Tavaly onnan vettem legutóbb. Eddig megéri, 4-5 év mulva megmondom pontosabban. Egy vitathatatlan előnye van, az új mindig új, kevés problémaforrás, meg javítási költség, gari 5 év.
Mérték nekem is volt. Mindig az volt a mérték amennyi van
1kiló zselés cukrot meg tudtam eszegetni pár óra alatt utána egy kis szünet után rákívántam a másik zacsira is
Dohányosokon is röhögök, mióta a függő haverom széttépte a fél doboz cigijét és soha többet nem gyújtott rá, ennyi az egész, nem kell nikotin tapasz meg a többi szarság.
Alapvetően nem is a cukorral van a baj, hanem a mennyiséggel.
Szeretem én is a finom házi lekvárt, meg a csokit, meg minden jó kaját, de csak mértékkel.
Olyankor viszont mindig mosolygok, mikor látom, hogy valaki a 7. kockacukrot teszi a kávéjába...ő baja.
Mi a jó a cigiben? Vagy a piában? Vagy a többi szarban amit elszív vagy szúr az ember?
Én azt mondom buzi az összes dohányos mert nem hiszem el hogy nem tudják letenni
Na ez ugyanígy van
De ne pont cukor témánál ragadjunk le mert a csoki is fasza vagy a,mákos nudli , vagy a,lekváros piskóta avagy a túrós palacsinta....
Az a,lérbyeg legyen jó sok...
Te ini...mit lehet azon a kurva cukron annyira szeretni?
Én olyan 5-6 éve tettem le, egyik napról a másikra. Azóta cukor nélkül iszom a teát, kávét (mondjuk szinte sosem kávézok, mindig frissen ébredek).
Tudod milyen jó íze van egy gyümi teának a rohadt cukor nélkül?
Fogalmam sincs mennyibe kerül a kristálycukor, csak asszony használja ha sütit süt, de nyilván abból sem eszek meg egy tepsivel reggelire.
Csak akkor zavar ha mozogni kell.
Az a,baj a,függőséggel hogy kurva nehéz leküzdeni.
Mert ugye a cukor fasza és nem is drága
Akkor könnyebb leküzdeni amikor már ez-az fáj is, pl a szétszakított térdem-bokám most azért már nem bírja az egész napos állást
Viccen kívül, nem rohadtul zavaró a hétköznapokban? Nem tudom milyen magas vagy és %-osan mennyi a bónusz rajtad, de engem például kurvára idegesíteni a felesleges tömeget hurcolászni.
Nagyjából így van, de van akinek esélye sincs bedagadni.
Vagy 10 éve 75-80 kilón stagnálok, szerintem nyugdíjasan is kereken ennyi leszek...mondjuk ez lehet a verseny evezésnek köszönhető, nem tudok annyit zabálni, amit egy 3000-es dunai evezés vagy 4-6 x 200 tavi sprint le ne szedne rólam.
Mozgás, mozgás, meg még egy kis mozgás, ez a kulcs.
Csak ugye 160 kilósan nem lehet egyből nekifogni bárminek, mert a boka meg a térd ízület is "elfogy".
Nekem a reggeli bicikizés jött be a legjobban
Avval jártam melóba heti 2-3 alkalommal
Csak az a szopás hogy az nekem +1 óra volt amire odaértem aztán kelhettem 4 kor
Ellenben este 10kor hszajönni nagyon szerettem, nap se sütött a szemembe, meleg se volt, viszonylagos csend stbstb
Előbb pár témát alaposan körül kell járni
Ilyen pl a seggből-szájba akció is