Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kamugyár, gyerekes nagyotmonfások tömege ovodás szinten. Kb feleseigaz.....
Én is az iPhone SE-n agyaltam (imádom a picike telefonokat ), de egyrészt üres a zsebem , másrészt - és ez a fontosabb szempont!!! - nincs belőle dual-SIM-es. Én meg rühellek 2 telefonnal a zsebeimben járkálni....
na most meggyőztél hogy véletlenül se legyen droidom.
Nem elég a sok eltérő verzió még disztroból is van egy halommal.
Inkább veszek egy iFost, ha már úgy is lehúznak meg mesterségesen avultatják, az legalább nincs túlkomplikálva
Ahogy néztem kihalóban van a redmi 4 pro/prime.Itt sincs felsorolva.
Nem akarom hogy frissüljön.
Nekem a felbontás nagyon jó.
1080 x 1920.
Videóban kurvajó.
Nekem meg emui van
A gyártiói oprendszerekközött rengeteg a különbség a sokéves samsung használat után a sony kb olyan érzés volt mint amikor a sokéves recskázás után 16 évesen megdugja a 32éves 2gyerekes szomszédasszonyt az ember
Itt van, hogy melyik modellekre jön (illetve már jött) új szoftververzió:
http://napidroid.hu/miui-9-glo...
Android One-os az enyém, így nincs rajta miui, csak a full gyári google android.
Tegnap délben még az enyémen is az volt.... ...aztán frissült magától 8.5-re, majd 9.0-ra két lépésben.
Az enyémen alapból MIUI 8.0 VAN.
Ha van időd rá, nézz utána a Xiaomi telefonok MIUI 9-es oprendszerének: sokkal átgondoltabb és szebb is mint a stock Android.
Kiváltja az összes távirányítót otthon - több tízezer gyárilag beégetett készüléktípus közül választhatsz: klímától a TV-ig, típus szerint.
Mi a fenére jó az infraport manapság?
Én asszonynak vettem Androidost, aztán fél napot anyáztam én is mire leszedtem azt a sok vackot amivel teliszemetelte a Samsung gyárilag.
Pedig amúgy tényleg jól működik...még, de sokkal nyugisabb és használhatóbb a Win még mindig, annak ellenére hogy keményen dolgoznak a lerontásán.
Öcsém rahekkelte az iGO Primo nextgent is,csak ahhoz időt kéne hogy kiismerjem.
Le lehet tölteni ott is,a térképet városban jó használni
Azt én is!
Pedig a rántott csirkemájat nagyon szeretem
Nekem offline cuccos kellett, sokkal olcsóbb mint a mobilnet.
Nekem nem jött be, mindig a pályára vinne a genya google
Még akkor is,ha ki van kapcsolva
Ez a tomtom nekem bejött, olyan utakat is talált amit én az életben nem mentem volna arra
Nekem a telefon navija csak afféle vésztartalék: a motoron xRider van iGO Primoval, a kocsiba meg kari előtt vettem egy Tomtom-ot nagyon akciósan élettartamra szóló térképekkel. Szóval navigációval sz*rásig el vagyok látva!
A play-ben meg ingyen van a gugli maps.
3 kiló csirkemáj ért feltettem volna neked azt a sygic progit
És mellé egy tom-tom ot is amit használni is lehet
Olyan babazsuros mezencsuszos szirupos jóság volt a cucc mikor ideértve,és 6 hónap után ugyanolyan jóság van hogy csuda.
Tiszta zen az életem.
Igaz az 4pro nem 4x.
Ja.........az tipikus klisék,de most leltarozok,nem folyok bele.