Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Melyik a másik fele:)
De csak melegben nő
Azt nyírni kell.
Ha van fű van vigyor
Reméljük összejön szép hosszú szélesen vigyorgós szezon elé nézünk...
Bezonyám! Valahogy megpróbálunk összefutni az idén is. Majd megnézed a változásokat a motoron. Ma meglettek a kínai irányjelzők is.
Ha jössz keress meg ha belefér az idődbe szívesen látlak majd akkor azt mondom nem vagyok targoncás.
Ha addig nem lesz meg a gyerek jogsija fogok menni idén is győrbe
Szóval egy,nagyobb összegű átutalás biztos segítené a jogsi gyorsabb megszerzését
Igen valósak az adatok de hát Te ismerel...
Te tényleg az ország másik felén éldegélsz.
Eleg kuzdelmes rohadekok azok a gepek,guvadt a szemem mikor allobol kellett forogni korbr-korbe.
Az agyucsovel meg a 4-es szonyeget elvitte,5-os vastaggal meg mindig orraestem vele,A villsval meg lotogott a rogzitese es alkandoan homlkon akart badzni ha gyorsba indultam el.
Orom volt szanalni.
Baszki egyszer egy buzi is megtalált, már szerveztük hogy elcsaljuk valahová és,megverjük de végül nem jött
Munkatársam pár muffot beszervezett a megállóhelyre, de én sosem
Simán a szorítóvillással.
Nyaron arra leszek.Reszkess.
Pedig targival simán arrébb teszed, ha nagyon abajogna......
Én meg targoncás vagyok így örülök, hogy az ország másik felén lakok.
Hozzád messze is lakik, annyit nem érné meg menni. Hozzám közelebb volna, de én meg nem akarok egy 140 kg-os ember kezei között meghalni.
Az maxy ?
Lazán ki lehetne deríteni abból amit itt elfecsegett, de kit izgat? Annyira nem hülye hogy meg akarjam verni akkor meg minek foglalkozzak a valós személyével?
Nem rád gondoltam, a kolbászzsír színű Banditos fiú.
Asse en vagyok.Megnezem,jot derulok,nem szolok bele.Minek.
Na itt van egy a napi szaros sunákból!
https://lh3.googleusercontent....
Tudom,alapfoku kozgazdasagtan az elokeszitobol.
Ha sokat veszel engedmenyt kapsz.
A napokban néztem a videóit és az egyik alatt egy olyan emberke helyeselte bőszen az ott látottakat, akivel itt nagyon keményen anyázták egymást. A faszbukon ugyanazokkal a képekkel van fent (saját nevén), mint itt a kitalált nevével.