Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak mondjuk a difiben nem kering az olaj, nincs szivattyú, nincs szürő, de még csak apró járatok se ahol az olaj áramlik a csapágyakhoz, vezérléshez stb. ,amik már mostanra alighanem úgy beszükültek hogy az is öröm, ha az olaj átjut rajtuk - de eztán tuti nem fog. Meg ott csak a kopott fogaskerekek zaját és a köztük keletkező zajt kellett kiiktatni, ellenben itt egy alternáló-forgó mozgás által létrejött zajt, aminél terhelésváltáskor olyat odabasz a főtengelycsap, hogy gumireszelék legyen a talpán ami birja.
Igen, 110. Úgy hogy a fergeteges Alpok túrájukon nem tudott szaraz jóminőségű aszfalton a kanyarokban egy minimális tempót motorozni.... de a havas úton 110-zel tud menni.
El kell engedni, de komolyan. Felesleges kommentelni is ide, menjen csak ez a moslék semmitérő szar téma, az kéne még hogy az ogerg is itt irogassa az unalmasabbnál unalmasabb betűfosását...
A KériLacinál nagyon úgy érzem hogy ő is unja, szerinte is vicc kategória amit csinal a pink, de a tartása miatt már nem mondja ki, inkább mellette áll akkor is ha már inkább ide állna
Tesó! Vagy többet igyál, vagy kevesebbet.
támadnak a kaktuszok !!!! Segítsééééééééég!!!
Ez is egy teszt vagy egy cikk
110?A DL-es videó után az a vélemenyem,hogy nagyobb a füstje,mint a lángja!
Nagyon megmaradt ez benned! Kinek mit jelent a laza élvezkedés.Neki ezt,másnak a hólapátolás motorral.
Hááát lehet, annak aki szerette ha megnyit egy topicot és az utolsó beírás pár nappal azelőtt történt biztos uncsi, hogy most ha csak nem néz fel 2-3 órát akkor oldalakat kell visszalapoznia. Engem szórakoztat ha van mit olvasni, de én már csak ilyen őskövület vagyok afféle kíváncsi forma.
Bár a havas utas 110-ről is szívesen látnék egy videót vagy egy tesztet
Most már akár el is tűnhetnének! Régen nem volt unalmas az oldal.Most sem az,a tudjuk kiknek..
Mondjuk akinek a kocsisorok közötti 40-50-es tempóval haladás a laza élvezkedés kategória, az lehet tényleg így látja a dolgokat
Mijjen igazzz ez tőllled
"Ehhez is kell tudás"...."a táj szép a motorozás ugyan az"......ebből annyi valós,hogy szép a táj!
A nem régi macska szeretet témához itt van egy kis kedvenc ahogy épp eljátszogat a mókussal: http://www.origo.hu/tudomany/2...
Hónolás önmagában nem drága, tuti nem csinálnám házilag. Azt érdemes szerintem műhelyben csináltatni.
Ez nem veszes.
Itt a PÁL dugattyú is kiönt neked bármit pár ezer forintból.
Más kérdés hogy 5000 fordulat fölé azért nem merném egy ilyennel forgatni
Pesten ezt gányolásnak mondják inkább
Nem mondom hogy nem csináljuk, de nem mondjuk rá büszkén hogy megoldottuk
Lehet otthon is ha már magad szereled, itt van pl. a szerszám: https://pumatools.hu/-keziszer...
Ezert huzodok tole,gyuruzeshez amugyis szet kell szedni,csak a honolashoz nem tudom lehet e hazilag nekifogni.
Minnel olcsobban kellene meguszni,futni sokat nem fog,neha kirangatom futon kakucsra.Oszt annyi.
azta komoly!!!!
Csak ha nagyon jót akarsz amúgy bőven elég amit lejjebb írtam, ha viszont nem sajnálod a pénzt akkor nyilván a full generál lenne a legjobb csak hát szerintem annyit nem ér a gép, hogy értelme legyen mert ha egy generál árát melléteszed ha eladnád akkor abból vennél egy újabb, jobb motort pályázgatásra.
Tehatakkor a konkluzio az hogy lehet szetszedni es merni a hengert,dugattyut.
Ez a pályázásra is igaz.
Ott is könnyű elesni és a 300 kilós motorral csak szenvedés

Lehet hogy neked nem élmény, de azért ehhez is kell tudás. Ugyan az mint a fülig döntéshez, hiszen itt is,ott is a fizikai határokat feszegeti az ember. Ez annyival jobb, hogy lassabban kell hozzá menni. Tény hogy egy függőlegesen bevett kanyarral nehezebb felvágni a haverok előtt, de hóban pont olyan motorozni mint száraz úton. Simán észnél kell lenni.

Nem mondom hogy kedvenc elfoglaltságom, de ettől még értem mit szeret benne. A táj szép, a motorozás ugyan az.
Különben nagy hagyománya van a havas motorozásnak, szóval még Cicánál is vannak őrültebbek....bár most hogy leírtam szerintem ő is el akar majd menni ide
https://totalbike.hu/magazin/kozelet/2015/02/11/ez_az_igazi_szado-mazo/