Háát, haver hondájával hegeszteni is tudtam, de a kínai 3kw-os állandóan le akart füstölni a legkisebb ampernél is. Viszont az igazi honda drága nekem.
Ennek jónak kell lennie. De itt is irják, mint a legtöb esetben, hogy a 3,5 kW csak a max teljesitmény, tartósan csak 2,5 kW. Tudni kellene az akku töltő mekkora taljasitménnyel üzemel nagyrészt. De szerintem még ebbe is belefér. Bikázáskor a 3,5kW jól jön, de töltéskor a 2,5 elég szerintem.
Vehet, mert bikázásra is alkalmas. Az előtét védelme amit igényel, 16A. Ennyire biztos, hogy nincs szüksége, de 10A vagy kicsivel több várható. Ha tisztán ohmos terheléssel számolunk (ami kizárt, mert itt induktiv van) akkor a 16A-rel számolva 3,6 kW jön ki, de ettől sokkal több részben induktiv terhelés mellett se kéne hogy legyen. Szerintem a 3 kW elég szélsőséges esetekre is. Az meg hogy automata kisebb jelentőséggel bir.
Háát amikor megküldöm bika fokozatban nem venne fel többet? Amúgy a kérdés azért volt mert a kis aggregátom (igaz az a leggagyibb 650W-os kínai) a legkisebb fokozatban sem mozdította meg és ezért gondoltam, hogy azért mert valamiért mivel automata nem indítja el a generátort, hogy termelni kezdjen hisz annak valami állandó áram kell, hogy elinduljon mint pl. flex, fúró vagy ilyesmi.
szerintem nem vesz fel az a töltő se 2 ampertől többet töltés közben, biztos rá van írva mennyit vesz fel a 230v-nál
a legkisebb generátor is tud minimum 10 ampert
Elvileg 1 kW is bőven sok a meghajtására. A sima aggregát ami egy váltóáramú generátort hajt és termel sima szinuszos váltófeszt nem kéne hogy problémázzon vele. Az elektronikus átalakitóknál elképzelhető hogy problémázik de azt túlméretezéssel ki lehetne küszöbölni. A 6 kW-os már igen sok mindenre jó.
12 és 24, sajna nincs a telephelyen áram hozzáférésem így kell valami amivel bikázni tudok ha kell, ma jó lett volna. Ilyen a töltő: http://www.maxibolt.hu/villamo...
Villanyászokhoz, van egy nagy akksi töltőm ami bika fokozatban 30A-el tölt amúgy full automata, na már most ehhez kéne vennem egy aggregátot és a kérdésem az, hogy egy kínai 3 vs 6kw-os elvinné-e avagy sem? Van egy kis aggregátom, de az mér sima töltésen sem működteti állítólag azért mert automata.
Mivel a megfogalmazása szerint az alja nép közé tartozunk, de azért jót teszünk vele, mert pörgetjük a nézettségét, ezért legyen egy kis reklám is
Itt van a könyv, amiben egy jelenet erejéig képviseli a motorozást/motorosokat. Akinek még nincs meg, az ne késlekedjen a beszerzésével! Támogatóknak, rajongóknak kötelező!
a legkisebb generátor is tud minimum 10 ampert
nem kell baszakodni a slaggal
nagyon praktikus
Az egyik nézi a gobike magazint,a másik könvből.........a faszé túrtok utána?Kellez?
Itt van a könyv, amiben egy jelenet erejéig képviseli a motorozást/motorosokat. Akinek még nincs meg, az ne késlekedjen a beszerzésével! Támogatóknak, rajongóknak kötelező!
Az agyhalottak köztünk élnek