Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

éphhogy a kezembe vettem
Muti!!!
Mondjuk abban a papírkaszniban jó volt megdögleni,és elsőkerekes volt.
Nomeg már mind elporladt.
több,mint 500-ig jutott Végh Tomi haverom...igaz,az már azért látszott,hogy valami van...meg az 2 ezres volt asszem
Azért azt belátja mindenki hogy a bmw sokkal jobban bevonzza, hülyéket mint az egyéb kocsik
Meg a ribiket....cigókat....és a tpbbi fura alakot
Én többre becsülöm a "vétek" hondát mint a bmw kocsit. A régi 1.6 160 ló alapból kicsi tuning és megvan a 200, és egy nem hivalkodó szolíd kocsi amíg elő nem bújik a szörny belőle
nagyon bénán fogom ( első alkalom)
Muti!
Hát a dobosok voltak az ügyesebbek mert a köteles ugrók azok inkább ingyenebéd és csalik a szörnyeknek.
meg is találtam a képem
Aha, értem már miért csajok dobolnak: a srácok gyakorlás közben mindig tökön vágták magukat a nuncsakuval!
Nekem azok a bazinagy kínai dobok jönnek be.A kékruhás csajok miatt.

http://youtu.be/mw5U-fup9vw
Versenytánchoz kellett!
Vellanyossal lehet kuttúráttan is.
A szomszédok tiszteletére?
Ma. Is....
én csak 3 hónapig doboltam, szerettem sok mindenre megtanítja az embert
Nos az f70 vagy 71 is 3-as széria és nem 10 meg 20 éves e30, e36, v e46 ok. Itt inkább a tulajdonosokkal van a baj az autó nem tehet róla ki veszi meg. A bmw-k igenis jó autók jobb ak a hasonló kategóriájú autóknál. Sajnos vannak akik farokhosszabbítóként használják. Sajnos idióták mindig vannak. Azért nem értem akinek sosem volt és nem is venne az pusztán előítéletből miért szapulja. Ennyi erővel alázhatnánk aki farmert visel, vagy a barna hajú embereket vagy a fodrászokat vagy a villanyszerelőt. Stb
Unixban vette rá anno dobot. Jövőre cserélem E90 fl 320i az utolsó még nem turbós benyásra. Megint lesz egy hoki hármas lefosott szarom!
Ma?
20 éves 3-as? Sport- vagy lyukas Bárdis?

Bogyó, de genyó vagy ma...
Nem veszem. Anyámmal élek babettával járok!
Ne vedd már a szívedre a bmw-zést.
Ennél sokkal jobb mint ami itt megy...
Na? Milyen volt a dobolás?