Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

méghozzá sajtos-tejfölös lángos formájú a föld
és a másik felén van a föld2 csak ezt nem sokan tudják
Nem is lapos: ott látszik a földgömb szára!

https://index.hu/mindekozben/p...
Ezek még most agyalnak rajta, hogy lapos a föld, mikor ezt már a középkorban is mindenki tudta.
nem jártam hittanra, szerintem innen indult a egész
Te valami nagyon csúnya dolgot csináltál, hogy így büntet a sors......
Ne bántsd őket, mindenkinek joga van hüLyének lenni , akkorának amekkora csak lenni akar !!
az úr nem ver bottal.........
a gyerek akar venni egy 320d-t
állítólag abban jobban mutat az ájfón
bár azt előre közöltem vele a kerítésen belül és a ház előtt nem parkolhat majd vele
de az előzőért biztos több volt a pénzjutalom
ez sokkal jobb reklám és már 1000 éves

http://youtu.be/cLIkSBvmO70
mi vele a baj?
azért hogy valamit megszoktunk még nem biztos hogy csak úgy a jó
Kész,innentől a klasszikus nyugati civilizáció egy mély dekadens mocsárban végzi.
Aki ezt kitalálta az nem komplett.

http://youtu.be/-wHjy9e7mq0
Na ja a statikus feltöltődés! Nyáron, mikor amúgy is kevés ruha van rajtad, és az is műszálas, képes 6-7 centi távolságból úgy tökön vágni, hogy két métert helyből ugorsz!
Kurva jo:)
Tucc éni!
bizton állíthatom, hogy mész te a picsába!

irigy vagyok
Ja, akkor félre értettél. A villámok az én tudásom szerint is úgy jönnek létre ahogy te is írtad, csak a kiváltó ok, az az utolsó apró lökés amitől begyullad, az vezethető vissza a kozmikus sugárzásra.
Naja, vannak jó játékszereink, nem unatkozunk.
Bár a helyszíneket illetően azért, ha minden nap ott mozogsz, már nem érződik olyan különlegesnek, csak egy újabb nap az irodában
...igen ez a "Felaldozhatók"-ban szereplő repülő sajnos a nátrium lámpák eléggé elcseszték a színt.
Azt vágod, hogy a hazai Lapos Föld Társaság a Balatonra ment ki éjszaka lézerrel méregetni, hogy lehetetlen a Föld görbületének létezése, de egy szájbatekert lézerrel nem késesek két egyeneset "világítani" és nekik azt adta ki a mérés, hogy ott minden full sík és egyenes?

Csináltam nekik egy fotót a Balatonmáriafürdő kikötő mólóról, hogy tiszta időben a tihanyi dombnak éppen csak a csúcsa látszik...az a "párasáv" miatt van szerintük!
Hát ez azért távolabb van a lapos földtöl. Évtizedes megfigyelések mérések elemzések. A filmbéli villámoknál is szo van söt láthato az animácioban hogy a föld légkörében keletkeznek villámok. Még nem néztem végig de érdekes dolgok is vannak benne. De tudnék hasonlókat emliteni ami szintén nagyon lekötött egy idöben, amikot lineáris gyorsitok telepitésénél, beüzemelésénél dolgoztunk, de legalább ilyen érdekesek az MR gépek a korházakban. És végülis ember által megvalosult fizikai jelenségeket alkalmaz.
még ejtőernyőztem Fváron a repülő egyesületben,és volt ilyen (illetve van) Öreg Sasok szakosztály. egy nyugdíjas Malév pilóta szervezte meg nekünk. volt egy másik látogatás is,ott a szimulátorral is lehetett "játszani"(az viszont a tesóm lakodalmának másnapján volt,oda nem bírtam elmenni
újabban reneszánszukat élik a lapos Föld hívők is
Nagyon érdekes szakmád van, biztos tök jo dolgokkal találkozol. Hát, ha könnyebb lenne a bejutás biztos megnézném én is. Bár én azt se tudtam hogy nagy ritkán a pórnép is be tud jutni.
Alapjában lehet hogy nem, de amit már egy légköri kisülés által megszoktunk, egy kivülröl jövö vagy keletkeztetett kisülés elképzelhetö hogy más tulajdonsàgokkal (is) bir. Ami persze most is elöforduló dolog, mert vannak mágneses eredetü, meg sztatikus kisülések is (utobbi mindennapos a müanyaggyártásban) .
Értelek, megtényleg érdekes film. Szerintem nagyobb jelentösége inkább ezeknek az ür utazás, repülés, kutatás során van jelentősége. Becsukott szemmel nem szabad elmenni mellette, mert minden kutatásnak, kisérletnek van értelme. Ha más nem, az hogy rossz irányban gondolkodnak, ezáltal ki lehet zárni késöbb hibás döntéseket.