Mielőtt leülne a hangulat
"Csaba Bayer Ecsegi Szandra Minél rosszabb utakon és körülmények közt motorozol annál jobb pilóta leszel!!!a sok divat motoros meg csak kamillázhat
...jelenleg én sem bízom ebben, de alig várom.......igen régen volt itt ember aki járt a románokhoz jó délre egy ARO-val, az ott hajtókaros lett és hát mivel haza akart jutni meghekkelte, én sem hittem, hogy miképp míg nem láttam.
Ja, nem is konkrétan Neked irtam, hanem hogy egy difi hekkelésével szemben mennyi macerával van több ha ugyanezt a vonalat egy motorblokk esetén akarjuk elkövetni. Nem gondoltam volna hogy lövésed nincs róla, vagy akár Sanyinak, csak nem hiszem, hogy működőképes a javaslat.
Ez még akkor volt,amikor nem volt tiltás,és megnéztem azt az őrületes 6 másodperces videót,amikor úgy fékezett csóri,hogy majdnem törölt egyet az aszfalton!
Ne higgy a látszatnak, nem vagyok annyira hülye, mint ahogy látszik Az hogy nem akarok tudományos szinten megfogalmazni mindent, nem jelenti azt, hogy lövésem sincs róla Itt mindenki szeret belefeszülni az egojába?
Egyébként könnyen lehet, hogy még az eredeti honolás is fellelhető a hengerekben így elég ha csak meggyűrűzöd, ha majd szétszeded kiderül, felteszed ide a vidit és jól megszakértjük és csinálod amit mondunk....vagy amit akarsz.
sokkal jobb semmit se csinálni
evvel a leddel is az ideget ettem csak, ráment egy napom
mondjuk a nulla még mindig nem szakszerű mert az egyik felén egy konnektor+dugóval van a rendszerbe kötve
Én is így gondolom és érdeklődéssel várom, hogy mi történik miután beleborítjuk a gumireszelékkel felturbózott olajat a legendás orosz motorba, mondjuk eltömődni nem fog mert a járatok ezen igen vastagok ha csak nem ennél is vastagabbra sikerül a köszörülés. Ma már nem lesz belőle semmi, de jövő hétvégén remélem kipróbáljuk a technikát.
Hát, én azé csak meghagyom Nektek ezt az élményforrást :) A pályázást is:) Bár vannak kételyeim a száraz uton fülig döntés meg a havon motorozás párhuzamában, de mivel egyiket se próbáltam, nem foglalok állást ebben :) Meg amugy se szeretem a hideget.....
"Csaba Bayer Ecsegi Szandra Minél rosszabb utakon és körülmények közt motorozol annál jobb pilóta leszel!!!a sok divat motoros meg csak kamillázhat