Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Attól, hogy nem írok még nézegetem a fórumot ha épp nem csinálok semmit, de pl. azokon átsiklok amik nem érdekelnek és nagy eséllyel a könyvét sem veszem meg, de nem is pocskondiázom sem Őt sem mást azért mert épp nem érdekel a munkássága vagy a személye, az viszont érdekel, hogy mi visz rá valakit erre ha amúgy semmi köze nincs a dologhoz? Csak úgy emberileg érdekel, hogy miért van ez az indulat? Nem zavar amúgy az indulatod sem hisz mi közöm hozzá? Csak érdekel ezért reagáltam arra amit írtál?
Nagy a csend,de erre azonnal reagálsz! Úgy ír ide be,mintha a seggnyalóin (egyre több van)kívül,bárkit érdekelne az élete.Hányinger.Szomorú,hogy ez a jelenség már ezen az oldalon is megjelent.Mi lesz itt egy év múlva?A menzeszéről fog majd cikket írni?
Élvezeti értékemeg kb. nulla.....
110 simán!! Nem vészes! Gehen wir weiter!
Az legfeljebb csak novella lehetne:)
Engem mondjuk nem, de nem is reagálok ezekre semmit.....talán azt érdekli aki folyamatosan csak ezekre reagál?
Pink borítója lesz,belül meg tele lesz hányva.Kb.ez lesz a könyv.. Kíváncsi lennék melyik vadbarom ad ki ilyet.Egyébként meg ki a faszt érdekel?
Bogyó bá, ez minden évben így zajlik, már fel sem veszem...meg azok a nagyon kemény havazások, amik itt lenni szoktak, mire észbe kap az útkezelő, addigra az első autósok meg teherkocsisok már lejárták azt a kemény 2 centi havat és minden megy tovább.
ez csak ilyen nyalogatós

léptem ki a hóba, majd gyüvök!
Gondolom az. De ez még termékmintának is kevés.
Sehol, kapacitiv feszültség.
Áram ugyan nem.......
Ezt???!!
Ugyan, mennyé má!
Badacsonyban havas eső esik , és esett is de majd almú-lik ! Még a macskát, a Bandit is beengedtem ne ázzon a szegény pára !
Neked is! Ez valami könnyű lik őr!
Majd reggel váltalak.
Èn nem majd h-k.
Én meg már "dolgozok"
És a fenének se hiányzót a hó
Óvatosan az ilyen kijelentésekkel, én holnap is megyek.
Én is ezt teszem. Egészségedre !!
Maszkot hordok akkor is.