Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szedd szét, ha nincs mélyszántás a,hengerfalon akkor igen.
Én ki nem vinném ilyen időben a gépet igaz nem is élvezném a motorozást...
A bontott blokk pont ugyanolyan lenne, mint most a tiéd....
A kedvedért közben forrasztanék is
Azt ha mar turok bele mndenkepp csere.De uj dugattyukat nem szeretnek.
lehet egy bontott blokk ugyananbyiba jon,csak az meg tudja fene milyen.
Most ez beleegett a memoriamba,te egy tüllszoknya az s egy póz versenytancosan.
Itt egy komoly szeszfőző berendezés!
Na látod, van ebben valami.
Az jó, pont arra megyek Tiszakanyárra.
Amúgy addig míg a két lány fel nem tűnt itt elég nagy halál volt, néha napokig nem volt beírás mert lássuk be, egymás bréjét minek szopkodjuk nyilvánosan?
Az indirekt marketing akkor nálad is működik, mert magadtól jöttél rá, hogy kell neked
Azzal vissza egy darabig, kb 15-20000km-ig főleg ha újra hónolod is, de célszerű akkor legalább a hajtókar csapágyakat is cserélni.
Na, azt megnézném!
Írtam, nem zavar, hogy zavarja az, hogy ha zavarót írnak a zavarkeltés miatt. A vélemény szabad sőt a fikázás is....csak az állandó kissé uncsika.....egy zavaró dolgot úgy lehet a legjobban eltüntetni ha annál jobb, érdekesebb és vitaindítóbbat tartalmakat osztok meg ugyanazon a felületen és akkor mindenki velem foglalkozik és nem azzal aki engem zavar. Az viszont pszichológiailag érdekesebb ha én nem teszek semmit azért, hogy elmenjen az engem zavaró illetve teszek, folyamatosan fikázom csak hát ez kontra produktív is lehet, ha nem kezdődik még az elején egy állandó fika akkor soha nem nézem meg egyetlen galériáját sem míg azután igen és függetlenül attól, hogy tetszik vagy sem, de megnéztem így nem, hogy el lettem tántorítva hanem egyenesen fel lettem szólítva kívülállóként, hogy nézzek és véleményezzek......mondjuk az utóbbit nem teszem mert nem érdekel továbbra sem pusztán a kíváncsiságomat keltettétek fel, hogy mi az amit ennyire fikkantanak? Tehát lassan azt kezdem gondolni, hogy igazából a hívei vagytok és ezzel a gerilla marketinggel akarjátok egyre nézettebbé tenni a tartalmait....
Én megnézem, mert hátha át tudok emelni egy versenytáncos mozdulatot a saját portfóliómba
Inkabb mondjatok tavgyogyaszatot,egy szimpla gyűrűcserevel visszahozhatok 2 bart vagy furas,uj dugo,uj gyurű?
Inkabb mondjatok tavgyogyaszatot,egy szimpla gyűrűcserevel visszahozhatok 2 bart vagy furas,uj dugo,uj gyurű?
Akkor meg minek ez a nahosszat rágcsa?
Egy pink kalandot nem neztem meg.Tovabblepek oszt annyi.
Persze. Egy mozdulattal. Letilt gomb és mintha itt se lenne:)
Tudsz érdemben tenni ellene?
Ha igen tedd.Es nyugi lesz.
Hát mondjuk pont erre az utra nem vinném ki a motort. A legkisebb hiba is százezrekben mérhető. Ráadásul majd 300 kilóval inkább küzdelem mint élmény.
Hátha egyszer összehoz a jó sors bennünket, és akkor koccintunk egyet. Felénk Békésben is vannak jóféle párlatok
Azt azért nem szeretném, ha a mérhetetlen szereplési vágyad áldozata lennél.
Viszont azt is látni kell, hogy Andersen forog a sírjában, mert száraz úton is kihívást jelent számodra ez a tempo, főleg ha kanyar is van benne
A tölgy ilyen barnás, az eper pirosas
A friss tölgynek nagyon jó illata van, egyszer kipróbálom
Igen az.Mert kontra produktív.
Magyarul bármikor jelenleg még elküldöd az annyaba,ddigbrendbevan,ruhelled.
Azt viszont nem veszed észre hogy nem megy el.Emiatt egyre duhodtebben és alparibban küldöd el az annyaba,az utóbbi felev megnyilvánulásai csak ebben mutatkoztak meg nálad.
Egyszerubben fogalmazva csak vele foglalkozol kizárólag.
És nem nincs foganatja.
Ez az unalmas.