Amúgy addig míg a két lány fel nem tűnt itt elég nagy halál volt, néha napokig nem volt beírás mert lássuk be, egymás bréjét minek szopkodjuk nyilvánosan?
Írtam, nem zavar, hogy zavarja az, hogy ha zavarót írnak a zavarkeltés miatt. A vélemény szabad sőt a fikázás is....csak az állandó kissé uncsika.....egy zavaró dolgot úgy lehet a legjobban eltüntetni ha annál jobb, érdekesebb és vitaindítóbbat tartalmakat osztok meg ugyanazon a felületen és akkor mindenki velem foglalkozik és nem azzal aki engem zavar. Az viszont pszichológiailag érdekesebb ha én nem teszek semmit azért, hogy elmenjen az engem zavaró illetve teszek, folyamatosan fikázom csak hát ez kontra produktív is lehet, ha nem kezdődik még az elején egy állandó fika akkor soha nem nézem meg egyetlen galériáját sem míg azután igen és függetlenül attól, hogy tetszik vagy sem, de megnéztem így nem, hogy el lettem tántorítva hanem egyenesen fel lettem szólítva kívülállóként, hogy nézzek és véleményezzek......mondjuk az utóbbit nem teszem mert nem érdekel továbbra sem pusztán a kíváncsiságomat keltettétek fel, hogy mi az amit ennyire fikkantanak? Tehát lassan azt kezdem gondolni, hogy igazából a hívei vagytok és ezzel a gerilla marketinggel akarjátok egyre nézettebbé tenni a tartalmait....
Azt azért nem szeretném, ha a mérhetetlen szereplési vágyad áldozata lennél.
Viszont azt is látni kell, hogy Andersen forog a sírjában, mert száraz úton is kihívást jelent számodra ez a tempo, főleg ha kanyar is van benne
Igen az.Mert kontra produktív.
Magyarul bármikor jelenleg még elküldöd az annyaba,ddigbrendbevan,ruhelled.
Azt viszont nem veszed észre hogy nem megy el.Emiatt egyre duhodtebben és alparibban küldöd el az annyaba,az utóbbi felev megnyilvánulásai csak ebben mutatkoztak meg nálad.
Egyszerubben fogalmazva csak vele foglalkozol kizárólag.
És nem nincs foganatja.
Ez az unalmas.
lehet egy bontott blokk ugyananbyiba jon,csak az meg tudja fene milyen.
Egy pink kalandot nem neztem meg.Tovabblepek oszt annyi.
Ha igen tedd.Es nyugi lesz.
Viszont azt is látni kell, hogy Andersen forog a sírjában, mert száraz úton is kihívást jelent számodra ez a tempo, főleg ha kanyar is van benne
A friss tölgynek nagyon jó illata van, egyszer kipróbálom
Magyarul bármikor jelenleg még elküldöd az annyaba,ddigbrendbevan,ruhelled.
Azt viszont nem veszed észre hogy nem megy el.Emiatt egyre duhodtebben és alparibban küldöd el az annyaba,az utóbbi felev megnyilvánulásai csak ebben mutatkoztak meg nálad.
Egyszerubben fogalmazva csak vele foglalkozol kizárólag.
És nem nincs foganatja.
Ez az unalmas.