Ez igaz de egy túrakezdésnél mikor mondjuk Füssen a cél és az első nap oda akar érni az ember hogy onnan ilyen lassú tempóban nézelődve motorozzon akkor az első napot meg kell kissé húzni hogy időben kiérjen és ne legyen 2 nap az út ki meg 2 haza mert már 4 napnál jár az ember és még csak oda ment mvissza jött.
Igen valami ilyenre vagy hasonlóra gondoltam én is mert pl a derekam nagyon sokára adja meg magát a motoron. De pl a nyakam jobb oldala a gáz húzós oldalon hajlamos észrevétlenül beállni. Míg motoron vagyok és nézek előre nicsn gond de az extra távokon a vége felé ha mondjuk kifordítom a fejem oldalra mert nézek valamit vagy már szállok le olyankor esik le hogy be van durranva a nyakam mint az állat és ezt az érzést nem igazán szeretem. Lehet hogy ez egy idomzattal rendelkező motoron később jönne de nálam ugye a fejemen azért elég komoly szélterhelés van főleg extrább tempónál de egy napi 1000 Km-es táv legyűrésénél már nem igazán lehet ilyen 60-as átlagról beszélni az már egy masszívan 100 plusszos átlag ami nem kevés már. Ott nálam már erősen játszik a szélterhelés. Ennek legyőzésére nem feltétlenül izomtömeg kell hanem kitartás tűrőképsség.
keress egy részlegesen kipukkant kocsi hátsóajtó teleszkópot, tetejáre egy csövet aztán nyomogasd össze
lehet úgy hogy a padon vagy és magad elé teszed és lehózod, meg úgy is hogy a falhoz teszed és előre nyomogatod
ha 20 kilót tud a teleszkóp akkor már eléred a célod vele
én egyik évben kipróbáltam a tavaszi felkészülésnél rengeteget segített, aztán a melóba ráértem nyomogatni, és volt egy kidobott 600n teleszkóp ami jó ha a felét tudta ilyen 2-300x kinyomtam óránként 1x utána pihenésképp vasakat pakoltam olyan napi 2-3 tonnát
Fene a félreértelmezős formádat. Azzal az állóképességgemmel semmi baj nincs. De a malacon extra hosszú távon azaz jelenleg nálam olyan napi 600 Km felett már erősen kezdek fáradni. Ezt a szintet lenne jó kitolni a napi 1000 Km-es határig idővel. Mert a motor kényelmesen képes ezen távok könnyed legyűrésére de én már nem biztos.
amúgy se volt a csirke a kedvencem, pl a csirkepörköltet mindig is utáltam
a rántott csirkecomb meg a sült szárny még elment
a csirkemell meg egy ízetlen jellegtelen fos kaja, igazándiból nem is értem miért gyártják
olyat lehet hogy a zsír lemegy minimális izom veszteséggel
pl ha kitavaszodik veszel egy biciklit és avval jársz melóba köznem meg 3 óránként tolod a csirke-rizs kaját
hetente 2 súlyzós edzés hogy a többi izomból ne sok fogyjon
szerintem heti egy kiló simán leugrik, ha sok van rajtad pluszban lehet több is
nekem ez a módszer volt a legeredményesebb, de a csirke-rizs undorító, a csirkehúst meg se tudom már enni
Ezt sem feltétlenül így értettem. Hanem hogy a feleslegből mivel felesleg nem ártana szabadulni. Mindamellett hogy közben nem is feltétlenül izmot építek mert kell a francnak hanem inkább állóképességet növelek. Így értettem.
Igen persze értettem amit te mondtál és tudtam hogy az más amit én mondok. Amúgy egy ilyen 1 hetes kúra nekem sem feltétlen lenne nehéz. De én most bár még nincs terv hogy hogyan mert nem látom a napi szabad kapacitásomat. Én most arra pályázom hogy nem diétával meg megvonással hanem másképp de némileg izmot építsek a feleslegből. Csupán azért hogy az idénre tervezett számomra extra távolságú motoros túrákat jobban stabilabban és kevésbé szétszakadt állapotban tudjam teljesíteni.
most azért egy bokor szerű vegetálás szintem lehet ki lehet bírni 30-40 napot is
az egy hetet olyanra értem hogy ugyanazt csinálod amit amúgy is
amennyi zsír van rajtam szerintem 2 hónapot is kibírnék vagy többet is ha lenne pótolva a víz meg pár fontosabb ásványi anyag, de tuti nem tudnék dolgozni közben
sajna először az izom kezd bontódni lefelé, hogy minél kevesebb energiával tudjon működni a szervezet
Valami régi sivatagról szóló filmben szerepelt a bűvös 3-as szám a túlélés tekintetében. Azaz egy nem lesoványodott normál emberi szervezet. 3 napot bír ki folyadék nélkül a szomjan halás előtt és 3 hetet étel nélkül az éhenhalásig. Ez volt a bűvös hármas szám.
http://youtu.be/1_56c5eNvgA