Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt a választásról volt szó csak

amúgy a sony z volt eddig a legjobb fogású gépem, van egy műanyag szél ami egy picit túlér az elő és a hátlapon, roppant stabil fogást eredményez, és nem is buzis lekerekített mindenhol
Csak annyi az elvaras amit a kivalasztott nem bir elviselni es massal vigad.
én is együtt élek az asszonnyal, kedvelem is de ha már egyszer lehet választani akkor lehet mást választanék
Fiamnak bejön.
teljesen egyutt lehet vele elni.
ja és a hajlított kijelzős telefonok nekem nem jönnek be
plusz ettől a xiaomitól agyfasz kapnék villámgyors mert nem vílágítanak alul a gombjai
és az is fontos hogy a bal oldali legyen a vissza gomb
Van annyi lengyel eu szamos szamlam hogy hajjaj.
ceges telefon.Kell.Ha keresik odaadom azt a fel tonna papirt,keressek ki.
Viszont ettől tartanék, ha egy ellenőrzésen kibukik akkor esetleg gond lehet.
jah es a slusszpoen hogy eu adoszammal nincs afa.

27% minusz.
Na ez meg a másik. 5"alatt nincs teló már.
Nekem teljesen jó, gyors és stabil, csak amikor leküldenek egy nem befejezett frissítést, az tud átmenetileg kiakasztani.
Lumia 830-as. Indukciós töltés, stabilizált világbajnok optika, gyönyörű képek.
Az a baj, hogy Androidosból közelítőleg sincs ilyen tudású készülék 100 alatt. Annál többet meg nem adok egy telóért. Inkább veszek 3310-est.
Persze biztos van erősebb, meg több memória, de mire megyek vele ha belassul fél év után?
A 4Pro ugyanez csak valodi hd.
Akkor kedves egészségetekre!
Talán tavaly nyáron sütöttünk mi is, bár azt kint a tűzön forgattuk! Iiisssteeniiii volt!
meg pont birom egy kezzel kezelni. kellett a nagy akksi. hasonlo tudassal a markassak joval tobbek es barmelyiket le tudom ejteni. eddig (7 honap) nem bantam meg
Vagyunk rá 11-en, remélem jól fog sikerülni és elég is lesz.
Üveg és fém, 8 magos proci, sok RAM, bazi nagy akku, dual-SIM.
Ahhh de jól néz ki
Nekem sem jön át az "érzés", de olcsó és jó. Több pénzért én sem ezt venném, de egy fostos telefonért nem szeretnék én sem 50k-nál többet kiadni, a péklapát méretű szarok meg nem kellenek.
Az "asztali" windowsra minden hónap első keddjén jön teljes rendszerfrissítés, magyarul újra települ. Ott meg nem értem a "szemetelést", hiszen mindig max. egy hóünapos a rendszered.
munkatársam vett ilyen. nem rossz de nekem nem jött át ez a xiaomi érzés
50 evesen nincs mar kulonbseg. szgep op rendszerre gondoltam
Ilyet pont nem - az csinál másmilyet!
HR és WDRT a barátod. (Nekem is egy Lumia 650 DS-em van, hamarosan keresem az utódját: az előbb linkelt Xiaomi meg is felelne, bár az Amoled után az IPS kijelző elég snassz lesz....)
Vicces, de a Win-es teló nem csinál pont ilyet
Holnap megmelegszik: