Amit mond, én elhiszem. Nem az a nagyzolós fajta, csak azt írja ami úgy is van. Biztos hogy nem az ötcentis hólatyakban derbizett száztízzel hanem ott ahol csak simán nedves volt a hóeséstől. ott ahol latyak volt harminccal, mint minden normális ember
Nektek, a motorozás nagy öregjeinek meg kellene értenie van akinek a motorozás egy új élmény amibe most teljes erővel belevetette magát, gondolom mindenki így kezdte hogy fel volt lelkesülve az új élmények felett, amit a motor jelent.
Jó lenne ha egyszer napirendre térnétek a dolog felett, mert a motoros pont az aki az élni és az élni hagyni elvet követi.
Na végre valaki, aki érti a lényeget Én is hancúrozni jövök fel ide és szórakozni. Persze primitiv vagyok és műveletlen az önérzet bajnokai szemében ezért tiltanak Nyilván az lenne a követendő példa, hogy hozsannázzuk a nulla teljesítményt. Csóri cicmarek meg mindent megtesz a "hírnévért".
A támogatott önbizalom miatt születnek remek kép felkomferálások, mint a havas képnél :"Itt mar nincs szerencse kategoria. Tudsz motorozni vagy nem"
Azért azt lássuk meg, hogy itt már csak szerencse van és az a 110-es tempo is jó ha 20-30
nekem nem lételemem a morgolódás...
ifjabb koromban felhúztam magam a hülyéken, ma már csak szórakozom rajtuk, mert túl sokan vannak az én időm meg egyre drágább
ez meg itt tiszta brazil szappanopera
akkor mégsem a deszka a megoldás, hanem az elásás
Ebben az esetben én sajnálnám igazából, mert engem kifejezetten szórakoztat ez a semmitmondó, lufihámozó, nagyképű önmarketing... Ennyi hülyeséget már régen olvastam, és engem kikapcsol, túl sok komolyság van a mindennapokban, de ez olyan mint egy bohózat. Várom már mikor lesz pl naptár, meg kacsintós pénztárca, csak azt nem tudom ki lesz Donatellácska...
Hogy az áramfejlesztöt tulterhelt állapotban, kapocsfeszültség csökkenése mellett inditsd el. Terheletlenül is 5-8-szorosa az indito áram a névlegesnek. Nagyobb póluspár számnál csökken a szorzó.
Van aggregátrom is, az is ugyan ezt csinálta, csak ott azért mert beesett a fordulatszám a terheléstől
Lágyindításnak a motoron kéne lennie. 2kW-os kefés motorokra már egy ideje ráteszik. Mondjuk a kompresszoromon nincs, de ott meg a terhelést szedik le a motorról amíg nem pörög fel.
Vannak fejlődésképtelen emberek. Hadd vergődjenek. Mindig azokkal fognak kötekedni, aki csinal vmit. Annak meg nincs ideje ilyenekre. Ok csak Ennyit tudnak. Ez a munkásságuk. Egyébként igen. Minek nézni, ha nem érdekel valaki... :) ha meg jot nem tudok vkirol szólni, inkabb bölcsen kussolok. Foleg hogy nem is ismerem.
És az a legszebb az egészben, hogy akin vergődnek azt pont nem izgatja mert réges régen letiltotta őket. Lehet hogy nem megoldás, de mégis működik
Ez kb. olyan mint amikor valamelyik kereskedelmi TV-s szar műsoron háborognak az emberek....kit izgat? Nem tetszik nem kapcsolok oda. Ha valaki mégis odakapcsol minden nap hogy megnézze milyen szar a műsor az meg hülye.
Ha van rajta ágyindító akkor biztosan. Ha nincs próbáld ki, max lecsapja a biztosítékot.
Nekem 600W-os inverterről megy kényelmesen a 700W-os flex, mert olyan a cucc, hogy csak a feszültséget csökkenti adott áramig, hogy ne terhelődjön túl.
A flex kicsit lassan pörög fel, de kb ennyi, dolgozni már lehet vele.
Jó lenne ha egyszer napirendre térnétek a dolog felett, mert a motoros pont az aki az élni és az élni hagyni elvet követi.
A támogatott önbizalom miatt születnek remek kép felkomferálások, mint a havas képnél :"Itt mar nincs szerencse kategoria. Tudsz motorozni vagy nem"
Azért azt lássuk meg, hogy itt már csak szerencse van és az a 110-es tempo is jó ha 20-30
ifjabb koromban felhúztam magam a hülyéken, ma már csak szórakozom rajtuk, mert túl sokan vannak az én időm meg egyre drágább
ez meg itt tiszta brazil szappanopera
Ebben az esetben én sajnálnám igazából, mert engem kifejezetten szórakoztat ez a semmitmondó, lufihámozó, nagyképű önmarketing... Ennyi hülyeséget már régen olvastam, és engem kikapcsol, túl sok komolyság van a mindennapokban, de ez olyan mint egy bohózat. Várom már mikor lesz pl naptár, meg kacsintós pénztárca, csak azt nem tudom ki lesz Donatellácska...
Kompresszornál van egy lefúvó szelep, hogy a kompresszor ne terhelje a motort amíg el nem indul.
Lágyindításnak a motoron kéne lennie. 2kW-os kefés motorokra már egy ideje ráteszik. Mondjuk a kompresszoromon nincs, de ott meg a terhelést szedik le a motorról amíg nem pörög fel.
Ez kb. olyan mint amikor valamelyik kereskedelmi TV-s szar műsoron háborognak az emberek....kit izgat? Nem tetszik nem kapcsolok oda. Ha valaki mégis odakapcsol minden nap hogy megnézze milyen szar a műsor az meg hülye.
Nekem 600W-os inverterről megy kényelmesen a 700W-os flex, mert olyan a cucc, hogy csak a feszültséget csökkenti adott áramig, hogy ne terhelődjön túl.
A flex kicsit lassan pörög fel, de kb ennyi, dolgozni már lehet vele.