Eleg kuzdelmes rohadekok azok a gepek,guvadt a szemem mikor allobol kellett forogni korbr-korbe.
Az agyucsovel meg a 4-es szonyeget elvitte,5-os vastaggal meg mindig orraestem vele,A villsval meg lotogott a rogzitese es alkandoan homlkon akart badzni ha gyorsba indultam el.
Orom volt szanalni.
Baszki egyszer egy buzi is megtalált, már szerveztük hogy elcsaljuk valahová és,megverjük de végül nem jött
Munkatársam pár muffot beszervezett a megállóhelyre, de én sosem
Lazán ki lehetne deríteni abból amit itt elfecsegett, de kit izgat? Annyira nem hülye hogy meg akarjam verni akkor meg minek foglalkozzak a valós személyével?
A napokban néztem a videóit és az egyik alatt egy olyan emberke helyeselte bőszen az ott látottakat, akivel itt nagyon keményen anyázták egymást. A faszbukon ugyanazokkal a képekkel van fent (saját nevén), mint itt a kitalált nevével.
Szóval egy,nagyobb összegű átutalás biztos segítené a jogsi gyorsabb megszerzését
Az agyucsovel meg a 4-es szonyeget elvitte,5-os vastaggal meg mindig orraestem vele,A villsval meg lotogott a rogzitese es alkandoan homlkon akart badzni ha gyorsba indultam el.
Orom volt szanalni.
Munkatársam pár muffot beszervezett a megállóhelyre, de én sosem
https://lh3.googleusercontent....
Ha sokat veszel engedmenyt kapsz.