Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ő se szó hozzád, akkor te miért foglalkozol vele?
De egyébként nem bánt, csak nem értelek.
Téged bánt,hogy ezt kérdeztem? Ha nem rólad szól,nem neked címeztem,akkor miért foglalkozol vele?
Az az élet, Balcsi part, lángos, hideg sör, bikinis csajok anyukák, kis magyar riviéra.
Az alap kérdés ez volt: Mit kajáltok rajta ennyire? Tényleg érdekel!
No én erre értem, hogy miért nem hagyod szó nélkül. Ha nem érdekel miért foglalkozol vele?
26 alatt én kint sörözök, és két pofára eszem a lángost
Nem neki tettem fel a kérdést (nem is tudnám !
Nem kell megnyissam ahoz hogy az első oldalon szereplő 6 galériája zavarjon.

De biztosan velem van baj...
Ha nem akarod basztatni, miért nem hagyod szó nélkül?
Vízhőfok, nem lég...
22-23 fok alatt a Balatonba se megyek bele, nem vagyok én rozmár.
ez nagyon picike, szóval sokáig nem lehet használni, a méret a hűtés rovására ment
ami egy mérettel nagyobb az már sokkal használhatóbb de sokkal nagyobb is
az a vicc hogy a praktikeres "nagy" kompresszorral a tublist nem lehetett 8 barral megfújni mert 7 felé megállt
ez a kicsike meg a 10 bart is röhögve nyomta meg, direkt készítettem hozzá egy pumpáló részt órával
Még nem és nem is fog.....gondolom.
Ok, mégis foglalkoztok vele. Rengeteg itteni ember van akinek unszimpatikus vagyok és akik nekem is azok, éééés nem foglalkozunk egymással oszt jónapot.
No igen, a hideg víz csak a fiatalokat zavarja, az öreget nem mert már nincs ami összemenjen.
Semmi,csak unszimpatkius,ennyi.Én ugyan nem basztatom,nem is akarom
már megint összekapott vki vkivel?
Az nem nálam volt, te memória zseni, hanem az itteni öreg bakáknál...
Semmit, viszont nem utálom, ahogy Téged sem és senki mást sem, akkor meg minek basztassak bárkit is. Inkább azt írd ki magadból, hogy Neked milyen személyes sérelmed van az irányában hátha megkönnyebbülsz.
az egy vonzó tulajdonság
Hideg a víz a zuhanyzóban?
Nekem kb 20 éve volt egy gagyi talán 1000ft-os ilyesmi és amiért emlékezem rá az az, hogy ugyan most is van itthon vagy 4 amik nem is túl régiek, de az volt az egyetlen amivel a tgk-t fel bírtam fújna, akkoriban egy olyan Aviám volt aminek minden nap volt valamilyen defektje és állandóan eresztett valamelyik kerék, és azzal kis vacak amíg pakoltam felfújta 6 bar-ra és elég sokáig használtam és nem ment tönkre, miután az Aviától megszabadultam eltettem valahová és eltűnt a homályban, de azóta is siratom ha eszembe jut.
Mit kajáltok rajta ennyire? Tényleg érdekel!
Láttam pár ilyet élőben, el nem tudom képzelni, hogy milyen pia vagy szer vitte rá a cseh mérnököket, hogy egy motor-autó-kerti napozóágy keresztezést megtervezzenek és hogy ez hogy került sorozatgyártásba.
én se hittem de kipróbáltam
a 15 báros mérőkét a szögig kihajtotta,az kb 20 bar lehet