultúr áron, főleg ha van kedvezmény/bárdi vagy unix forgalmazza/. Létezik emelt kompressziójú is belőlük, a bömöshöz 3 lépcsőben is van. Ha a hengerek nem lettek túl oválisak, akkor érdemes utána túrnod.
Ott oldalhelyes , de egy swingerben hamar pofán vághatják érte , ha rosszul közeledik !
Még mielött így lesz , meg méred a henger ovalitását , mert az új gyűrű kör alakú , és ha szépnek is látod a hengert , az biz ovális , és lehet még szarabb lesz az új gyűrűvel !
Fellephetne a capellaban.
De amikor a swinger részhez ér , na ott vigyázni kell a tüll szoknyával !
200 kilóval sem könnyű. Kegyetlen volt. De nagyon élveztem. Ee rengeteget lehet vele tanulni is. A táj is gyonyoru. Megvan a feelingje
Akkor ez lesz.
A dugót nem feltétlenül kell elég a gyűrű, hón, csapágy oszt mehetsz a pályára mint állat, amennyire hajtani fogod azt kibírja.
Az mitol lenne hathatos pozőr mozdulat?
Inkabb setaltass harom pinkre festett nilusi krokodilt.