Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mit szívsz tesó? kellene belőle nekem is, remélem nem drága
ha belegondolsz kb sosem volt ilyen nagy a tápálék bőség mint mostanában
régen az maradt életben akinek jól hasznosította a szervezete a felvett tápálékot, szóval amit tudott eltett izomba és zsírba azokra az időkre amikor nem volt épp mit enni, aki nem volt képes tartalékolni az meghalt
egy átlag ember simán kibírna egy hetet is kaja nélkül úgy hogy kb ugyanúgy 'elvan' mint ha enne közben, elméletileg akár 3x ennyit is ki lehetne bírni de akkor azért már elég szarul nézne ki mindenki
Szellem,lélek,test szintű vizsgálat (sorrend fontos).Az (ÖN) vizsgálat megkezdése szempontjából eredményes a gyógyitó közreműködése.Többek között cukor (betegség) sem örökölhető ! Mély téma...a felület szab határokat,csupán érintőleges az emlékezésem.
Hát nem tudom a cukorbetegséget sem tudják pontosan mi okozza csak találgatnak, életmód, helytelen étkezés a végén azt mondják örökletes. Sajnos ez van, élünk vele vagy nélküle megyünk míg a jegyünk meg van váltva vagy a. "kalóz" le nem szállít
Beavatással leszületett gyógyitó HOZZÁJÁRULHAT a megértéshez a pénzenergia teljes mellőzésével ha a másik fél is tisztességes szándékkal közeliti meg az adott élethelyzetét.Minden egyéb üzlet,érdek,hazug.
Na tessék már megint. Az hogy én is itt vagyok az csak másodlagos csak a malac a lényeg
végre közelebb lesz az egyik motorom, majd körbenézek ott vele a környéken
És amúgy is. Csak az ing jutott át a szűrőigen? Az már hogy meg vagyok nyiratkozva meg minden azt már meg sem hallja. Csak azt hogy "Hamarosan itt a malac"
Hát jól nézünk ki
Akár. Miért ne. Egy szál boxerban is motoroznék ha kell ha nem fájna olyan kibaszottul mikor 160 felett eltalálok egy méhecskét vagy valami nagyobb rovart.
és ingben motorozol?
Hát ez lelombozó Legalábbis a zárójel miatt. Pedig még meg is nyiratkoztam meg még meg is borotválkoztam, sőt használatba kerültek az ingeim is. Szóval nem is igazán ismernél rám. De ha csak a malac kell

.
hajrá, mos' má' ideje lenne randizni is ( a motorommal)
azt kellene enni amire a szervezetünk "kifejlődött"
rengeteg sok zöld biszbasz, sok hús, némi gyümölcs ami főleg nyár vége-ősszel terem hogy lehessen tőle zsírosodni
Így van, de a sporttal és a helyes étrenddel jó értéken lehet tartani, ami mondjuk annyit tesz, hogy nem kell gyógyszert szedni rá.
szeretem a répát is meg a csokit csipszet
Nálam azért ez most aránylag egyszerűbb. Mert meló meló meló és meló. a Héten ami csak 4 munkanap és még csak 3 telt el eddig abból 2 estéjén belealudtam a laptopba olyan hajnali 1-2 magasságába. Mivel nekem kb 4-5 napom van megtanulna azokat az alapokat amiket másik 1-2 évig tanulnak az iskolában. Szóval elég kemény de nagyon tetszik. Tetszik a szabadság. Legalábbis egyenlőre.
Főleg ha sportolsz.
Bár azért érdemes mást is enni, de sok olyan van amikor azt hiszi az ember hogy sok húst eszik, aztán kiderül hogy még mindig csak a felét eszi a szükséges mennyiségnek.
Persze a túlzott fehérje bevitellel is vigyázni kell, mert az meg vese problémákat tud okozni.
Nincs itt túl sok vita a szakemberek között. Norbi meg nem szakember, hanem üzletember.
Az hogy nem tudnak mindenkit kigyógyítani a kövérségből, nem azért van mert nem értenek hozzá, csupán az az oka, hogy nem tartja az előírt étrendet az alany.
nálam is ez van, ezer fele vagyok, rám van ömlesztve millió dolog, és percenként szelektálok, na akkor ma mi a fontos, elég kemény...
ha igazándiból volt inzulin rezisztenciád akkor az sosem fog elmúlni, még 100 év múlva sem, azt csak a talajvíz vagy az égető kemence fogja elmulasztani
Most már nagyon kell mert mindig a 2 fontos dologból csak az egyik volt közel. Jó lenne ha mindkettő közel lenne végre.
sztem én Zümit szerelek, adok neki új tüdőt
Holnap költözik a malac
hús hússal
érdekes dolog ez az inzulinrezisztencia, nekem is volt aztán elkezdtem mozogni és elmúlt. az egész arról szól ha rohadtul nincs semmi fizikai aktivitás és tömöd magadba a kalóriát főleg a cukrot akkor hiába tolja mellé a hasnyálmirigy az inzulint akkor sem kell a kutyának az egész cucc, a sejtek nem vesznek fel energiát mert nem kell és magas marad a vércukor szinted.