szomszédba beköltözött egy cigó család, csináltam egy 2m magas trapézlemez kerítést
szép zöldet, a zöld szebb mint a barna
tudom hogy ott vannak, azt is hogy nem tudok ellene tenni, de legalább nem látom őket, ez egyenlőre pont elég
kb itt is ez a helyzet, van pár ember aki idegesítő, aztán nem látom és ez pont elég
tuti van aki engem se lát, és ez neki is pont elég
olyan ez, mikor az ablakod előtt minden nap melegfelvonulás van és arra az a megoldás, hogy bedeszkázod az ablakodat tehát, akiknek ez nem tetszik, azok a libsik, ezt is megtuttam
Rá lehet kötni a kompozit videót, de azok nem igazán ilyen fajta rögzítésre voltak kitalálva.
Biztonsági kamerák képe 5-10FPS-el vannak rögzítve, általában mozgásra indul csak a felvétel, és ha megtelik a meghajtó, akkor a legrégebbit felül írja.
Az sem hátrány hogy idő alapján lehet keresni. Szóval azzal nem vagy kint a vízből hogy rögzítesz pár órát a semmiből.
akkor azt is el lehet vinni a vasba
épp most nézegettem mennyi szarra dobtuk ki a pénzt az elmúlt 20 évben
szerintem ennyiből egy 2-3 hónapos afrikai vakáció ára kijött volna
amúgy a hdd-s dvd felvevő-lejátszó jó az ilyen kamerához?
valahol úszik ilyen kacat is a padláson
csak a gyors net miatt értelmetlenné vált az ilyen biszbaszok használta
Ráadásul az igazi kamera képét nem látod csak úgy.........A rögzítők ára csatornaszám függő (4-8-16-32) részben részben rögzítési mód, bele legalább terrás vinyó meg kábelek.
Ez pont olyan mint a távcső tükör csiszolása. Azt is lehet kézzel, csak nagyon egyenletesen kell.
Mivel egyszerre csak kevés kopik le az üvegből a kézzel bevitt hibák kiátlagolódnak, így a tükört mérve és csiszolásra ráerősítve ahol kell, nagyon jó minőségű optikai felületet lehet összehozni. A henger hónolás kb. ugyan ez. Attól hogy lehet jól csinálni, nekem továbbra sincs kedvem ezzel szopni
Nekem meg az 1400ccm-es tehénnel motorozni nem élmény. Mások vagyunk
Nem akar egyikre sem rábeszélni senki, de attól hogy neked nem élmény másnak még lehet az.
Én sem tiltok soha senkit. Elvégre egy nyilvános fórum, pont olyan mint a csillagok háborújában a kocsma jelenet, mindenféle űrlény megtalálható és azért, mert nem beszéltek egy nyelvet, még lehet érdekes
akkor keresd meg és ásd el, mert másképp nem múlik el
én elképzelni se tudom mit ludnék tőle tanulni, mert kb semmi se érdekel amit csinál.
evvel nem azt mondom hogy nem tud olyanokat amit én nem , de mive nem érdekel így számomra hasznavehetelen a tudása
pl egy agysebész tudása sem hoz lázba.....
szép zöldet, a zöld szebb mint a barna
tudom hogy ott vannak, azt is hogy nem tudok ellene tenni, de legalább nem látom őket, ez egyenlőre pont elég
kb itt is ez a helyzet, van pár ember aki idegesítő, aztán nem látom és ez pont elég
tuti van aki engem se lát, és ez neki is pont elég