Attól, hogy nem írok még nézegetem a fórumot ha épp nem csinálok semmit, de pl. azokon átsiklok amik nem érdekelnek és nagy eséllyel a könyvét sem veszem meg, de nem is pocskondiázom sem Őt sem mást azért mert épp nem érdekel a munkássága vagy a személye, az viszont érdekel, hogy mi visz rá valakit erre ha amúgy semmi köze nincs a dologhoz? Csak úgy emberileg érdekel, hogy miért van ez az indulat? Nem zavar amúgy az indulatod sem hisz mi közöm hozzá? Csak érdekel ezért reagáltam arra amit írtál?
Nagy a csend,de erre azonnal reagálsz! Úgy ír ide be,mintha a seggnyalóin (egyre több van)kívül,bárkit érdekelne az élete.Hányinger.Szomorú,hogy ez a jelenség már ezen az oldalon is megjelent.Mi lesz itt egy év múlva?A menzeszéről fog majd cikket írni?
Bogyó bá, ez minden évben így zajlik, már fel sem veszem...meg azok a nagyon kemény havazások, amik itt lenni szoktak, mire észbe kap az útkezelő, addigra az első autósok meg teherkocsisok már lejárták azt a kemény 2 centi havat és minden megy tovább.
léptem ki a hóba, majd gyüvök!
És a fenének se hiányzót a hó