Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ráadásul még sz*r ízű is - tudom, nejem egészségmániája miatt gyakran azt kell ennem...
Igen, ez így van. Ezért külön szakma a dietetikus.
A mozgásnak amúgy számos előnyös hatása van az inzulin rezisztenciára is, a többi egészségre előnyös hatása mellet. Szóval már csak ezért is érdemes.
Meg azért mert amit lemozogsz, annyival többet ehetsz, így nem kell koplalni a fogyáshoz
azért azt szét kell választani hogy van aki dagadék és fogyni akar és van aki vékony és nem akar bedagadni
plusz itt van mellé hogy a ki kórosan dagadt mint pl én annak az inzulines dolgai el vannak baszva
vagy épp van akinek baszakszik a pazsmirigye és azért dagadék
stbstbstb
pl akinek ez az inzulin rezisztencia megvan biciklizés közben eszi a túrós buktát ugyanúgy elteszi a szervezet zsírba a jelentős többségét, és ha kellő ideig tekeri a pedált akkor esetleg kiszedi egy részét
aki meg normál állapotban van annak simán felhasználj a szervezet a buktában lévő "káros" anyagokat
Jó de én lusta vagyok, inkább eszek kevesebbet
a teljes kiőrlésű is csapda. több benne a toxin,mint a vegyszeres flakonban
Ezért nem jó végletekbe esni, ahogy te tetted most
De ha elkezdenéd részletesen nézni mit eszel, rájönnél hogy ha egy gramm cukrot nem eszel, akkor is bőven van elég szénhidrát minden kajában.
kb. ha vadnyúl, vagy vad lazacon kívül mást nem eszel akkor léphet fel ilyen probléma.
akihez edzeni járok,este simán pizzát zabál és szálakra lehet szedni.(ugye a heti 10+edzés) a régi mondás is igaz,hogy ha kevesebbet viszel be,mint amit elhasználsz,akkor fogysz...ennyi
csak ugye a fornetti,meg a finomított liszt és cukor,stb mennyiségre nem sok(mármint egy darab bukta,vagy két szelet süti)csak összetevőit nézve meg a napi ch szükségleted bőven megvan vele.ha emellé nem sportolsz/mozogsz eleget,megint nem sikerül a fogyás,mert több lesz a bevitt energia,mint az elhasznált. nem nagy ördöngösség ez,csak ugye ami finom,az káros általában
Olajban sütni nem kéne, meg teli nyomni vajjal. Amúgy nincs baja a krumplinak.
Teljes kiőrlésű is jobb, de a rozsban lévő szénhidrát lassan szívódik fel. Ez elég jót tesz.
Ha csak azt vedeled akkor valóban, de de nem olyan durva mint gondolnád. 1-2 üveg sör lazán belefér.
Pizza, chips sokkal durvábban megborítja a diétát.
ennyit fogyott az én ismerősöm is. gyomorgyűrű+étrend,meg mennyiségi korlátok
Tegnap olvastam már én is. Úgyis mondhatnám van sok értelme...
Nem azt mondtam hogy önmagában.
Ezért írtam hogy azt lehet enni
Ez olyan mint a vegetáriánus izmus. A szervezetünk igényli a húst is. Ilyennek lettünk megteremtve pl. a fogazatunk alapján is. Vannak olyan enzimek vitaminok ami csak a húsban van. Az 1 más kérdés hogy a kereskedelmi forgalomban mit lehet megvennni, és mit etetnek meg velünk.
állítólag az úr is ideküldte a fiát közénk meghalni....sokan ebben hisznek....
cukor nem kell, kell egy minimális ch de nem sok
eleinte szar utána beáll a szervezet, nézz utána a ketogén diétának
Egy “ismerősöm” állitólag 100kilót fogyott, igen 200kg felett volt a srác. Csak tonhalat evett meg vizet ivott mellé. Létezhet ez hogy le tudott fogyni és nem halt meg vitamin hiányban ?
én már kb 2-3 súlycsökkentési folyamaton túl vagyok, plusz egy ami nem sikerült
igazándiból a legutolsót eredményesnek mondhatnám, mert kb egy évig megmaradt a legizdult testsúlyom, csak elveszetm a ch csatában, és elkezdtem ismét enni sokat
pont emiatt zártam ki teljesenm mert nem tudok keveset enni, vagy eszek vagy nem, mint a "gyógyult" alkeszok, ez is ugyanaz a függőségi mechanizmus
az utolsó előtti az majdnem jó volt, szerintem az hosszútávon jó lett volna de túl sok volt benne a zöld növényi rész és a végén nem tudtam enni annyi szart
a mostani eredmény meg majd 2 év múlva lesz publikus, addig nem nyilatkozom
ez az ünnepi zabálás is a teszt része volt, kb dupláját ettem mint amit szoktam és mégse jött fel a kiló
Ha nem fogyasztunk cukrot a szervezetünk állít elő. Amennyiben teljesen megvonjuk akkor leesik a vércukor szint: remegés, verejtékezés, gyengeség eszmélet vesztés majd halál.
A postások műszak után estig söröznek. Abban pedig van szénhidrát meg kalória.
Ez elég végletes mondjuk, én azért ennyire nem szoktam belebonyolódni a nassolásba.
Ott vigyorog a fa alatt vagy 1,5 kg szaloncukor.
ez a mozgás önmagában egy faszság
nézd meg a biciklis postásokat, mindegyiknek vékonynak kellene lenniük mert mozognak sokat, de nem mind vékony
reggeli éhgyomros kardió az elég jó, de ez is olyan összetett mint a kajázás

amúgy a legfőbb ok az hogy általában keveset mozgunk, és sokat eszünk. ráadásul olyat amit igazándiból nem is kellene
ezek miatt dagadunk de hiába gyalogolnál-bicikliznél napi 12 órát ha a kakaós csiga meg a túrós táska az ételed
Még a gondolatától is...
én képes voltam 1 kiló mézet megenni 1 nap alatt persze pihepuha fehár kenyérrel ja és akár heti 3x is.......
szóval nem voltam függő
Szerencsére azért durván nem hízok, csak gyarapodott a súly annyit, amit írtam az előbb. Kenyérből fehéret nem nagyon szoktam enni, viszont a péksütemények javarésze pont ebből van. Mozogni is kellene valamit, biztos az is sokat javítana a helyzeten.