Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hazaértem, kibaszott jót motoroztam 2 motorral is
Érden úgy néz ki. De még nem stabil. a hely. Holnap is megy ki egyikünk megnézni egyet.
Én pont fordítva észleltem, 20 évesen a répa vége volt kék most meg a zacsi közepéig kék a wc illatosítótól.
inkább bebőrözöm az astra üléseit
Csinálj belőle banyatankot két kerékkel.
már csak a zacsi...... a ceruza már némileg megkopott
Most már térd alá lóg?
az összes nadrágom ilyen
a régebben térden aluli cippzárosak voltak, de kezdek öregedni
Ki kap ilyet Karacsonyra?
Najó, de ha elszívod, akkor mindez nem fog már érdekelni
Én annyira nem,pénzbe kerül visszaterelni a lovakat.
Tehát ha valaki a neten azt állítja magáról, hogy motortesztelő, a valóságban pedig nem, akkor avval mi van?

Amúgy hol sikerült kecót bérelnetek?
Érdeklődéssel várom az eredményt, majd légy szíves és ide is tedd ki, hogy mi lett a szerviz eredménye ! Roppant kíváncsi vagyok !
Akkor én feltehetőleg benyeltem volna pár pofont
Igen ehez hogy a neten is olyan legyen az ember mint a valóságban ehez kell némi gerinc. No meg meg kell barátkoznia az embernek saját magával. Én szerencsémre úgy érzem hogy a valóságban is olyan vagyok mint itt. Még ha az nem is túl jó.
Tessék fogyózni, nem a motort kell tuningolni!
Pár éve egy fórumon kaptam magamnak egy motoros társtól elég csúnyán.Nem ismertük egymást csupán olyan kedve volt hogy erősen kötekedett...nem ragozom.Az élet elém sodorta (nem volt tudatos a találkozás az élet hozta) a nagyszájú emberkét.Szemtől szemben álltunk ,ott jött a felismerés......döbbenet majd tapintható félelem a részéről...nem alakult ki tettlegesség (pedig aki ismer tudja hogy...) de nem...megbeszéltük és békével távoztak.........egy fórumon pont úgy kommunikálok mintha élőben beszélgetnék...nem megerőltető ez,csupán csak egy csepp figyelmesség. és alap hogy nem teszek mással olyat amit nem szeretném hogy velem tegyenek... majd igyekszem mással olyat tenni amit szeretném hogy velem is.........nem bonyolult.
este tekersz egy fasza nagy trombitát aztán egyből reggel lesz. ettől rövidebb ésjszaka norvégiában sincs még nyáron se
Ki kell deríteni hova fogyott a kompót.
Vagyis hogy merre tekereg a ménes 1/3 a.
Vagy alkatrésznek vetted??!
Mit vétett szegény ártatlan gép??
Miszlikbe abriktolom.